Lanț de aprovizionare inteligent BSc

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

În urma modelului educațional sintetic și inovativ XJTLU , acest program este o colaborare egală între Universitate și partenerul său industrial, AMT, la Școala de Finanțe Inteligente și Afaceri din Colegiul de antreprenori XJTLU (Taicang) .

Programul BSc Intelligent Supply Chain integrează aplicația și practica, oferindu-vă o educație de ultimă oră în lanțurile de aprovizionare în era inteligenței artificiale.

Veți studia teoriile în strategii, procese, sisteme informaționale, sisteme de asistență financiară, simularea modelului și optimizarea inteligenței artificiale în operațiunile și lanțul de aprovizionare și veți primi instruire în gestionarea și optimizarea lanțului de aprovizionare.

În plus, veți beneficia de colaborarea XJTLU cu partenerii din industrie în domeniul lanțului de aprovizionare inteligent, obținând o înțelegere solidă a modului în care lanțul de aprovizionare modelează potențialul de vânzare și profit al unei afaceri și rolul pe care îl poate juca tehnologia în revoluționarea practicile de gestionare a lanțului de aprovizionare din întreaga lume.

Nu numai asta, dar absolvenții acestui program unic vor răspunde, de asemenea, nevoilor unei game largi de angajatori, întrucât accentul unic al antreprenoriatului și inovării modelului educațional vă oferă abilitățile și abilitățile de a gândi ca un antreprenor, oferind fundamentul pentru dvs. să continuăm să devin unul dintre liderii noilor industrii de mâine.

De ce ar trebui să XJTLU lanțul de aprovizionare inteligent la XJTLU College Entrepreneur (Taicang)?

 • Fă parte dintr-o experiență educațională unică, pregătindu-te să lucrezi în industrii inteligente, cu schimbare rapidă și inteligentă;
 • Beneficiați de locația strategică a XJTLU în zona de dezvoltare a tehnologiei Taicang, cu industrii bazate pe tehnologie în expansiune rapidă;
 • Aflați prin aplicarea practică, utilizând cunoștințele și abilitățile dvs. în rezolvarea problemelor reale în cercetarea și setările industriei;
 • Beneficiați de îndrumare și instruire din partea experților din industrie ca parte a parteneriatelor școlare unice cu tematică din industrie cu întreprinderi de conducere;
 • Obține abilități de antreprenor și de conducere valoroase prin studierea modulelor de antreprenor contemporane unice care fac parte din grad, oferindu-vă un avantaj competitiv în orice cale de carieră alegeți;
 • 600 de ore de experiență pe bază de probleme de stagiu, ca parte a programului de licență;
 • Studiu în facilități de ultimă generație, construite special în noul campus din Taicang al XJTLU (care va fi deschis în 2021);
 • Absolvent cu calificări de nivel mondial, inclusiv două grade: o diplomă XJTLU de la Ministerul Chinez al Educației și o diplomă recunoscută la nivel mondial de la Universitatea din Liverpool, membru al grupului Russell al universităților de frunte din Marea Britanie.

Cunoștințe și abilități

Până la absolvirea programului BSc Intelligent Supply Chain, veți avea:

 • o bază teoretică cuprinzătoare și aprofundată a managementului lanțului de aprovizionare;
 • capacitatea de a folosi tehnologia în lanțurile de aprovizionare pentru a rezolva problemele practice ale operațiunilor lanțului de aprovizionare în cadrul modelelor moderne de afaceri emergente;
 • o perspectivă globală asupra gestionării lanțului de aprovizionare, precum și o perspectivă profundă asupra industriei din China;
 • capacitatea de a combina teorie, practică și gândire critică pentru a găsi soluții de afaceri inovatoare;
 • cunoștințe cuprinzătoare despre antreprenoriat și leadership, conceptele de management de proiect și inovare și cum să le aplici într-un cadru practic;
 • abilități de comunicare la nivel înalt, interpersonale, de rezolvare a problemelor și analitice, transferabile într-o gamă largă de cariere și industrii.

Shot with @expeditionxdrone

module

Primul an

Gradele din Marea Britanie au trei ani, în timp ce în China sunt patru, de aceea acceptăm studenții cu anumite calificări direct în anul doi, care este începutul programului academic principal. Totuși, majoritatea studenților intră în anul întâi , care vă oferă o serie de module interesante, clase de limbi străine și abilități de bază pentru gradul dvs.

Anul doi

Major: Module obligatorii

Major: Module opționale

Minor: Module obligatorii

Anul trei

Major: Module obligatorii

Major: Module opționale

Minor: Module obligatorii

Anul patru

Major: Module obligatorii

Major: Module opționale

Minor: Module obligatorii

Cariere

Absolvenții de la acest program vor fi bine pregătiți să ajungă la funcții de conducere sau să devină un strateg de management al lanțului de aprovizionare în organizații naționale și internaționale de top. Nu veți avea doar cunoștințe de specialitate, ci și veți deține o gamă largă de abilități care vă vor plasa într-o poziție extrem de prețuită în locul dvs. de muncă viitor.

