Inginerie mecanică, bs

Generalități

Programul de descriere

msme01

Inginerie mecanică, BS

Noastre de licență program vă motive de inginerie mecanică în proiectarea și dezvoltarea sistemelor mecanice, structuri, sisteme termo-fluide, sisteme aerospațiale, transport avansate și sistemele energetice. Vei invata sa lucreze intr-o varietate de domenii, inclusiv de conversie a energiei, design de produs și dezvoltare, producție, construcții, și de cercetare. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a alege o concentrare în inginerie aerospațială, concentrându-se pe proiectarea aeronavelor și a spațiului vehiculului.

De asemenea, oferim o licență combinat, de cinci ani în Inginerie Mecanică și Master Of Science în Managementul Energiei. Acest curriculum interdisciplinar combină un fundal de inginerie cu aptitudini de lider. Alegerea acestei opțiuni economisește timp în timp ce câștigi două grade și puteți câștiga un an de câștiguri potențiale.

msme02

Opțiuni de carieră

Un grad NYIT este pașaportul dumneavoastră pentru un viitor interesant într-un domeniu în cerere. Posibile oportunități de carieră pentru absolvenți cu acest grad includ:

  • Inginer aerospațial
  • Inginer auto
  • inginer de apărare
  • Inginer electronist
  • inginer utilitati
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The first American university established in the United Arab Emirates’ capital city, NYIT-Abu Dhabi is a vibrant member of NYIT’s community of global campuses.

The first American university established in the United Arab Emirates’ capital city, NYIT-Abu Dhabi is a vibrant member of NYIT’s community of global campuses. Citește mai puţin