Licențiat în Administrarea Afacerilor - Managementul Afacerilor Internaționale

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Prezentare generală

Truly International: Dezvoltați abilitățile internaționale prin învățarea într-un mediu cu adevărat internațional care leagă studenții din peste 100 de țări. Veți învăța despre diversele culturi de afaceri și despre problemele cele mai recente din domeniul afacerilor internaționale de la facultate, care au reușit să gestioneze afacerile globale în multe țări diferite de pe glob.

Dinamic

Gata de lucru: veți fi pe deplin pregătit pentru o carieră în afaceri prin dezvoltarea rețelei dvs. prin lucrul la proiecte cu companii importante, vorbitori de seama și legături cu antreprenorii de succes aranjați de facultatea noastră experimentată și dinamică.

minorii:

Leadership and Management Minor - obțineți instrumentele și cunoștințele necesare pentru a avea succes în calitate de lider de afaceri într-o companie internațională.

Minor al comerțului internațional - studiați și aflați cum sunt dezvoltate relațiile de afaceri și continuați să desfășurați afaceri în mai multe țări. Există și alte oportunități de a studia disciplinele legate de antreprenoriat ca parte a cursurilor majore alese.

Opțiuni duale:

Stamford Studenții internaționali de management de afaceri pot studia un grad dublu, fie la Kendall College, la Universitatea National Louis, Chicago, SUA, sau SolBridge International School of Business, Coreea de Sud. Elevii care aleg această Pathway internațională vor absolvi cu două grade și vor avea posibilitatea să studieze într-un oraș și o țară, în care se află numeroase companii internaționale de mare succes.

Oportunități de carieră:

  • Antreprenor
  • Director Relații Internaționale
  • Manager de import / export
  • Director de vânzări străine
  • Dezvoltator de afaceri internațional
  • Manager de produse globale
  • Consultant internațional de management

Durată

Data de începere: 3 prize pe an: martie, iulie, noiembrie

Durata: 3,5 ani

Preț: 18,697 USD (tarif total programat aproximativ)

locaţii

  • Thailanda - Bangkok
  • Thailanda - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty ma ... Citeste mai mult

Stamford has both Thai and international undergraduate and graduate degree programs. It has a campus as well as a learning center in Bangkok and another campus in Hua Hin. The international faculty makes Stamford one of the most experienced and diverse faculties in Thailand, coming from countries that include the UK, USA, Germany, France, China, and many more. Citește mai puţin
Bangkok , Hua Hin + 1 Mai mult Mai Puțin