Programul BBA contabilitate și finanțe echipează absolvenți cu cunoștințele și competențele pentru a lucra în domeniul Corporate Finance și Contabilitate. Elevii vor completa un program de provocator, care include cursuri, cum ar fi bancar, analiza a Valorilor Mobiliare, Analiza Capital, management de portofoliu, regulament financiar, Wealth Management, Management Financiar International, management Sisteme de contabilitate, și Standardele internaționale de raportare financiară (IFRS).

Beneficii

Absolvenții de la programul de finanțe contabilitate și sunt pregătite pentru lumea dinamică și provocatoare de corporate finance precum și poziționate pentru a merge mai departe în cariera lor contabile. În urma programului, studenții vor fi poziționate pentru a avansa în programele lor de desemnare profesionale, inclusiv CMA, CFA, și CA.

Oportunități de carieră

Există oportunități de carieră în corporații globale, agenții guvernamentale și internaționale, comerțul internațional și instituții publice internaționale. BBA Contabilitate și Finanțe majore este conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră în:

  • bancar
  • Investiții
  • Administrarea averii
  • Tranzacționare și analiză a valorilor mobiliare
  • contabilitate
Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la Canadian University Dubai »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
64,865 AED
AED 64,865.00 pe an
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date