Licență în Administrarea Afacerilor, diplomă cu sistem de informatică

Generalități

Programul de descriere

Un important în sistemele informatice de informare implică studiul și analiza informațiilor unei organizații și proiectarea unui sistem de colectare și procesare a informațiilor folosind calculatoare. Elevii se vor concentra pe calculatoare, informatică și alte sisteme informaționale.

Pittsburg State University oferă studenților din programul Computer Information System două domenii de accent distincte: asigurarea informațiilor și securitatea computerului și proiectarea sistemului.

Accentarea asigurării informației și securitatea computerului

Asigurarea informațiilor și securitatea computerului tratează nevoia din ce în ce mai mare de a asigura protecția informațiilor care sunt stocate și prelucrate de sistemele informatice și comunicate folosind rețele moderne de comunicații.

Baza programului începe cu o înțelegere a rolului informațiilor în societatea contemporană, a mijloacelor tehnologice de stocare, transmitere și generare a informațiilor și importanța asigurării că informațiile vor fi corecte, confidențiale și disponibile.

Accentuarea proiectării sistemelor

Programul de proiectare a sistemului de la Pittsburg State University se bazează pe programul de licență în Administrarea afacerilor pentru a oferi conștientizarea mediului asupra rolului informațiilor în firmă și a o combina cu programul de sisteme informaționale care oferă o bază solidă tehnologică care pregătește studentul pentru cariere. în programarea calculatoarelor, proiectarea și analiza sistemului, programarea și administrarea bazelor de date și suport tehnologie informațională

Coding

Opțiuni de carieră

Absolvenții programului sunt calificați pentru mai multe roluri, inclusiv:

 • Programator de industrie
 • Specialiști în sprijinirea tehnologiei informației
 • Programator
 • Analist sistem informatic
 • Manager informatic sistem informatic
 • Operator de sistem informatic
 • Administratorul bazei de date
 • Administrator de rețea și sistem informatic
 • Si multe altele

cerere

Dacă nu îndepliniți niciuna dintre cerințele garantate, sunteți încă încurajat să aplicați. Aplicația dvs. va fi revizuită individual.

 • Pe măsură ce începeți cererea de admitere la Pittsburg State University , rețineți următoarele caracteristici ale aplicației noastre on-line:
 • Aplicația online este proiectată pentru a vă permite să progresați așa cum vă permite programul. Vă recomandăm să finalizați procesul într-o singură ședință, dar dacă acest lucru nu este posibil, puteți ieși după salvarea oricărei secțiuni și să vă întoarceți ulterior pentru a completa restul.
 • Dacă aveți întrebări cu privire la o secțiune a aplicației, vă rugăm să faceți clic lângă articolul. O casetă va apărea cu informații suplimentare cu privire la elementul particular.
 • Fiecare secțiune a unei aplicații este listată în partea stângă a ecranului. Butonul Continuare din partea de jos a fiecărui ecran va salva informațiile completate în acea secțiune și vă va muta în secțiunea următoare.
 • Pe măsură ce o secțiune este finalizată, o va apărea lângă secțiunea respectivă. Puteți adăuga în continuare informații suplimentare la o secțiune completată.
 • Cererea dvs. de admitere nu poate fi trimisă până când nu sunt completate toate secțiunile.
 • Plata taxei de cerere este necesară înainte de procesarea cererii.
 • Dacă veți aplica ca student în căutarea unui grad de învățământ, asigurați-vă că aveți o copie a fișei dvs. de liceu sau o altă listă a cursurilor de liceu, inclusiv GPA și note de curs. Nu veți putea completa aplicația cu exactitate fără aceste informații disponibile. Solicitanții trebuie să indice cursuri, note, credite și punctaje de testare pe cerere, care vor fi folosite de Oficiul de admitere pentru a lua deciziile de admitere inițiale. La cerere, vor fi necesare transcrieri oficiale și scoruri ale testului pentru validare.
 • Cererea de admitere și burse trebuie completată și depusă împreună cu toate transcrierile necesare și documentația suplimentară până la 1 februarie (sau 15 decembrie pentru studenții care se transferă începând cu semestrul de primăvară) pentru a fi eligibile pentru burse de admitere. Bursele de admitere vor fi acordate în funcție de finanțare. (Informațiile auto-raportate nu sunt acceptate în scopuri de bursă).

