Studii complete

 • localurile de studiu 40
 • locație Kouvola, Finlanda
 • durata studiilor de 3,5 ani
 • urmatoarele perioade de aplicare:
  • 9.-23.1.2019
  • 20.3.-3.4.2019
 • taxă de școlarizare: pentru cetățenii din afara UE / SEE 6000 de euro,
  programul de burse și informații suplimentare www.xamk.fi/tuition-fees

Două perioade de aplicare, primăvara 2019

Perioada de aplicare 1: 9.-23.1.2019

 • Examinări de admitere în afara Finlandei prin intermediul rețelei FINNIPS.

Perioada de aplicare 2: 20.3.-3.4.2019

 • Examenele de admitere în Finlanda.


Sunteți gata să vă provocați în Digital Business International?

Învățarea la Xamk se bazează pe modelul de studii LCCE © premiat, care depășește sala de clasă tradițională și în care lucrați în strânsă cooperare cu companii în situații reale.

Proiectele companiei sunt integrate în studiile Digital International Business și oferă un element distinctiv pentru CV-ul dvs. și arată viitorilor angajatori că sunteți pregătit pentru o viață profesională. Această metodă unică vă oferă, de asemenea, oportunități de conectare în rețea pentru a vă conecta cu companiile pentru a trece fără probleme de la calea de studiu către cariera dvs.

Învățați într-o manieră dinamică, prin sesiuni de co-predare integrate și sesiuni intensive de contact. Sesiunile de contact față în față cu lectori, experți în domeniu, profesioniști din industrie și activități de sprijin cu colegii dvs. fac studii fascinante și plăcute.

Antreprenoriatul este încurajat și obțineți instrumente pentru a vă crea propria afacere. Avem o tradiție îndelungată în predarea afacerilor internaționale, precum și în predarea în limba engleză.

Angajatorii din întreaga lume vă apreciază abilitățile și competențele dobândite prin utilizarea inovatoare a tehnologiei integrate în studiile dumneavoastră. Cele mai recente tendințe și instrumente digitale care afectează afacerile de astăzi sunt incluse în programul dvs.

Aveți posibilitatea să alegeți propria dvs. specializare în marketing internațional sau management global al lanțului de aprovizionare pentru o carieră cu adevărat de succes și de împlinire. Înțelegeți adevăratele practici de afaceri prin colaborarea cu companii din lumea reală. Acest lucru vă întărește motivația și vă face gata pentru cariera aleasă imediat după absolvire.

Învățați și învățați într-un mediu cu adevărat internațional, deoarece lectorii și studenții noștri provin din peste 30 de țări diferite. Amestecul de medii culturale și lingvistice aduce abilitățile dumneavoastră de lucru multi-culturale la un nou nivel. Acest lucru aprofundează înțelegerea dvs. de practici în companiile globale.

Structura studiilor

Programul de studii, complet predat în limba engleză, este organizat pe bază de normă întreagă, având aproximativ 3,5 ani pentru a finaliza. Cu multă muncă și hotărâre, mulți dintre studenții noștri au reușit să-și finalizeze diploma în doar 3 ani. În plus, pot fi luate în considerare studiile anterioare la nivel universitar, ceea ce permite finalizarea gradului dvs. mai devreme.

Programul nostru de afaceri internaționale digitale vă oferă o bază solidă în operațiunile de afaceri internaționale. Când vă completați diploma BBA, puteți:

 • să demonstreze competența și să ia decizii în disciplinele de afaceri funcționale.
 • sondarea factorilor de mediu și impactul acestora asupra procesului de luare a deciziilor al unei companii internaționale.
 • să analizeze mediul economic internațional pentru o afacere care funcționează în setări digitale globale.
 • utilizarea tehnologiei ca instrument de sprijin în luarea deciziilor în afaceri internaționale.
 • desfășoară și utilizează cercetări pentru a sprijini afacerea.

Specializarea de marketing internațional se concentrează pe vânzarea către clientul internațional, pe cele mai recente tendințe de marketing digital și pe lumea socială rapidă și interesantă. Aflați cât de mare experiență de client este creată și întreținută.

Grila specializată în managementul lanțului de aprovizionare se concentrează asupra soluțiilor tehnologice de vârf în cadrul CSM în domeniul logisticii agile / inteligente. Aflați modul în care companiile utilizează și lucrează cu tehnologiile emergente pentru a spori satisfacția clienților prin crearea de valoare.

Instruirea practică în timpul studiilor vă oferă experiențe practice în lumea afacerilor reale. Lucrul minunat în ceea ce privește pregătirea practică este că îl puteți finaliza oriunde în lume.


BYOD - Adu-ți propriul dispozitiv

Xamk a avut o politică BYOD din toamna anului 2017. Conform acestei politici, noii studenți care încep studiile la Xamk trebuie să aducă și să utilizeze propriile lor dispozitive în campus.

Oportunități de carieră

Provocările și oportunitățile de pe piața mondială nu au fost niciodată atât de interesante. Absolvenții noștri tehnicieni BBA cu o abordare antreprenorială se califică pentru funcții de expert și de conducere care necesită competențe în afaceri internaționale.

Absolvenții de marketing internațional și-au găsit cariera în următoarele posturi:

 • Coordonatori de vânzări
 • Manager de produs
 • Supervizori de piață
 • Planificatorii de marketing
 • Administratorii de conturi cheie cheie

Absolvenții de management al lanțului de aprovizionare globali și-au găsit cariera în următoarele posturi:

 • Managerii de export din zona
 • Supply Chain Coordinator
 • Managerii de logistică
 • Cumpãrãtorul
 • Operatorii de export

Învățarea Xamk are loc în cadrul unor inițiative bazate ferm pe viața profesională. Scopul este de a oferi studenților experiența relevantă a vieții profesionale, permițându-vă să câștigați competențe prin activități interactive.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK »

Ultima actualizare November 20, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 19, 2019
Duration
42 luni
La zi
Price
6,000 EUR
Taxă de școlarizare pe an universitar pentru cetățenii din afara UE / SEE. Studii gratuite pentru studenții UE / SEE / Elveția.
După locații
După dată
Start Date
Aug 19, 2019
Termen limită de aplicare

Aug 19, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date