Licențiat în științe biochimice - LIU Brooklyn

Generalități

Programul de descriere

Despre

Programul de licență care conduce la gradul de Bachelor of Science în Biochimie conectează interfața din ce în ce mai importantă dintre biologie și chimie. Instruirea care pune accentul pe principiile experimentale și teoretice avansate este oferită atât în ​​științele biologice, cât și în cele chimice, ca fundație pentru o varietate de căi de carieră, inclusiv formarea continuă în biologie, chimie sau biochimie; biologie moleculara; și școală medicală sau stomatologică. Elevii finalizând cu succes curriculum-ul biochimiei pot avea gradele lor certificate de American Chemical Society. Cercetătorii de biochimie sunt rugați să se consulte cu consilierii de la Departamentul de Biologie și Departamentul de Chimie și Biochimie pentru a formula programe adecvate de studiu și pentru a explora numeroasele căi de carieră disponibile.

BS în biochimie

BS în biochimie este conceput pentru a se concentra pe interfața importantă între biologie și chimie. Gradul accentuează educația experimentală și teoretică avansată atât în ​​științele biologice, cât și în cele chimice, care servește drept fundație pentru o varietate de căi de carieră, inclusiv formarea continuă în biologie, chimie sau biochimie; biologie moleculara; și școală medicală sau stomatologică.

Cercetătorii biochimiei sunt încurajați să dezvolte anumite obiective de carieră în timp ce urmăresc studiile universitare. Consultanții departamentali vor ajuta studenții să exploreze posibilitățile de carieră și să elaboreze un plan de studiu personalizat care să le pregătească cel mai bine pentru obiectivele lor de carieră.

Cerințe de credit și GPA
  • Credite totale minime: 122
  • Arte liberale minime
  • Credite minime majore: 36
  • Credite minime în cursuri
  • Cerință auxiliară: a se vedea mai sus
  • Cerința de distribuție: a se vedea mai sus
  • GPA minime majore: 2.0
  • GPA totală minimă: 2,0

Acreditari

Toate programele de licență și postuniversitare de la LIU Brooklyn sunt înregistrate la Departamentul de Educație al statului New York și sunt acreditate de Comisia pentru Învățământul Superior al Asociației Statelor de Mijlocie a Colegiilor și Școlilor Liceale. În plus, diferite programe academice din cadrul Colegiului Richard L. Conolly de Arte și Științe Liberale sunt acreditate de organizații profesionale, ceea ce înseamnă că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate educațională, determinate de liderii în domeniu.

ASOCIAȚIA PSIHOLOGICA AMERICANĂ

Ph.D. în Psihologia Clinică, oferită de Departamentul de Psihologie, a fost acreditată din 1974 de către Asociația Psihologică Americană (APA), care își are sediul la Washington, DC și este cea mai mare asociație de psihologi din întreaga lume. Acreditarea APA este un proces voluntar, neguvernamental de auto-studiu și de revizuire externă destinat să evalueze, să consolideze și să recunoască public calitatea în învățământul superior. Ph.D. în cea mai recentă vizită de acreditare a APA din Clinical Psychology, a avut loc în 2007, când programul a primit statutul de acreditare completă.

SOCIETATEA CHIMICĂ A AMERICANEI

BS în chimie, oferit de Departamentul de Chimie, este certificat de către Comitetul de formare profesională a American Chemical Society (ACS). Programele de diplomă care beneficiază de certificare ACS oferă o educație riguroasă, largă în domeniul chimiei, și sunt caracterizate de facultate și facilități de ultimă generație. Absolvenții programelor certificate ACS dispun de experiențe experimentale și de comunicare care le pregătesc pentru carieră sau continuă studiile la nivel de absolvent. Angajatorii și școlile postuniversitare recunosc valoarea acreditării ACS.

AMERICANA SPEECH-LANGUAGE-HEARING ASOCIATIE (ASHA)

MS în discursul de limbă-patologie, oferite de către Departamentul de Științe și Disfuncții de comunicare, este acreditat de Asociația American vorbire-limbă-ascultare (ASHA). ASHA este o asociație profesională, științifică și acreditate, cu peste 140.000 de membri și afiliați. ASHA reprezintă patologi de limbaj de vorbire, audiologi, oameni de știință de vorbire, de limbă și de auz în Statele Unite și la nivel internațional.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Citeste mai mult

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Citește mai puţin
New York , Brookville + 1 Mai mult Mai Puțin