Licențiat în Administrarea Afacerilor Generală

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Prezentare generală

Colegiul de Administrație pentru Afaceri de la Yorkville University echipează indivizii motivați cu abilitățile de a naviga și de a gestiona probleme complexe de afaceri, împuternicind-le cu instrumente pentru succesul personal și profesional pe termen lung. Gradul se bazează pe experiența anterioară a studenților cu abordarea Aplicați și Integrați, care asigură o înțelegere solidă a conceptelor de bază și modul de aplicare a acestora în scenariile din lumea reală. Absolvenții din Yorkville se angajează în carieră cu un repertoriu complet de competențe de afaceri, permițându-i să intre în poziții de conducere în cadrul locului de muncă și al industriei. Absolvenții de la Yorkville dispun de cunoștințele și expertiza necesară pentru a-și excela cariera sau pentru a-și desfășura activitatea de absolvent, luând parte la o rețea de profesioniști motivați din întreaga lume.

Grade oferite

Ontario

Bachelor of Business Administration

  • Specializare în Managementul Proiectelor (online / on-campus)

New Brunswick

Bachelor of Business Administration

  • General (online)

British Columbia

Bachelor of Business Administration

  • General (online / on-campus)
  • Specializarea Contabilitate (online / on-campus)
  • Specializare în managementul lanțului de aprovizionare (online / on-campus)
  • Specializare în Managementul Proiectelor (online / on-campus)
  • Specializare în Managementul Energiei (online / on-campus)

Denumiri profesionale

Licențiat în Administrarea Afacerilor Generală

Completarea BBA General vă ajută să câștigați credite spre desemnarea profesionistului contabil (CPA), iar Asociația Canadiană de Salarizare (CPA) a aprobat transferul de credite al anumitor cursuri BBA către certificările profesionale: Practicant de conformitate cu salarizare (Payroll Compliance Practitioner - PCP) CPM).

Specializare în contabilitate

Specializarea BBA în contabilitate este concepută pentru a vă ajuta să obțineți acreditările preliminare necesare pentru scrierea examenului de Chartered ProfessionalAccountant (CPA) și Canadian Payroll Association (CPA) a aprobat transferul de credite al anumitor cursuri BBA spre certificările sale profesionale: ) și managerul de salarizare certificat (CPM).

Specializarea în Managementul Proiectelor

BBA în specializarea Management de proiect se aliniază cu cerințele stabilite de Institutul de Management al Proiectului (PMI) și te pregătește să îndeplinești cu succes unele dintre cerințele de eligibilitate pentru următoarele certificări PMI:

  • Certificat asociat în Managementul Proiectelor (CAPM)
  • Project Management Professional (PMP)

Durată

Durata: Încă 2,5 ani

Intake: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie

învățământ

Studenți interni

Studenti internationali

În campus

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Yorkville University is a Canadian university with a national presence. With the aim to inspire and assist students in their personal and professional growth, Yorkville University offers professional, ... Citeste mai mult

Yorkville University is a Canadian university with a national presence. With the aim to inspire and assist students in their personal and professional growth, Yorkville University offers professional, practitioner-oriented programs in a supportive, collaborative and interactive learning community. Citește mai puţin
Toronto , Vancouver , Fredericton + 2 Mai mult Mai Puțin