Licențiat în științe psihologice

Generalități

Programul de descriere

Licența în științe psihologice oferă o bază solidă pentru studiul științific al comportamentului individual și de grup și al proceselor mentale în cadrul unui curriculum de arte liberale. Permite studenților să obțină cunoștințe specifice disciplinei esențiale pentru a urma studii suplimentare în psihologie și domenii conexe (de exemplu, muncă socială, educație, afaceri). De asemenea, permite studenților să dezvolte și să perfecționeze abilități interpersonale, analitice, cantitative și de comunicare, care pot fi angajate într-o varietate de domenii, de la servicii sociale la jurnalism științific, la vânzări și publicitate.

Rezultatele învățării

LOS 1. Baza de cunoștințe în psihologie. Studenții ar trebui să demonstreze cunoașterea și înțelegerea conceptelor majore, teoriilor, descoperirilor empirice și aplicării în principalele domenii ale psihologiei.

LOS 2. Ancheta științifică și gândirea critică. Studenții ar trebui să demonstreze cunoștințe adecvate despre metodele și procedurile de anchetă științifică și să dezvolte raționamente științifice și abilități de rezolvare a problemelor.

LOS 3. Comunicare. Studenții ar trebui să demonstreze o competență adecvată în abilități de comunicare scrisă, orală și interpersonală. Acestea ar trebui să poată scrie argumente științifice persuasive, să prezinte informații folosind abordarea științifică și să-și exprime propriile idei cu claritate.

LOS 4. Responsabilitatea etică și socială. Studenții ar trebui să dezvolte comportamente etice și responsabile social pentru setări profesionale și personale. Aceștia ar trebui să fie familiarizați cu reglementările formale care reglementează etica în profesie (de exemplu, Codul de etică APA, Codul Deontologico degli Psicologi italiani, Oficiul pentru Protecțiile Cercetării Umane și protocoalele IRB) și să poată aplica standarde etice pentru evaluarea științei și practicilor psihologice.

LOS 5. Dezvoltare profesională. Studenții ar trebui să fie capabili să aplice conținut și abilități specifice psihologiei în setările locului de muncă. Ei ar trebui să dezvolte și să perfecționeze abilitățile de management de proiect, capacitatea de lucru în echipă și pregătirea carierei.

head, skull, blowgeralt / Pixabay

Cerințe pentru diplomă

A. Cerințele de competență ale universității în engleză, matematică și limbi străine.

 • Engleză: Toți studenții trebuie să demonstreze competența în limba engleză completând EN 110 Compoziție avansată cu o notă de C sau mai mare. Studenții noi vor fi plasați în EN 103, EN 105 sau EN 110, pe baza examenului de plasare a compoziției în engleză a universității și trebuie să urmeze cursuri de compoziție până când această cerință este satisfăcută.
 • Matematică: Toți studenții trebuie să demonstreze competență în matematică completând MA 101 Algebra sau MA100 Matematica finită, cu o notă de C sau mai sus. Studenții care sunt înscriși sau intenționează să se înscrie la Administrația de afaceri majore sunt obligați să ia MA 101 Algebra. Alți studenți au opțiunea de a alege între MA 101 și MA 100. Studenții noi pot fi scutiți de la această cerință pe baza examenului de plasare în matematică a Universității; în caz contrar, trebuie să ia MA 101 sau MA 100 în primul semestru de participare și până la îndeplinirea acestei cerințe.
 • Limba străină: Toți studenții trebuie să demonstreze competența în limbi străine echivalent cu un an de studiu într-o limbă străină cu literatură scrisă. Se consideră că studenții cu o diplomă națională de învățământ secundar într-o altă limbă decât engleza au îndeplinit această cerință.

B. Cerințele generale de distribuție ale universității în engleză, matematică, știință, științe sociale, științe umane și arte plastice.

 • Literatura engleză: Două cursuri de literatură engleză, dintre care unul poate fi înlocuit cu un curs de literatură comparată sau dramatică în traducere engleză. (Aceste cursuri trebuie să aibă EN 110 ca o condiție prealabilă.)
 • Matematică și Știință: Două cursuri de matematică, științe naturale sau informatică. (MA100 și MA101 nu îndeplinesc această cerință.)
 • Științe sociale, științe umane și arte plastice: Șapte cursuri distribuite după cum urmează:
  • Științe sociale - cel puțin două cursuri în comunicații, economie, științe politice sau psihologie.
  • Umanități - cel puțin două cursuri de Istorie, Literatură, Filozofie sau Religie.
  • Arte Plastice - cel puțin un curs de istorie a artei, scriere creativă, literatură dramatică, muzică, studio de artă sau teatru.

Nici un curs nu poate fi utilizat pentru a satisface mai multe cerințe generale de distribuție.

C. Cursuri de bază

 • PS 101 Introducere în psihologie
 • PS 208 Introducere în analizele statistice ale datelor psihologice
 • PS 210 Introducere în metodele de cercetare
 • PS 307 Psihologie cognitivă
 • PS 370 Psihobiologie
 • PS 320 Psihologie de dezvoltare
 • PS 334 Psihologie socială
 • Două cursuri de PS din două din patru domenii: cognitiv, psihobiologic, de dezvoltare și sociocultural
 • Un curs de PS din una dintre cele trei domenii: Psihologie Clinică, Psihologie Industrial-Organizațională, Psihologie Educațională
 • PS 480 Seminar senior în psihologie

D. alegători majori

Cinci cursuri suplimentare care urmează să fie alese, după cum se recomandă, dintre oricare dintre cursurile disponibile de psihologie care nu sunt deja folosite pentru a satisface cerințele de bază ale cursului.

E. Alegeri Generale, suficiente pentru a acorda un total de 120 de credite.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

John Cabot University, founded in 1972, is an American liberal arts university offering undergraduate degrees to English-speaking students from all over the world. You will study in the heart of Rome, ... Citeste mai mult

John Cabot University, founded in 1972, is an American liberal arts university offering undergraduate degrees to English-speaking students from all over the world. You will study in the heart of Rome, surrounded by culture, history, art, business, and politics. Citește mai puţin