Licențiat în Administrarea Afacerilor, Managementul Sănătății (BBA)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Studii complete

 • locurile de studiu 25
 • locație Mikkeli, Finlanda
 • durata studiilor de 3,5 ani
 • următoarea perioadă de aplicare nu este disponibilă
 • taxă de școlarizare: pentru cetățenii din afara UE / SEE 6000 de euro,
 • programul de burse și informații suplimentare www.xamk.fi/tuition-fees


Vă interesează afacerile și bunăstarea? În timpul studiilor în Programul de Studii în Managementul Wellbeing, veți învăța să dezvoltați și să produceți servicii de bunăstare bazate pe date cu tehnologia de ultimă oră.

Scopul serviciilor de bunăstare este de a promova calitatea vieții, sănătatea și capacitatea de a lucra. Cererea de servicii de bunăstare este în creștere, ceea ce a creat nevoia de a putea evalua adecvarea și eficacitatea diferitelor servicii în diferite situații și pentru diferite grupuri țintă.

Exercitiile fizice si sanatatea au un rol important in capacitatea umana de a lucra si de a se desfasura. Cu ajutorul tehnologiei, este mai ușor decât înainte să măsurați și să evaluați bunăstarea. Măsurarea produce date care ajută la crearea de servicii noi care să susțină bunăstarea, sănătatea și capacitatea de a efectua, împreună cu noi oportunități de afaceri.

Pentru a răspunde acestei cerințe, a fost înființat un nou program de studii în domeniul managementului bunăstării. Limba de predare este engleză și studiile vor începe la Xamk în ianuarie 2019.

În programul de studii în Managementul bunăstării, studiați modul de măsurare a bunăstării și a sănătății prin exploatarea tehnologiei de vârf. Învățați să utilizați aceste informații în dezvoltarea și producerea serviciilor pentru bunăstare. Studiile combină aceste informații cu subiectele de afaceri.


După absolvire, veți putea:

 • identificarea și coordonarea nevoilor de servicii pentru promovarea bunăstării
 • dezvoltă și pune în aplicare servicii de bunăstare bazate pe date
 • să dobândească și să evalueze serviciile de bunăstare bazate pe date
 • să recunoască oportunitățile unei afaceri de bunăstare profitabilă
 • operează într-o manieră antreprenorială și începe propria afacere
 • operează într-un mediu de lucru internațional

Studiile sunt implementate în strânsă colaborare cu companiile și includ proiectele comandate de companii. Acest lucru va crea rețele care vor fi benefice după absolvire.


Veți studia la campusul Mikkeli și la Saimaa Stadiumi

Mikkeli este situat la aproximativ 2,5 ore nord de capitala finlandeză Helsinki. Saimaa Stadiumi este situat în mijlocul naturii finlandeze frumoase din Mikkeli, într-o zonă care oferă o mare oportunitate de a combina sporturile, experiențele și bunăstarea.

În zona Saimaa Stadiumi puteți juca, de exemplu, hochei pe gheață și fotbal, schiuri de gheață și schiuri, și orienteering sau pista

În plus, Active Life Lab, un mediu unic pentru cercetare și dezvoltare de înaltă calitate privind serviciile de bunăstare de la Saimaa Stadiumi, va fi o parte importantă a studiilor.


"Laboratorul de viață activă" Antreprenoriat "Promovarea sănătății" Tehnologii de bunăstare "Managementul bunăstării"

Laboratorul de viață activă

Active Life Lab, un mediu unic pentru cercetare și dezvoltare de înaltă calitate privind serviciile de bunăstare.

 • Spațiul de realitate virtuală include tehnologia pentru a testa modul în care diferite medii, cum ar fi mediile naturale sau un nou aspect al biroului, afectează bunăstarea oamenilor. În plus, spațiul include jocuri și conținuturi diferite de realitate virtuală, care sunt folosite pentru măsurarea și îmbunătățirea cunoașterii și memoriei pacienților neurologici, precum și a celor sănătoși.
 • Dispozitivele de la sală inteligentă urmăresc și adaptează automat programele de antrenament ale persoanelor fizice. Aceste informații sunt utilizate pentru optimizarea dezvoltării, precum și pentru adaptarea acțiunilor de îmbunătățire a sănătății în afara sală de gimnastică inteligentă.
 • Zona de testare a fitnessului include echipamente noi care utilizează realitatea virtuală și realitatea augmentată pentru a îmbunătăți aptitudinea și funcționalitatea pacienților neurologici, a pacienților ortopedici și a persoanelor sănătoase. Banda de alergare pentru realitatea virtuală include jocuri diferite care se utilizează pentru a motiva pacientul și pentru a juca reabilitarea sau instruirea.


