Licențiat în biochimie

Generalități

Programul de descriere

Diploma de licență în biochimie pregătește studenții la chimie pentru intrarea pe piața muncii sau pentru continuarea educației lor la nivelul absolvenților. Proiectele de cercetare, oportunitățile de publicare, stagiile și orele oferă studenților experiență de lectură și laborator.

Maiorul de biochimie este atribuit unui membru al facultății care servește ca consilier și a cărui specialitate coincide cu zona de interes a studentului. Studenții sunt încurajați să învețe prin experiență prin oportunități de cercetare în domenii precum proiectarea inhibitorilor enzimelor, chimia proteinelor, mecanismele de reacție bio-organice, dezvoltarea biosenzorilor și tumorigeneza.

Studenții interesați să obțină o diplomă de licență în biochimie și biologie moleculară sau care doresc să urmeze o școală profesională (stomatologică, medicală sau veterinară) pot dori să ia în considerare diploma de licență în biochimie.

Ce veți învăța?

Studenții primesc o bază solidă în cele cinci mari domenii ale chimiei: analitică, biochimie, anorganică, organică și fizică. BS sau BA în biochimie este o opțiune de grad pentru studenții interesați de știință la intersecția biologiei și chimiei. BS este ideal pentru studenții interesați de studiul absolvent în biochimie și biologie moleculară sau în profesiile de sănătate. BA este, de asemenea, potrivit pentru studenții care au în vedere profesiile de sănătate.

BS în biochimie / MBA este un program de cinci ani de grad comun conceput pentru a dezvolta oameni de știință care pot servi ca manageri, lideri de grup și analiști în companii chimice, farmaceutice, biotehnologie, diagnostic medical și companii de investiții. Absolvenții sunt acordați atât un BS cât și un MBA.

Programul acreditat ACS

Programul de chimie de la Universitatea din Tampa este acreditat de American Chemical Society (ACS), cea mai mare societate științifică din lume și una dintre cele mai importante surse de informații științifice autoritare. ACS analizează programe bazate pe mediul lor instituțional, facultatea și personalul, infrastructura, programa de învățământ, cercetarea universitară, dezvoltarea competențelor studenților și autoevaluarea programului.

Experienta practica

Cercetare și stagii

Ca parte a misiunii experiențiale a Universității, studenții au posibilitatea de a participa la o varietate de experiențe de învățare. Fie că aleg activități de cercetare în campus sau oportunități de stagiu în afara campusului, studenții își pot urmări interesele sub îndrumarea unui consilier al facultății de chimie.

Studenții ajută cu proiecte de cercetare a facultăților sau își desfășoară propria activitate independentă sub îndrumarea facultății. Învață cum să proiecteze și să conducă experimente și să interpreteze date empirice. Studenții nu numai că primesc credit academic, dar, de asemenea, își pot prezenta rezultatele în publicații științifice și la conferințe.

Temele de cercetare cuprind domenii precum chimia atmosferică, analiza nutrienților marini, chimia proteinelor, sinteza organică și reglarea genetică a cancerului. Repere recente includ:

 • Jason Gomez '12, principal biochimie (lucrează cu Eric Ballard, profesor asociat de chimie), a prezentat un poster cu titlul „Transition oxidation aerobică catalizată de metal la carbon hibridizat cu sp3: omocuplarea catalitică a indenului” la întâlnirea națională a American Chemical Society din primăvara anului 2012. .
 • Melanie Madsen '12, principală chimie (în colaborare cu Eric Werner, profesor asistent de chimie) a prezentat la întâlnirea națională a American Chemical Society din primăvara anului 2012 un poster cu titlul „Sinteza unei baze tripodale Schiff / ligand piridină pentru complexare cu gadoliniu (III)”.
 • Blanca Morales '12, minoră de chimie și fizică minoră (care lucrează cu Ethan Deneault, profesor asociat de fizică), a prezentat la întâlnirea națională a Societății Americane Astronomice din primăvara anului 2012 un poster intitulat „Condensarea de praf de carbon și silicat în supernovele de tip II”.

Stagiile ajută elevii să-și relaționeze studiile în clasă cu experiențele din lumea reală. Studenții au internat la H. Lee Moffitt Cancer Center, Sun Labs, Thornton Labs, Hillsborough County Medical Examiner's Office, Departamentul de aplicare a legii din Florida, Tampa General Hospital și Florida Aquarium.

