Licență în educație, concentrare Montessori

Generalități

Programul de descriere

Pentru studenții care încep o diplomă de licență

Diploma noastră de licență cu o concentrare în educație Montessori oferă o oportunitate deosebită pentru studenții din învățământ. Puteți câștiga trei date de acreditare într-un singur program:

 • O diplomă de licență în educația primară sau la copil
 • O diplomă a Asociației Montessori Internationale (AMI)
 • Certificarea de predare de stat

Programul este un parteneriat între University of Hartford și Centrul de Instruire Montessori Nord-Est (MTCNE), un centru de formare a profesorilor AMI gestionat de Consiliul Regiunii Educației Capitol (CREC).128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

Despre majore

Programul nostru de licență în știință cu o concentrare Montessori oferă multiple beneficii care vă oferă opțiuni de carieră flexibile:

 • Global: Diploma dvs. AMI Montessori este recunoscută în întreaga lume și oferă un „pașaport” pentru a preda la nivel internațional.
 • Național: Programul nostru oferă certificarea profesorilor din Connecticut în educația timpurie sau elementară, recunoscută de alte 45 de state.
 • Local: Veți câștiga experiență în clasă în multe școli publice și private Montessori din zona Greater Hartford.
 • Aflați în campusul nostru frumos Montessori de la Centrul de formare Montessori Nord-Est (MTCNE), un centru AMI de formare a profesorilor.
 • Beneficiați de suport pentru burse pentru studenții Montessori.

Program

Diploma de licență cu studii Montessori este de cel puțin 138 de credite:

 • Include 30 de credite de instruire AMI
 • Studii suplimentare de curs în studiile Montessori care sprijină instruirea AMI
 • Proiectat pentru a fi finalizat în patru ani
 • Observarea și practicarea componentelor didactice

Finalizarea cu succes are ca rezultat:

 • BS în educația timpurie sau elementară cu studii Montessori
 • Diplomă AMI - primară (3-6 ani) sau elementară (6-12 ani)
 • Certificat de predare CT de stat - Copilă timpurie nr. 113 sau elementar # 305

Cerințe de diplomă

Diploma de licență cu studii Montessori este de cel puțin 138 de credite. Studenții aleg o diplomă de licență în educația timpurie sau în educația elementară.

Un domeniu de domeniu aprobat este necesar ca parte a oricărei educații majore. Studenții din programul Montessori iau o temă majoră în studiile Montessori.

Perspectiva carierei

Profesorii Montessori au o cerere mare la nivel mondial. Există aproximativ 4.500 de școli Montessori în SUA, atât publice cât și private, și peste 20.000 în întreaga lume. Sute de oferte de angajare pentru profesori Montessori instruiți nu sunt completate în fiecare an.

Angajat pentru întregul copil

Dacă sunteți interesat de o abordare educațională care să se concentreze asupra întregului copil, amestecând academicienii, abilitățile sociale, abilitățile de viață, lumea naturală și bucuria de a învăța, Montessori poate fi potrivit pentru dvs.

Profesorii Montessori se angajează să dezvolte întregul copil și să ajute copiii și tinerii să înțeleagă locul și contribuțiile lor în comunitatea noastră globală. Dr. Montessori a văzut educația ca mai mult decât pur și simplu să transmită cunoștințe și abilități, ci mai degrabă ca o mișcare de reformă socială care duce la o lume mai bună pentru generațiile următoare.

În cadrul Obiectivului îndrăzneț al Asociației Montessori Internationale (AMI), sperăm să creștem în mod semnificativ profesorii instruiți în AMI în următorii câțiva ani. Programele University of Hartford și Montessori Training Center Northeast vor pregăti mai mulți profesori AMI pentru a lucra în actualele și așteptările noi poziții de profesori Montessori.

Admitere

Pentru admiterea la programe în cadrul Departamentului Educației, 16 unități de subiecte secundare sunt așteptate și ar trebui să includă următoarele ca minim:

 • Engleză, 4 unități
 • Studii sociale, 2 unități
 • Limba străină, 2 unități
 • Știință, 2 unități
 • Matematică, 2 unități (inclusiv 1 unitate de algebră)
 • Alte discipline academice, 4 unități

Cerințe de program profesional

Studenții din învățământ trebuie să solicite admiterea la programul profesional în toamna anului trecut. Cerințele de admitere la programe profesionale includ:

 • Scoruri SAT, ACT sau Praxis Core. Deși Universitatea nu necesită scoruri SAT, ACT sau Praxis pentru admitere, statul Connecticut necesită aceste scoruri pentru certificarea de predare.
 • Media punctului cumulativ de 3,0 sau mai mare.
 • Formularul de interviu completat pentru dispoziții.

Ajutor financiar și burse

Asistența financiară și asistența de școlarizare sunt disponibile celor care se califică. Pentru a începe procesul de ajutor financiar, vă rugăm să completați Cererea gratuită de ajutor financiar pentru studenți (FAFSA) folosind codul școlar University of Hartford .

Pe lângă ajutorul financiar al Universității, bursele specifice Montessori sunt disponibile prin generozitatea Fondului de burse James Walton Montessori. Pentru a fi luat în considerare pentru bursa Walton Montessori, vă rugăm să completați aceste trei elemente:

 1. Un eseu personal: Eseul tău poate avea orice lungime, dar ar trebui să includă informații și experiențe relevante personale și / sau profesionale și experiențe care te-au pregătit pentru participarea la programul Montessori. Aceste experiențe ar putea include o poveste despre învățare, o clasă pe care ai luat-o, propria experiență cu Montessori sau experiența cuiva pe care o cunoști.
 2. Referințe: Vă rugăm să furnizați numele, e-mailul și numerele de telefon din trei referințe. Le vom contacta; nu au nevoie să scrie recomandări.
 3. Interviu: Veți completa un interviu programat cu personalul programului sau cu membrii facultății.

Care este termenul limită pentru depunerea cererilor pentru acest program?

Cererile de admitere la clasa de studenți la University of Hartford sunt luate în considerare „începând cu sfârșitul lunii septembrie”. Termenul limită pentru depunerea cererii gratuite de ajutor federal pentru studenți (FAFSA) pentru examinarea ajutorului financiar este 15 februarie.

Ultima actualizare Ian 2020

Despre facultate

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Citeste mai mult

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Citește mai puţin