Licențiat în Administrarea Afacerilor - Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Programul de Antreprenoriat BBA de la Stamford este conceput pentru a crea viitorii antreprenori prin furnizarea de cunoștințe și abilități necesare pentru succesul în lumea afacerilor. Programul urmărește călătoriile antreprenoriale de la inițierea lor și crearea de riscuri la analiză și planificare, la inițierea și gestionarea unei companii.

 • Pe lângă viitori întreprinzători, acest program este potrivit pentru: cei care vor moșteni o afacere de familie și vor să reușească; cei care doresc să înceapă o afacere; cei care doresc să devină un antreprenor eficient într-o organizație vastă; și cei interesați să devină proprietar al unei afaceri în lumea afacerilor competitive.
 • Programul încorporează incubatorul nostru unic de afaceri care îmbunătățește capacitățile antreprenoriale ale studenților și accelerează creșterea cu succes a afacerilor cu resurse, coaching și îndrumare relevante. Studenții beneficiază mai mult de conexiunile internaționale de întreprinzător încorporate.
 • Programul include seminarii antreprenoriale de idei de afaceri, ateliere de lucru, coaching de afaceri și îndrumare, studii de caz vii cu afaceri reale, pitch-uri de afaceri, întâlniri cu antreprenorii și conferințe privind antreprenoriatul global, social și industrial.

Obțineți experiență practică cu un stagiu și o aventură!

Internship

Veți lucra la întreprinderi start-up cu alți angajați inovatori. Aceasta este o modalitate excelentă de a trece peste ceea ce credeți că trebuie să știți cu ceea ce aveți de fapt nevoie pentru a obține succes în companiile mici active.

Ventureship

Cu incubatorul nostru de afaceri unic și rețeaua internațională de conexiuni, vă veți dovedi eficacitatea antreprenorială prin promovarea de investiții potențialilor investitori, asigurarea finanțării inițiale și executarea inițiativei dvs. de afaceri, cu asistența antrenorilor și mentorilor foarte competenți și profesioniști.

Oportunități de carieră

 • Analist de investiții
 • Antreprenor
 • Manager de proiect
 • Analist de afaceri
 • Manager de servicii
 • Consultant de afaceri
 • Manager de dezvoltare marketing
 • Manager de produse și mărci
 • Director executiv strategic

Durată

Data de începere: 3 prize pe an: martie, iulie, noiembrie

Durata: 3,5 ani

Preț: 18,697 USD (tarif total programat aproximativ)

Locații: Thailanda - Bangkok

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty ma ... Citeste mai mult

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty makes Stamford one of the most experienced and diverse faculties in Thailand, coming from countries that include the UK, USA, Germany, France, China, and many more. Citește mai puţin
Bangkok , Hua Hin + 1 Mai mult Mai Puțin