Taxe

Studenti internationali

88.000 RMB pe an universitar.

Early discount de pasăre

Toți internaționalii care își acceptă oferta până la 1 mai 2020 vor beneficia automat de o reducere anticipată de 8.000 de păsări RMB

Alăturați-vă unui curs gratuit de limba chineză

Oferim acum un curs gratuit de limbă chineză de vară pentru toți studenții universitari și postuniversitari care încep diploma în septembrie 2020.

Alegeți un curs de limbi de două săptămâni, patru săptămâni sau șase săptămâni.

Studenți din Hong Kong, Macao și Taiwan

88.000 RMB pe an universitar.

Early discount de pasăre

Toți studenții din Hong Kong, Taiwan și Macao care acceptă oferta lor până la 1 mai 2020 se vor califica automat pentru o reducere anticipată de 8.000 RMB la păsări.

Studenții din Hong Kong, Macao și Taiwan, care se aplică la XJTLU prin examenul de intrare comună pe sistemul de aplicații online guvernamentale (Autoritatea de examinare a educației din provincia Guangdong), se vor califica automat pentru o reducere anticipată de 8.000 RMB la păsări.

Studenți din China continentală

88.000 RMB pe an universitar.

Cerințe de intrare

Studenti internationali

Intrarea în Anul 1

Salutăm aplicații de la candidații de înaltă calitate la toate disciplinele cu calificări corespunzătoare în liceu sau echivalent. Elevii vor fi, în mod normal, de așteptat să aibă o înaltă calitate în ceea ce privește performanța liceului, cu o medie minimă de "B" la toate disciplinele, precum și subiecte relevante.

Intrarea în anul doi

Elevii care au absolvit A-level sau Bacalaureat International (sau echivalent) vor fi luați în considerare pentru intrarea în Anul doi, diferite programe au cerințe diferite legate de subiect.

 • Nivelul A: BBB
 • Diploma IB: 30 de puncte
 • Teste avansate de plasare / Subiect SATS - Diplomă de liceu cu o AAP de 3,0 sau mai mult, plus:
  • Reproiectat SAT: 1280 (studenții care au luat SAT înainte de 2016 vor necesita 1800) sau ACT: 27 și 2 examene AP: 4 sau 2 teste SAT: 600 sau
  • 3 examene AP: 4 sau
  • 3 subiecți SAT: 600

Studenți din Hong Kong, Macao și Taiwan

Studenții din Hong Kong, Macao și Taiwan pot aplica cu următoarele:

 • O notă minimă de 400 la examenul de participare comună la universitățile chineze pentru studenți și studenți chinezi de peste mări din Hong Kong, Macao și Taiwan sau
 • Clasamentul general al abilității Scholastic Test (GSAT) de cel puțin primele 50% pentru 4 subiecți, inclusiv engleza și matematica. Pentru informații detaliate, consultați informațiile în chineză .

Limba engleză

Pentru solicitanții internaționali, dacă sunteți un vorbitor de limba engleză nativ, sau dacă nu ați studiat anterior limba engleză, trebuie să aveți abilități satisfăcătoare de limbă engleză pentru a studia la XJTLU . Sunt acceptate diverse calificări în limba engleză:

Anul unu intrare

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

Anul doi de intrare

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Nu sunt necesare calificări în limba engleză pentru studenții din Hong Kong, Macao și Taiwan, care susțin examenul comun sau GSAT.

Studenții care intră în primul an cu mai puțin de IELTS 6.0 sau echivalent în competența lor de limba engleză vor lua 10 credite EAP, iar studenții cu IELTS 6.5 sau mai sus vor lua cinci credite EAP.

"Acest program combină lanțul de aprovizionare inteligent BSc și formarea antreprenorială și inovarea; vă permite să dezvoltați o perspectivă critică în operarea industrială reală."

Dr. Guoquan Liu
Director de program

Cum să aplicați

Cererile trebuie depuse prin intermediul sistemului nostru de aplicații online:

 1. Faceți clic / atingeți linkul de aplicare
 2. Creați un cont sau conectați-vă la contul dvs. existent
 3. Completați cererea

După ce contul dvs. de aplicație este creat cu succes, introduceți toate informațiile necesare în formularul de cerere și asigurați-vă că informațiile furnizate de dvs. sunt corecte, complete și actualizate. Încărcați documentele necesare în câmpurile corespunzătoare.

Vă puteți conecta pentru a vizualiza oricând formularul de candidatură.

Pentru detalii suplimentare despre cum să aplici cu succes pentru a studia la XJTLU , vă rugăm să vizitați pagina cum să aplicați .

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Citeste mai mult

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Citește mai puţin