Licențiat în Administrarea Afacerilor (BBA în Management sau Turism

Generalități

Programul de descriere

0324a5ed085ceda8235e348249833ca7_35907.png

De ce să alegi Programul de licență în Administrarea afacerilor la Ilia State University ?

  • Facultatea de Management, Tehnologie și Educație a Ilia State University este destinația de studiu nr. 1 a studenților noștri din Georgia din 2015.
  • Posibilități de stagiu în diverse entități publice și întreprinderi private.
  • Absolvenții sunt familiarizați cu principalele teorii și concepte, precum și abordări moderne de management și aspecte practice ale managementului pentru a rezolva problemele secolului XXI.
  • Ilia State University oferă facilități moderne, o bibliotecă excelentă și o viață studentă vibrantă.
  • Studenții noștri au posibilitatea de a petrece un semestru de schimb în peste 30 de universități europene în cadrul programului Erasmus +.

Descriere

Programul de licență în Administrarea Afacerilor la Ilia State University este conceput pentru studenții internaționali care obțin o diplomă pentru a concura pentru locurile de muncă de astăzi și de mâine, prin construirea unei baze cuprinzătoare de cunoștințe. Acest lucru pregătește profesioniști pentru o varietate de poziții în organizații pentru profit, non-profit și din sectorul public la nivel mondial. Programul își propune să pregătească profesioniști din administrația de afaceri dotate cu cunoștințe actualizate și abilități antreprenoriale într-o singură zonă managerială (management, turism). Programul îi ajută pe studenții săi să dezvolte competențe în aplicarea instrumentelor de gestionare a afacerilor, comunicarea de afaceri una dintre ele, pentru performanțe eficiente în mediul modern de afaceri global.

Studenții de licență ai programelor de limbă engleză de la Ilia State University vor avea ocazia să studieze relațiile internaționale ca pe un program minor.

Relațiile internaționale programul minor are o abordare interdisciplinară și leagă cu alte discipline de studiu, cum ar fi științele politice, istoria, economia și dreptul internațional. Programul tratează principalele concepte, teorii și metode de cercetare relevante pentru relațiile internaționale. Oferă studenților cunoștințe interdisciplinare ale politicii globale contemporane, cercetarea politicilor și îi dotează cu abilitățile de cercetare și analitice necesare pentru a înțelege mai bine evoluțiile moderne la nivel național, regional și internațional.

Durata programului este de 8 semestre (240 de credite), iar absolvenții au posibilitatea de a dobândi specializare minoră împreună cu cea de bază. Structura programului constă dintr-un modul general - 60 de credite, specializarea de bază (majoră) - 120 credite, minor (în relațiile internaționale) - 60 de credite.

Grad academic

Licență în Administrarea Afacerilor în Management (BBA în Management) sau Licență în Administrarea Afacerilor în Turism (BBA în Turism)

Cerințele de admitere

  • Finalizarea cu succes a școlii secundare (înalte)
  • Competența în limba engleză (echivalentă cu B2)

Termenele limită

  • Admisie pentru semestrul toamnei: 10 august
  • Admisie pentru semestrul de primăvară: 30 noiembrie

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne vizitați @ https: // ILIAUNI .edu.ge / en / international

a059b433d85e23d01baf9b99c58b611e_3991.jpg

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Ilia State University was founded in 2006, as a result of the unification of 6 different academic institutes with long and varied histories. Currently, Ilia State University is one of the leading rese ... Citeste mai mult

Ilia State University was founded in 2006, as a result of the unification of 6 different academic institutes with long and varied histories. Currently, Ilia State University is one of the leading research and educational institutions in Georgia, which aims to create, transfer and apply knowledge for the purposes of scientific advancement and societal development at the local as well as at the international level. ISU provides extremely advanced academic community where the students can learn from experts and gain the qualification they are looking for. Ilia State University represents a special connection between students and professors – a multifunctional educational and scientific institution where the joint work of professors, students, researchers and instructors creates a unified space for higher education and research. Citește mai puţin