Licențiat în Administrarea Afacerilor - Aplicații pentru Calculatoare (BBA)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Aplicații pentru calculatoare

HAMK oferă o diplomă de licență extensivă în administrarea afacerilor în domeniul TIC - care lucrează la tehnologia practică, cu o notă de afaceri contemporană.

Domeniul de aplicare a diplomei de licență în Administrarea Afacerilor, Aplicații pentru Calculatoare, este de 210 de credite și este finalizat în 3.5 ani.

Program de studii de 3,5 ani

Studiile de competență de bază în aplicațiile pentru calculatoare acoperă o gamă largă de subiecte în programare. Veți învăța limbile de programare și tehnicile cele mai utilizate astăzi. Studiile includ, de exemplu, designul interfeței utilizator, sisteme de operare, dezvoltare web, baze de date, operațiuni de tip cloud, robotică software, afaceri și inovare, probabilități și statistici. După aceasta, veți selecta studii în funcție de propriile interese și se va concentra, de exemplu, pe realitate augmentată, inteligență artificială sau date mari. De asemenea, va fi posibilă selectarea studiilor de profilare din alte programe de studii.

Există o cerere largă pentru experții IT

Prin completarea programului de licență Computer Applications, deveniți un programator profesionist potrivit pentru a lucra în lumea afacerilor moderne și pregătit pentru provocările TIC moderne. În timpul studiilor, veți lucra în legătură cu locurile de muncă din viața reală și cu companiile, iar până la absolvire aveți o rețea vastă și abilități practice pentru a aplica la multe locuri de muncă de programare diferite în întreaga lume.

Medii și metode de învățare

Învățarea prin practică este motto-ul nostru, iar tehnologia este foarte implicată în toate studiile. Elevii se bucură de mediul nostru de campus, care este modern, sigur și confortabil.

Pentru un student de calculator, studentul care are un laptop propriu este esențial. Cursurile sunt de obicei înregistrate pe video și lecțiile de contact se concentrează asupra muncii practice și îndrumării. Alocările, materialele și orarele modulelor sunt furnizate online. Multe aplicații, programe și medii utilizate în studii sunt furnizate prin intermediul computerelor virtuale.

Ce vei învăța?

Pe măsură ce tehnologia digitală preia toate domeniile vieții noastre, sunt necesari noi programatori în inventarea și crearea aplicațiilor. Programarea necesită o gândire logică, înțelegerea utilizatorilor și răbdarea. Crearea de aplicații mari este întotdeauna în echipă. În aplicațiile pentru calculatoare, vom folosi medii diferite de la paginile web și sistemele la aplicațiile și jocurile mobile.

Inteligența artificială este o metodă populară de a procesa diferite tipuri de date de la datele de afaceri la date mari. Pentru seturile de date mari, serviciile de cloud sunt adesea folosite. Sistemele de operare pentru servere fac parte din studiile care vă oferă abilități pe care le puteți aplica multor locuri de muncă de programare diferite în întreaga lume.

Ce vei deveni?

Pe măsură ce absolviți programul de studii în domeniul aplicațiilor informatice, ați studiat multe subiecte pe care le-ați solicitat în industria IT. Titlul dvs. ar putea fi, de exemplu, Software Developer / Engineer, Application Designer / Developer, Digital Business Analyst, Developer de Sisteme, Programator, Web Developer, Developer de aplicații, Programator de jocuri, , Analist de date, programator AI.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher educati ... Citeste mai mult

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher education and customer-oriented applied research. Häme University of Applied Sciences is authorised by the Government of Finland, and is situated centrally in the most populated area of the country, southern Finland, where about half Finland's population live. Citește mai puţin
Hämeenlinna , Riihimäki , Valkeakoski , Forssa + 3 Mai mult Mai Puțin