Licențiat în administrarea afacerilor în afaceri internaționale

Generalități

Programul de descriere

Oportunitățile globale au generat cerere pentru manageri care sunt competenți în practica și strategiile internaționale de afaceri. Cu toate acestea, un număr tot mai mare de firme au devenit conștienți de faptul că piața cuprinde globul. În timp ce afacerile internaționale au caracteristici diferite în comun cu afacerile interne, acestea diferă și în mai multe moduri.

Relevanța afacerilor internaționale va continua să se extindă pe măsură ce mai multe firme se angajează în aprovizionare internațională pentru a achiziționa resurse și componente. Firmele de astăzi văd întregul glob ca pe o piață potențială, sporind cererea profesioniștilor din domeniul afacerilor internaționale pentru a oferi produse și servicii superioare la nivel mondial. Viitorul operațiunilor de afaceri internaționale va fi unul de creștere continuă, pe măsură ce alte firme se vor muta pe această piață.

Având în vedere imperativele crescânde ale afacerilor internaționale, este necesar ca absolvenții școlilor de afaceri din EAU să fie pregătiți să concureze și să facă afaceri pe plan internațional. BBA în Afaceri Internaționale pregătește studenții pentru cariere de conducere pentru piețele din ce în ce mai competitive și interdependente internaționale de afaceri. Acesta subliniază cunoștințele esențiale, abilitățile și tehnicile de gestionare imperative pentru desfășurarea operațiunilor internaționale de afaceri într-o piață globală din ce în ce mai schimbătoare.

Beneficii

Absolvenții cu o BBA în Afaceri Internaționale vor obține o perspectivă asupra factorilor relevanți sociali, politici, legali și macroeconomici care influențează afacerile internaționale și își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare într-un mediu multicultural. Absolvenții vor dobândi competențe necesare prin cursuri internaționale specializate în economie, contabilitate, finanțe, management, marketing, logistică globală și managementul lanțului de aprovizionare. Ei vor dobândi cunoștințe despre cum se desfășoară afacerile pe plan intern și în străinătate, cum să ofere servicii superioare clienților globali și cum să se extindă o afacere locală la nivel global. Absolvenții vor dobândi cunoștințe despre modul în care se desfășoară tranzacțiile între și în interiorul națiunilor; legile și logistica comerțului internațional; și investițiile efectuate pe piețele externe. Absolvenții vor învăța, de asemenea, modul în care practicile și obiceiurile internaționale de afaceri diferă de cele din mediul de piață din Emiratele Arabe Unite.

Oportunități de carieră

Există oportunități de carieră în corporații globale, agenții guvernamentale și internaționale, comerțul internațional și instituții publice internaționale, cum ar fi:

 • Export și import
 • Publicitate și mass-media
 • Investiții valutare
 • Întreprinderi mixte
 • Telecomunicații
 • Turism și Transport
 • Logistica și lanțul de aprovizionare
 • Producție și servicii
 • Industria aerospațială
 • Petrol și gaze (energie)
 • Servicii bancare și financiare
 • Agenții internaționale (ONU, Banca Mondială, Organizația Mondială a Sănătății, Fondul Monetar Internațional, Organizația Mondială a Comerțului)
 • Agențiile neguvernamentale (ONG-uri)
 • Vamă și imigrație
 • Consultanță în management
 • Reguli
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Canadian University Dubai offers a Canadian based curriculum in the heart of Dubai, within the culture and values of United Arab Emirates (UAE). Canadian University Dubai (CUD) is centrally located ju ... Citeste mai mult

Canadian University Dubai offers a Canadian based curriculum in the heart of Dubai, within the culture and values of United Arab Emirates (UAE). Canadian University Dubai (CUD) is centrally located just off Sheikh Zayed Road in easy walking distance from the, Dubai Metro (Financial Centre Station). Founded in 2006, the Canadian University Dubai currently consists of the School of Architecture and Interior Design, the School of Business, the School of Engineering, Applied Science and Technology and the School of Environment and Health. Citește mai puţin