Echipamente și facilități

UT a investit foarte mult în echipamente și instalații de ultimă generație. În plus față de săli de clasă și birouri, UT a construit sau renovat toate laboratoarele de chimie din 2003. Aceste laboratoare adăpostesc instrumente utilizate pentru cercetare și oferă studenților o pregătire practică valoroasă. Instrumentele includ:

 • Secvențiator ADN
 • Sistem de imagistica si documentare electroforetice pe gel
 • Instalație de cultură a țesuturilor cu patru hote cu flux laminar
 • 300 MHz RMN (rezonanță magnetică nucleară) spectrometru
 • ICP-AES (plasmă cuplată inductiv - spectrometru cu emisii atomice)
 • GC / MS (cromatografie de gaz / spectrometru de masă)
 • LC / MS / MS (cromatografie lichidă / spectrometru de masă)
 • ATR-FTIR (reflectare totală atenuată - spectrometru cu infraroșu transformat Fourier)
 • HPLC-PDA (cromatografie lichidă de înaltă performanță - detector de matrice fotodiodă)
 • Spectrofotometre ultraviolete / vizibile și fluorescente

Ce poți face cu aceste grade?

Opțiunile de angajare depind de cât de mult vă duceți educația. O diplomă de licență poate fi folosită pentru a obține acceptarea școlii medicale, a școlii de drept și a altor programe de absolvire sau profesionale.

Școlile absolvente la care au participat majorele de chimie și biochimie UT includ:

 • Universitatea Texas din Austin (chimie)
 • Colegiul Regal de Chirurgi
 • Universitatea Auburn (chimie)
 • Colegiul Sud de Optometrie din Memphis
 • Institutul de Tehnologie (inginerie) din Illinois
 • Universitatea din Iowa (farmaceutică)
 • Scoala de Drept a Universitatii Centrale din Carolina de Nord
 • Universitatea de Medicină și Stomatologie din New Jersey (medicină)
 • Școala Cummings, Universitatea Tufts (medicină veterinară)

Cu o diplomă de licență, locurile de muncă la nivel de intrare pentru studenții în chimie sunt adesea fie locuri de muncă de control al calității industriale (lucrări de analiză chimică), fie locuri de muncă asistente de cercetare (contribuind la dezvoltarea de noi produse sau la îmbunătățirea celor existente).

Biochimia este una dintre principalele domenii de creștere a chimiei, iar extinderea companiilor de biotehnologie de pornire creează noi oportunități pentru absolvenți.

burse de studiu

Maiorii de biochimie se pot califica pentru Bursele de științe ale vieții, care sunt burse anuale de până la 5.000 USD (reînnoibile timp de patru ani) pentru studenții din primul an (numai pe termen de toamnă).

Calificările includ un GPA liceal neponderat de 3,25, 1200 SAT (lectură critică și matematică) sau 26 ACT, cerere de admitere completată și acceptare pentru studiu cu normă întreagă. Termenul anual pentru examinarea burselor este 1 februarie.

Departamentul oferă, de asemenea, un număr limitat de burse de vară competitive pentru juniori și seniori pentru a efectua cercetări cu facultatea.

Programul ROTC poate ajuta studenții profesioniști pre-sănătate cu finanțele programului lor profesional prin programul de burse profesii în sănătate.

Admitere

Admisii locale de boboc

 • Transcrierea oficială a liceului sau a liceului sau rezultatele GED
 • Taxa de cerere nerambursabilă de 40 USD
 • Scoruri SAT și / sau ACT
 • Formular de recomandare de consilier completat sau scrisoare de recomandare de la un profesor (nu este necesar dacă ați absolvit liceul în urmă cu mai bine de doi ani)
 • Eseu
 • Transcrieri oficiale ale colegiului / universității pentru orice credit completat

Studii internaționale de admitere

Cu studenții înscriși din peste 100 de țări, UT consideră cu mândrie studenții de pe tot globul pentru admiterea la început sau transfer. Dovada competenței în limba engleză este necesară. (Se renunță la studenții internaționali din Commonwealth Caribbean, Bermuda, Canada, Regatul Unit, Republica Irlanda, Australia și Noua Zeelandă.)

