Licență în finanțe

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Finance majore pregătește studenții pentru cariere în domeniul finanțelor corporative, servicii bancare de investiții, finanțe internaționale, planificarea financiară, și managementul averilor. Elevii dezvolta o înțelegere profundă a unei game largi de subiecte: analiza situația financiară, efectul de levier financiar, de valori și de obligațiuni de evaluare, de risc și să se întoarcă în piețele globale de capital, de gestionare a riscurilor, teoria de portofoliu și de management, legislația în domeniul securității, structura piețelor de capital, și etică.

Secvența curs - Clasa de 2018 și Dincolo

Primul an

  • Conversatio I
  • Limbă
  • Student în anul întâi limba engleză (sau știință)
  • Microeconomie
  • Conversatio II
  • Limbă
  • Student în anul întâi limba engleză (sau știință)
  • Macroeconomie

Al doilea de studentie Anul: Majors Finanțe ia Statistica de afaceri, contabilitate financiară și management financiar. În funcție de plasarea lor inițială vor termina cerința lor limbă în acest semestru. Cursurile lor rămase vor fi cerințele de bază, electives sau cursuri pentru un majore minor sau dublu.

Junior Anul: Majors Finanțe ia Investments, bani și bancare și 1 sau 2 electives finanțare. Cursurile lor rămase vor fi cerințele de bază, electives sau cursuri pentru un minor sau dublu majore și stagiu (s). Un semestru sau un an plin de studiu în străinătate este o opțiune pentru acest an.

An senior: Majors Finanțe va lua electives lor de finanțare. Cursurile lor rămase vor fi cerințele de bază, electives sau cursuri pentru un minor sau dublu majore, și stagiu (s).

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

In the spirit of what is best in a liberal arts education, the academic core at Saint Anselm College has been designed to offer students a breadth of experience that will prepare them for life; an edu ... Citeste mai mult

In the spirit of what is best in a liberal arts education, the academic core at Saint Anselm College has been designed to offer students a breadth of experience that will prepare them for life; an education that not only provides professional and career preparation, but also encourages a lifelong pursuit of truth that will sustain and enrich their lives. Citește mai puţin
Manchester , Manchester + 1 Mai mult Mai Puțin