Licență în Administrarea afacerilor în arte culinare profesionale (Program comun cu Le Cordon Bleu)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Oferită în comun de Dusit Thani College Le Cordon Bleu și Dusit Thani College , programul de licență în Administrarea afacerilor (Artele culinare profesionale) este conceput pentru a angaja tineri profesioniști culinari în mediile din viața reală și pentru a produce lideri profesioniști în artele culinare, cu cunoștințe atât de nivel local. și piețele internaționale.

Acreditare

Acreditat de Asociația Mondială a Societăților de Bucătari pentru licențe în 2017. Membru complet al programelor de educație pentru turism, ospitalitate și arte culinare.

131936_DSC02183ok.jpg

Informații specifice programului

Bachelor of Business Administration în Professional Culinary Arts își propune să ofere studenților cunoștințe și abilități în artele culinare occidentale și thailandeze. Absolvenții vor fi pregătiți să lucreze în industria ospitalității cu capacitatea de a dezvolta concepte alimentare prin aplicarea cunoștințelor regiunilor locale la standardele culinare internaționale. Studenții își vor dezvolta abilități profesionale bazate pe experiența din lumea reală, prin instruire la fața locului în industria ospitalității la nivel local și internațional.

Anul I: Bazele afacerilor, artelor culinare și abilităților de viață

Primul an oferă o introducere largă în afaceri, arte culinare, brutărie și studii de viață. Studenții vor dobândi cunoștințe și abilități în comunicare de afaceri, sisteme informaționale și inovație digitală pentru afaceri, precum și maniere sociale, gândire analitică și etică profesională. Elevii vor dobândi cunoștințe și abilități de bază în prepararea alimentelor, inclusiv calcule bazate pe rețete, abilități de cuțit, tehnici culinare occidentale, placare alimentară și prezentare.

Anul II: Principiile managementului afacerilor și artelor culinare intermediare

În acest an, studenții își vor dezvolta înțelegerea principiilor managementului afacerilor. Studiile vor include teorii privind contabilitatea și finanțele, marketingul, managementul resurselor umane, economia și legile comerciale. Se va pune accentul pe managementul restaurantelor și pe experiența practică în operațiunile barului, urmând să fie dezvoltate tehnici suplimentare în abilitățile de bucătărie și panificație.

Anul III: Planificarea meniului, Catering, Managementul restaurantelor, produse de patiserie avansate pentru panificație și instruire pe teren supravegheat

Studenții din anul III vor dezvolta cunoștințe aprofundate despre arta și știința operațiunilor de bucătărie și restaurant. Studenții vor învăța planificarea meniului, analiza țintei de piață, controlul costurilor, catering, managementul restaurantelor, etica afacerilor și responsabilitatea socială. Studenții își vor dezvolta abilitățile de patiserie studiind zahăr decorativ și ciocolată și deserturi inovatoare. Experiență practică suplimentară va fi adunată prin 1.000 de ore de pregătire supravegheată pe teren într-un adevărat loc de muncă specializat în bucătărie occidentală, patiserie și brutărie.

Anul IV: Management strategic, antreprenoriat și operațiuni de cafenea

Studenții vor construi cunoștințe de management strategic pentru a analiza mediile interne și externe și pentru a planifica soluții adecvate. Cursul de antreprenoriat oferă competențele necesare pentru începerea, administrarea și creșterea unei afaceri. Persoanele în vârstă își vor aplica cunoștințele conducând cafeneaua în campus, servind băuturi, produse alimentare și produse de panificație. În plus, își vor completa pregătirea de teren supravegheată în managementul restaurantelor și bucătăria thailandeză.131940_IMG_1555-Edit1.jpg

Structura curriculumului

Număr de credite: 136 Credite

Cursuri de învățământ general: 31 Credite

 • Știință și Matematică: 6 credite
 • Studii de limbă: 12 credite
 • Umanități: 7 credite
 • Științe sociale: 6 credite

Cursuri profesionale: 87 de credite

 • Cursuri de bază: 26 de credite
 • Cursuri majore necesare: 55 credite
 • Cursuri elective majore: 6 credite

Alegeri gratuite: 6 credite

Instruire în teren supravegheată: 12 credite

De ce Dusit Thani College

Această diplomă de licență internațională oferă excelență franceză în artele culinare datorită îndrumării Le Cordon Bleu și a moștenirii culinare thailandeze. Livrat în întregime în limba engleză, cu lectori și studenți de diverse naționalități, programul produce absolvenți încrezători în setări multiculturale pentru un avantaj strategic puternic în arta culinară și managementul afacerilor restaurantelor.

Perspectivele de carieră

Absolvirea cu o calificare comună a standardelor internaționale poate duce la o carieră în industria ospitalității, inclusiv în restaurante, hoteluri și stațiuni, MICE, linii aeriene, linii de croazieră sau turism.

Oportunități de carieră

 • Bucătar profesionist în alimente și băuturi.
 • Restaurantul de operații.
 • Antreprenor de afaceri.
 • Mancare si bautura.
 • Consultant în controlul costurilor în operațiunile cu afaceri alimentare.
 • Operator de servicii alimentare într-o afacere de catering.
 • Critic culinar.
 • Designer de meniu.
 • Lector în arte culinare profesionale sau domenii conexe.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Dusit Thani College is a private educational institute specializing in hospitality training. It forms part of the Dusit Group, one of the best-regarded five-star hotels' groups in Thailand.

Dusit Thani College is a private educational institute specializing in hospitality training. It forms part of the Dusit Group, one of the best-regarded five-star hotels' groups in Thailand. Citește mai puţin