Licență în știința agriculturii

Generalități

Programul de descriere

Știința agricolă majoră la nord-vest este un program interdisciplinar care pregătește studenții pentru o carieră într-o varietate de ocupații legate de agricultură și operațiuni agricole. Acest majore oferă o oportunitate de a explora interesele în agricultură. Elevii vor dobândi abilitățile fundamentale în economia agricolă, știința plantelor, știința animalelor și solurile.

Valk spring2017 ch0004

Oportunități de carieră

Peste 94% dintre studenții care au absolvit o diplomă în știința agriculturii au obținut un loc de muncă sau au continuat studiile în termen de șase luni de la absolvire.

Următoarea este o listă a pozițiilor comune pentru absolvenții cu o știință agricolă majoră:

  • Jurnalist agricol
  • Știința Mediului
  • Director agricol
  • Producție Agricultură
  • Reprezentant de vânzări

* Pe baza datelor raportate de sine în ultimii ani.

Resurse de învățare

RT Wright University Laboratory Farm este o unitate de 448 de acri care oferă o experiență de învățare profesională bazată pe animale și culturi.

Profesii bazate pe experiențe de învățare

A studia in strainatate Este o oportunitate pentru studenți de a aplica experiența internațională reală asupra propriei dezvoltări academice. Membrii facultății supraveghează programe de studii pe termen scurt în străinătate care pregătesc studenții înainte, în timpul și după program. Există două tipuri de programe de studii în străinătate - studii facultative și tradiționale în străinătate.

Programul tradițional poate fi un program semestru, de vară sau de un an și este predat de instituțiile partenere internaționale ale Northwest. Elevii de la școala agricolă au studiat în Puerto Rico, Irlanda și Germania.

Stagii

Deși stagiile nu sunt necesare în știința agricolă majoră, ele sunt foarte încurajate să câștige experiență reală, reală.

Ag science fall2015 tw0333

Cerințe

55 ore de credit

Știința agricolă pregătește studenții pentru o gamă largă de poziții în agricultură și ocupații legate de agricultură, precum și în exploatațiile agricole.

În plus față de cursurile enumerate mai jos, un program de 55 de ore de cursuri de agricultură este proiectat de student și un consilier pentru a răspunde nevoilor fiecărui student.

Centrul de Nord-Vest (48-52 ore)
Trebuie să includă următoarele:

CHEM 24112 Chimie generală
CHEM 24113 Laboratorul de Chimie Generală
SAU
CHEM 24114 Chimie generală I
CHEM 24115 Laboratorul General de Chimie I
MATH 17118 Colegiul de algebră
3
1

3
1
3

Cursuri obligatorii

AGRI 03102 Introducere în economia agricolă
AGRI 03130 Plant Science
AGRI 03150 Animal Science
AGRI 03234 Fundamentele științei solului
AGRI 03296 Seminar
Consilier-aprobat electives în agricultură
3
4
4
4
1
39
Elevii care selecționează un master major în științele agricole trebuie să completeze un minim de 9 ore de credit în cel puțin trei zone agricole: economie agricolă, mecanizare agricolă, educație agricolă, agronomie, știință animală și horticultură. Fiecare curs poate fi numărat într-o singură zonă importantă.

AGRI 03102, AGRI 03130: Nu poate fi folosit pentru a îndeplini orice cerință de bază de Nord-Vest.

NOTĂ: Cerințe de grad: Elevii pot avea nu mai mult de opt ore de "D" în cursurile cerute de acest majore.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Citeste mai mult

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Citește mai puţin