Licență de finanțare

Generalități

Programul de descriere

Pregatiti-va pentru o carieră în lumea fast-paced de finanțare cu o calificare care se bazează cunoștințele într-o gamă de specializări financiare.

Subiecții sunt proiectate pentru a vă oferi o înțelegere cuprinzătoare a domeniile majore de finanțare, inclusiv corporate finance și internaționale, evaluarea investițiilor, management de portofoliu și de gestionare a riscurilor. Veti dezvolta, de asemenea, o conștientizare a principiilor durabilității și a spiritului antreprenorial.

Așa cum ați progrese în ani doilea și al treilea, puteți completa opționale financiare specializate, cum ar fi planificarea financiară și imobiliară, titluri de valoare derivate, fuziuni și achiziții și evaluarea de securitate.

Veți avea, de asemenea, șansa de a face un tur de studiu sau de stagiu elective, sau pentru a finaliza electives dumneavoastră de peste mări la una din universitățile partenere. Avem legături cu școli de afaceri de top, inclusiv Universitatea din Innsbruck și Școala de Economie din Berlin.

În funcție de subiectele pe care le alegeți, vă puteți lărgi oportunitățile de carieră prin completarea unui management financiar major sau prin extinderea cunoștințelor de economie sau de contabilitate.

Cerințe de limbă engleză

Scor IELTS (Academic) de 6.0 cu nici un scor individual de bandă mai mică de 6.0; Testul TOEFL pe suport de hârtie-- un scor general de minim 550, cu un scor de 5 sau mai mult în Test de limba engleză scrisă; Testul TOEFL bazat pe Internet - un scor general de minim 60, cu un minim de 18 SLR; W 22; Finalizarea satisfăcătoare a englezilor pentru continuarea studiilor stadiu avansat 5B (minim EFS5 UG 60 la suta), care este disponibil de la La Trobe din Melbourne. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul La Trobe din Melbourne; La Trobe din Melbourne Fundația Studii: 60 la suta rezultat final la un curs; Engleză ca limbă de predare în studii terțiare pot fi acceptate. Vă rugăm să rețineți: engleza ca limba de predare în studiul anterior nu vor fi acceptate ca o bază de admitere (în engleză) pentru cursuri în cazul în care cerința de scor de testare aprobat este mai sus o IELTS 6.5 cu nici o trupa scor mai mic decât 6,0. Pearson Test de limba engleza (Academic) (PTE): un scor minim de 57 cu nici o abilitate de comunicare scor mai mic de 50.

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): un grad de B sau mai mare.

Cambridge Certificat de Competență în limba engleză (CPE): o notă de trecere de C sau mai mare; Sau aprobat echivalent internațional.

Cerințe de intrare Academice

 • LTM Studii Fundația - 65
 • Aust. Yr 12 (ATAR) 2015 (indicativ numai) - N / A
 • Bacalaureat International - 24
 • Nivele GCE A - 7
 • HKDSE- 2 x Nivelul 4
 • Sri Lanka Nivele A - CCC
 • STPM - 8
 • Norvegia superior Certificat secundară - 3.5
 • Suedia Slutbetyg - G
 • Toate Sen SC Indian (Cele mai bune 5 subiecți) - 60
 • Vietnam (Anul 12) - 8
 • Indonezia (SMA) - 7,5
 • GAC Cert. IV - GPA - 2.6
 • GAOKAO - a se vedea: site-ul

Dacă nu îndeplinesc aceste cerințe de intrare s-ar putea fi interesat de Studii La Trobe de fundație și de programe de diplomă, care oferă o cale alternativă la programul de licență La Trobe lui. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați site-ul La Trobe Melbourne.

Subiect condiție

Unitățile 3 și 4: un scor studiu de cel puțin 25 în limba engleză (EAL) sau 20 în orice alt limba engleză și în matematică (orice). Candidații cu calificări comparabile vor fi luate în considerare.

Recunoașterea profesională

Odată ce ați absolvit, veți fi gata pentru a construi o cariera in domeniul bancar, stockbroking, asigurare, planificarea financiară, consultanta financiara sau chiar de lucru cu Reserve Bank of Australia.

Oportunități de carieră

În funcție de subiectele pe care le alegeți, vă puteți lărgi oportunitățile de carieră prin completarea unui management financiar major sau prin extinderea cunoștințelor de economie sau de contabilitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Citeste mai mult

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Citește mai puţin
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Mai mult Mai Puțin