Studenții ar trebui să solicite prin intermediul aplicației online a UT. Pentru a revizui cererea unui student, Universitatea trebuie să primească următoarele:

 • Transcrieri oficiale pentru toate cursurile de gimnaziu sau de colegiu, cu note traduse în engleză („oficial” înseamnă că trebuie să solicitați școlii dvs. să vă trimiteți transcrierea directă la Oficiul UT de admitere. Dacă acest lucru este imposibil, trimiteți o copie care a fost certificată de către școala dvs. ca o „copie adevărată” a originalului după ce este copiat. Un funcționar din școala dvs. ar trebui să semneze documentul ca „copie adevărată a originalului”.)
 • Taxa de cerere nerambursabilă de 40 USD
 • Eseu, scris în engleză (nu este necesar dacă ai absolvit deja liceul și ai finalizat câteva credite la facultate)
 • Formular de recomandare completat de consiliere (doar studenții din anul I)
 • Dovada competenței în limba engleză (vă rugăm să trimiteți una dintre următoarele):
  • TOEFL: scorul minim acceptabil este de 550 sau 213 (bazat pe computer) sau 79 (bazat pe Internet)
  • IELTS: Sistemul internațional de testare a limbii engleze - nota minimă de 6,5
  • Completarea cu succes a certificatului englez 112 oferit de centrele de limbă ELS însoțite de o scrisoare de recomandare a unui administrator și un eșantion de scriere în limba engleză de 500 de cuvinte
 • Dovada fondurilor disponibile pentru acoperirea cheltuielilor pentru primul an de studiu
 • Eseu (doar pentru studenții din anul I)
 • Copie a paginii biografice a pașaportului (dacă este disponibil)
 • Formularul internațional de eliberare a studenților (dacă studiază în prezent în SUA)

Studenții internaționali care îndeplinesc cerințele de admitere, dar au nevoie de o pregătire suplimentară în limba engleză înainte de a intra ca un student cu normă întreagă se pot înscrie la unul dintre mai multe programe ESL.

Studenții internaționali trebuie să furnizeze, de asemenea, dovada fondurilor disponibile pentru a acoperi primul an de studiu și fiecare an următor. Studenții nou-veniți excepțional, cu o realizare academică excelentă, primesc burse parțiale (4.000 $ - 7.000 USD pe an universitar), care acoperă doar o mică parte din costurile totale. Studenții pot lucra în campus până la 20 de ore pe săptămână.

După admiterea la Universitate și completarea satisfăcătoare a situației financiare, un formular I-20 va fi trimis solicitanților de la biroul de admitere al UT. Solicitanții trebuie să ia formularul I-20, o copie a scrisorii de acceptare și a declarației financiare la cea mai apropiată ambasadă sau consulat al SUA. După un interviu, ambasada sau consulatul va decide dacă se poate elibera viza de student F-1. Pentru a intra în Statele Unite, studenții au nevoie de această viză în pașaport și în formularul I-20. Studenții pot să nu intre în țară cu viză turistică cu intenția de a studia în SUA

Personalul din cadrul Oficiului Programelor Internaționale îi ajută pe studenți cu informații, orientare și sfaturi înainte de sosire în probleme academice, sociale, culturale și de angajare.

Notă: Pentru circumstanțe speciale, documentația suplimentară poate fi necesară în toate categoriile.

Termenele de admitere

Termenele limită pentru licențe sunt următoarele:

 • 15 noiembrie - Acțiunea timpurie la termen; decizie până la 15 decembrie.
 • 15 ianuarie - Acțiunea timpurie a termenului II; decizie până la 15 februarie.
 • 1 martie - termenul regulat al deciziei; decizie până la 1 aprilie.
 • 2 martie - Cererile completate după 1 martie sunt evaluate în mod regulat.

Cost mediu pentru studenții cu program full-time

Pregătire (12-18 ore de credit pe semestru):

Total:

$ 19.584
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With ... Citeste mai mult

The sciences afford the opportunity for exploration and discovery in the pursuit of new knowledge, understanding systems in the physical and natural world, and for bettering the human condition. With the challenges the world faces, there has never been a better time to pursue an education in the sciences, health care or sport studies. Citește mai puţin