Licențiat în științe fizice

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Fizică oferă un bogat și cuprinzător program de studiu care conduce la un B.Sc. licență în fizică. B.Sc. Studenții de fizică au opțiunea de a alege dintre două piese separate, și anume fizică generală și științele spațiului, după ce au luat un set de cursuri obligatorii de fizică. Pista de fizică generală este oferită ca o pistă de fizică standard, iar pista de științe spațiale se concentrează în mod special pe teme fizice legate de spațiu. Programul vizează formarea și absolvirea specialiștilor în fizică pentru a satisface nevoile forței de muncă din domenii cheie de interes național. Programul oferă un curriculum bine conceput și actualizat de fizică care permite absolvenților să participe eficient la locul lor de muncă sau să continue studiile postuniversitare și să conducă cercetări. Studenții de fizică sunt obligați să urmeze cursuri suplimentare în matematică, știință, educație generală și tehnologie informațională pentru a-și dezvolta în continuare cunoștințele, fondul și abilitățile.

133022_flash-tesla-coil-experiment-faradayscher-cage-68173.jpeg

Obiectivele programului

  • Să se stabilească ca profesioniști și experți eficienți în ceea ce privește munca în echipă, comunicare, rezolvarea problemelor, creativitate și etică în profesie.
  • Pentru a-și continua dezvoltarea profesională prin obținerea de grade avansate și dezvoltarea abilităților și abilităților de învățare de-a lungul vieții.
  • Să fie angajați și să-și aplice expertiza în probleme sociale esențiale, cum ar fi durabilitatea și protecția mediului, securitatea și sănătatea în muncă, gestionarea resurselor și educația și consultanța și conducerea afacerilor.

Rezultatele învățării programului

După finalizarea cu succes a acestui program, elevii vor putea:

  • Identificarea, formularea și rezolvarea problemelor științifice prin aplicarea cunoștințelor de fizică și matematică.
  • Dezvoltați și efectuați experimente, analizați și interpretați datele pentru a trage concluzii
  • Proiectați un sistem, o componentă sau un proces care să îndeplinească specificațiile dorite în fizică de calcul și experimentale.
  • Comunicați eficient în forme scrise și orale cu o gamă largă de audiențe.
  • Recunoașteți responsabilitățile profesionale și etice și impactul soluțiilor fizice asupra preocupărilor energetice și de mediu la nivel mondial.
  • Lucrați eficient pe echipe pentru realizarea obiectivelor comune, planificarea sarcinilor, îndeplinirea termenelor și analizarea riscului și incertitudinii.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Citeste mai mult

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Citește mai puţin