Licențiat în Administrarea Afacerilor (BBA)

Generalități

Programul de descriere

Licențiatul nostru în administrarea afacerilor oferă punți în educație și în lumea afacerilor cu programe inovatoare și flexibile care accentuează învățarea experiențială și dezvoltă mentalitatea antreprenorială. Absolvenții noștri pleacă cu cunoștințe aprofundate, abilități practice și un avantaj competitiv pentru a avea succes în orice mediu de afaceri.

126775_hand-3190204__340.jpg

rawpixel / Pixabay

Un grad în afaceri deschide o lume de oportunități. Programele și cursurile noastre vă vor provoca abilitățile, vă vor extinde orizonturile și vă vor permite să vă aventurați într-o gamă largă de oportunități de muncă, trasee de carieră și chiar angajare independentă.

Curriculumul de administrare a afacerilor UPEI este conceput pentru a încuraja creativitatea, pentru a dezlănțui potențialul și pentru a dezvolta soluții inovatoare. Programul pune accentul pe mentalitatea antreprenorială care le permite absolvenților să găsească oportunități în diferite contexte de afaceri și îi dotează cu abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a le valorifica.

Acest program, completat cu un accent pe antreprenoriat, oferă studenților toate abilitățile, îndrumarea, tehnologia și resursele de care au nevoie pentru a înființa și a conduce firme antreprenoriale cu creștere ridicată. Mai mult, programul include un program de cooperare industrială care le permite să dezvolte o serie de abilități practice prin combinarea studiilor la clasă cu experiența de lucru din lumea reală în afara mediului universitar.

 • Durata: 4 ani
 • Universitatea premiată: Universitatea din Insula Prințului Edward (UPEI)
 • majors:
  • antreprenoriat
  • Marketing
  • Finanţa
  • Contabilitate
  • Managementul organizațional
 • Perspective de carieră ca:
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International B ... Citeste mai mult

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International Branch Campus in The New Administrative Capital. All programs hostedmirror a blend ofinternational experiences, tutors, and cultures. The Universities of Canada in Egypt encourages anentrepreneurial and innovativemindset through experiential learning, state-of-the-art facilities and cutting-edge technology. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Citește mai puţin