Licențiat în Științe Exerciții - Concentrație Pre-Profesională

Hannibal - LaGrange University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Licențiat în Științe Exerciții - Concentrație Pre-Profesională

Hannibal - LaGrange University

Departamentul de exerciții și științe sportive de la Universitatea Hannibal-LaGrange este conceput pentru a pregăti elevii pentru o varietate mare de cariere în industria de fitness, cum ar fi puterea și condiționarea, pregătirea personală, gestionarea serviciilor de recreere și multe altele. Programul va pregăti, de asemenea, studenții pentru programe postuniversitare în terapie fizică și de formare atletică.

Masterul nostru de educație fizică este conceput pentru a pregăti elevul pentru o carieră profesională în educația fizică. Obiectivul programului de formare a cadrelor didactice pentru educația fizică este de a genera candidații pentru profesorii de educație fizică cu abilitățile și aptitudinile necesare pentru certificarea cu succes a educației fizice K-12.

Departamentul oferă, de asemenea, minori în domeniul științei exercitării, al gestionării sportului și recreerii și al coaching-ului.


Declarația de misiune și scopul

Misiunea Universității Hannibal-LaGrange este de a oferi o educație excelentă atât în artele liberale cât și în disciplinele profesionale într-un mediu creștin distinct, care integrează credința creștină și învățarea în pregătirea absolvenților pentru eficacitate personală și de carieră.

Absolvenții programului Exercise Science sunt instruiți să evalueze, să proiecteze și să implementeze programe individuale și de grup de exerciții fizice și fitness pentru persoanele fizice care sunt aparent sănătoase și cele cu boală controlată. Ei sunt calificați în evaluarea comportamentelor de sănătate și a factorilor de risc, efectuarea evaluărilor de fitness, scrierea unor rețete adecvate de exerciții fizice și motivarea indivizilor de a modifica obiceiurile de sănătate negative și de a menține comportamente pozitive în ceea ce privește stilul de viață pentru promovarea sănătății. Exercise Science major și-a demonstrat competența ca lider în programele de sănătate și fitness în cadrul universităților, corporațiilor, comunității sau comunității în care clienții lor participă la activități de promovare a sănătății și de fitness. Misiunea programului Exercise Science este de a oferi o educație excelentă în acest domeniu într-un mediu distinct creștin care integrează credința creștină și învățarea în pregătirea absolvenților pentru eficacitate personală și de carieră.


Obiective pentru Exercițiul Științific Major

  1. Demonstrați o înțelegere a anatomiei funcționale și aplicați aceste cunoștințe la analiza mișcării umane.
  2. Demonstrați capacitatea de a evalua starea de sănătate, de a efectua teste de fitness și de a prescrie și administra programe de exerciții fizice.
  3. Demonstrați o înțelegere a principiilor nutriției și a rolului dietei și exercițiilor fizice asupra performanței fizice și performanței.
  4. Demonstrați o înțelegere a programării de fitness bazată pe capacitatea de a proiecta și implementa un program.
  5. Demonstrați o înțelegere a răspunsurilor fiziologice pentru a exercita în aplicații directe la fitness și formare fizică.


Suntem în picioare

Atenție personalizată

Dimensiunile clasei mici permit facultății PE să dezvolte relații eficiente cu studenții din clasele majore.

Facultatea cu experiență

Departamentul are 7 membri de facultate care au o vastă experiență, nu numai în sala de clasă, dar și în profesia de coaching.

Absolvenți de succes

Absolvenții noștri continuă să aibă succes la locul de muncă, cu mulți avansând în studii postuniversitare.

Conducerea slujitorilor

Facultatea de Educație Fizică și mulți dintre studenți sunt implicați în mod constant în eforturile de serviciu comunitar.

Certificare Profesională

Educația fizică a cadrelor didactice a fost acordată cu o rată ridicată de succes. Primele rezultate ale testului Praxis II sunt cu mult peste media națională și națională.

Ratele de plasare ridicată a locurilor de muncă

Absolvenții de management al educației fizice și de recreere au înregistrat succes în obținerea unor poziții profesionale. Mulți au excelat în domeniul coaching-ului.

Pregătit pentru muncă absolventă

Promovarea educațională a absolvenților noștri continuă să fie raportată în mod regulat.


Curriculum

107500_ExerciseScience_BS_Pre-Professional-1-1.jpg

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 10, 2019
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 1, 2019
Duration
Durata
8 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
22,250 USD
Costul de școlarizare: 11,125 USD pe semestru. Se aplică taxe suplimentare.
Information
Deadline
Apr. 1, 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Hannibal, Missouri
Data începerii : Aug. 1, 2019
Termen limită de aplicare Apr. 1, 2019
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 1, 2019
Statele Unite ale Americii - Hannibal, Missouri
Termen limită de aplicare Apr. 1, 2019
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

Why HLGU?