Licențiat în Științe și Politici ale Mediului

Generalități

Programul de descriere

Protejați și conservați resursele naturale cu un BS în științe și politici de mediu

Acest program de licență STEM vă oferă calea către o carieră plină de satisfacții în calitate de om de știință în domeniul mediului, specialist, consultant, analist de politici, educator, scriitor sau ranger de parc. Programul de diplomă în Știința Mediului este oferit față în față și într-un format inovator, online.

Licență în știință online de calitate superioară, flexibilitate superioară

Acest program inovator online de studii în domeniul științei mediului vă oferă opțiunea de a învăța când și unde este cel mai potrivit pentru dvs., fără a sacrifica nicio învățare practică. Veți primi truse de laborator extinse pentru pregătirea la domiciliu, împreună cu îndrumări strânse de la profesori care sunt practicieni activi. Dimensiunile mici ale claselor asigură o interacțiune valoroasă între elevi și instructori.

Gândiți-vă ca un om de știință în domeniul mediului, scrieți ca un factor de decizie

Combinând o bază de cunoaștere interdisciplinară cu experiențe practice semnificative, acest program de studii în domeniul științei mediului și politicii se concentrează pe gândirea critică și testarea ipotezelor, precum și pe scrierea științifică și utilizarea instrumentelor științifice și digitale în rezolvarea problemelor. Absolvenții părăsesc programul gata de pregătire și pregătit pentru educație la nivel absolvent.

Parteneriatele oferă oportunități interesante pentru studenții în științe ale mediului

Studenții de la știința mediului beneficiază de afilierea WilmU ca instituție membră a Delaware Space Grant Consortium, un program finanțat de NASA pentru a pregăti studenți și cercetători în domeniile științei, tehnologiei, ingineriei, matematicii și geografiei. Și prin parteneriat cu programul Delaware INBRE, WilmU încurajează bursele în cercetarea biomedicală prin studii și stagii cu alte universități și angajatori locali.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mission Statement Our mission is to create a supportive academic environment for the undergraduate degree programs across all colleges by providing: Innovative, creative, and high quality learning exp ... Citeste mai mult

Mission Statement Our mission is to create a supportive academic environment for the undergraduate degree programs across all colleges by providing: Innovative, creative, and high quality learning experiences in all foundational, general education courses; Diverse and timely course offerings which respond to the changing needs of 21st century career fields; Relevant course work aligned with the needs of students and the University undergraduate degree programs; Integrity in our academic support of students; Opportunities for work-integrated learning through cooperative education, internships, and community service; Encouragement in the pursuit of lifelong learning. Citește mai puţin