Se combină hands-on de învățare, cu cursuri academice, și pregătiți-vă pentru locuri de muncă în cerere în domenii tot mai mare de tehnologie de inginerie. Noi parteneri cu liderii regionali și colegii tehnice, astfel încât va fi pregătit pentru o industrie în continuă schimbare. Înscrieți-vă abilitățile tehnice pe care le va face un expert, și gândirea critică care te va face indispensabil.

Misiunea programului

Toate programele de Inginerie Technology includ o bază de arte liberale puternice, împreună cu un număr de hands-on experiențe, inclusiv o experiență Capstone sau de stagiu, care de multe ori va lucra cu întreprinderile și organizațiile din cadrul comunității.

Tehnologie Inginerie electrică

Pregătește studenții pentru o carieră ca un tehnolog inginerie electrică cu abilități tehnice și manageriale necesare pentru a intra carieră în proiectarea, cererea, instalarea, fabricarea, operarea și întreținerea sistemelor electrice / electronice. Studenții se specializează în îmbunătățirea produselor, industria prelucrătoare, construcțiile și funcțiile de inginerie operaționale.

Tehnologie Ingineria Mediului

Reacționează producătorilor nord-est Wisconsin si are nevoie de municipalități forței de muncă, și se adresează 2010-2020 Biroul de Statistică a Muncii proiecții estimând o creștere de 14 procente în pozițiile de tehnologie de inginerie a mediului. Absolvenții sunt pregătiți pentru a lucra într-o serie de industrii, atât în ​​și în afara din procesul de fabricație, cum ar fi în tratarea deșeurilor industriale, de apă și de gestionare a apelor uzate, agro-business, consultanta de mediu, evaluări ecologice și sectoarele biotehnologie.

Tehnologia Inginerie mecanică

Oferă studenților cu experiență de instruire și hands-on pentru a dezvolta competențe în inginerie mecanică aplicată și abilități analitice și critice de rezolvare a problemelor. Absolvenți și beneficiază industria de la o forță de muncă mai multe cunoștințe și flexibil, care se vor ocupa posturi în industriile regionale, de fabricație și firmele de servicii de inginerie.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la University Of Wisconsin - Green Bay »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019