Cost

Accesibilitatea de care aveți nevoie. Flexibilitatea dorită. Programul nostru de taxă forfetară permite studenților absolvenți cu normă întreagă (înscriși la cel puțin 12 ore de credit) și studenților absolvenți (înscriși în 9 sau mai multe ore de credit) să plătească o rată de școlarizare unică, indiferent de numărul total de credite luate. Doriți să explorați un subiect în afara majorității dvs. sau să luați cursuri suplimentare pentru a vă ajuta să accelerați data de absolvire? Datorită tarifului nostru plat, puteți face acest lucru fără să plătiți o taxă suplimentară. Fie că iei 10 ore sau 20 de ore, plătești aceeași rată.

Pregătire în stat și costuri pe semestru (anul universitar 2019-2020)

Pregătire (tarif forfetar, inclusiv taxe de campus) $ 3.669
+ Cărți și consumabile (estimat) 500 $
+ Living Hall Living (estimat) $ 3.998
Total semestru (estimat)
Anul academic total * (estimat)
$ 8.167
$ 16.334

Învățământ și costuri din afara statului pe semestru (anul universitar 2019-2020)

Pregătire (tarif forfetar, inclusiv taxe de campus) $ 9.341 de
+ Cărți și consumabile (estimat) 500 $
+ Living Hall Living (estimat) $ 3.998

Total semestru (estimat)
Anul academic total * (estimat)

$ 13.839
$ 27.678

Pregătire internațională pentru studenți și costuri pe semestru (anul universitar 2019-2020)

Pregătire (tarif forfetar, inclusiv taxe de campus) $ 18.682
+ Asigurări de sănătate / accident - acoperire de 12 luni (obligatorie) $ 1772 de
+ Cărți și consumabile (estimat) $ de 1.000 de
+ Cheltuieli de viață (estimat) $ 7.996
+ Orientare și conformitate SEVIS $ 80 la
Anul academic total * (estimat) $ 29.530


Burse și asistență financiară

Pitt State oferă studenților săi multe oportunități pentru burse și asistență financiară. Înțelegem că, în calitate de student, accentul dvs. ar trebui să fie pus pe clasă și nu pe documente. Profesioniștii din Biroul nostru de Asistență Financiară a Studenților sunt aici pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a lua alegerile corecte cu privire la ajutorul financiar. Aproape 80 la sută dintre studenții Pitt State primesc un fel de ajutor financiar, inclusiv:

 • Granturi: asistență care nu necesită rambursare
 • Burse: premii pentru studenții care au demonstrat realizări academice superioare sau îndeplinesc criterii specifice, care nu necesită rambursare
 • Ocuparea forței de muncă: aproximativ 10% dintre studenții noștri sunt angajați în campus
 • Împrumuturi: împrumuturile pot fi acordate părinților și / sau studenților și trebuie rambursate

În multe cazuri, profesioniștii noștri de asistență financiară pentru studenți vă pot ajuta să combinați aceste opțiuni într-un pachet personal care se potrivește nevoilor dvs. individuale. Suma de ajutor pe care o primiți se bazează pe contribuția preconizată a familiei dvs. la costurile educaționale. Este important să obțineți cereri la început - Bursele de admitere pentru studenții de primă clasă și studenții care se transferă sunt acordate pe baza primului venit, primul servit până la epuizarea finanțării. Cererea pentru semestrul de toamnă urmează să fie 1 februarie și 15 decembrie pentru semestrul de primăvară. Scaderea acestor date:

 • Cerere de admitere
 • Cereri de burse
 • Toată documentația necesară (informațiile auto-raportate nu sunt acceptate în scopuri de bursă)
Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Citește mai puţin