Structura studiilor

Studiile constau în cursuri de bază și de competență complementară. Toți elevii iau aceleași cursuri de bază de competență care includ elementele de bază ale profesiei și gradului. Cursurile de competență complementară includ cursuri pe care le alegeți în funcție de propriul dvs. interes fie în propriul sau în alte domenii.


Structura studiilor:

 • Competențe de bază 150 ECTS
 • Competență complementară 15 ECTS
 • Formare practică 30 ECTS
 • Teza de doctorat 15 ECTS


Module de studiu de competențe principale:

 • Bunăstarea holistică
 • Bunăstarea antreprenoriatului și a mediilor
 • Vânzarea de servicii orientată spre client
 • Dezvoltarea serviciilor de bunăstare
 • Afaceri bazate pe date
 • Competențe pentru producătorul de bunăstare
 • Gestionarea afacerilor de bunăstare

Studiile sunt studiile cu normă întreagă, iar lecțiile de contact se desfășoară în principal în zilele lucrătoare. Primii 2.5 ani de studii au loc la Mikkeli, dar în cursul ultimului an, pregătirea profesională, restul cursurilor și lucrarea de teză se pot face fie în Mikkeli, fie în altă parte, în conformitate cu planul personal de studiu. Scopul este de a obține 30 de credite ECTS pe semestru.

În primul an, vă familiarizați cu conceptele de bunăstare, cu mediul operațional al serviciilor de bunăstare și cu gestionarea datelor de bunăstare. Studiile includ, de asemenea, diferite domenii ale operațiunilor de afaceri și marketing și vânzări de servicii de bunăstare.

În timpul celui de-al doilea an, aflați mai multe despre eficiența serviciilor de bunăstare, dezvoltarea serviciilor bazate pe utilizator și funcționarea afacerii bazate pe date. În plus, vă veți familiariza cu operațiunile internaționale de afaceri, cu lucrările de proiect și cu metodele de cercetare și dezvoltare.

Studiile pe anul al treilea includ proiecte practice în producerea de servicii și evenimente. De asemenea, vă familiarizați cu gestionarea serviciilor de bunăstare și a operațiunilor de afaceri.

Perioada de pregătire profesională (30 ECTS) durează un semestru. Teza de licență este de 15 ECTS.


BYOD - Adu-ți propriul dispozitiv

Studenții Xamk sunt așteptați să utilizeze propriile dispozitive (de ex. Laptop-uri) pentru studii.


BBA în managementul bunăstării în viața activă

Nevoia de servicii de bunăstare continuă să crească și există o cerere tot mai mare de furnizori de servicii.

Abilitățile bune de comunicare și de interacțiune sunt esențiale pentru producerea serviciilor de bunăstare, împreună cu înțelegerea posibilităților de promovare a bunăstării, a gândirii orientate spre client și a unei atitudini antreprenoriale.

Ca o BBA în Managementul Wellbeing, veți putea să lucrați, de exemplu

 • în companiile care oferă servicii în activități fizice, nutriție sau asistență medicală
 • în companii care dezvoltă tehnologii de sănătate și de bunăstare
 • în planificarea producției de evenimente și în producerea de servicii de bunăstare
 • în domeniul resurselor umane sau al resurselor umane
 • asigurare

După absolvire, o diplomă de licență internațională vă oferă oportunități de muncă interesante în întreaga lume.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Are you interested in practical learning? Would you like to study in modern facilities with top-class teachers? Are you attracted to new ways of teaching and learning? If you said yes, South-Eastern F ... Citeste mai mult

Are you interested in practical learning? Would you like to study in modern facilities with top-class teachers? Are you attracted to new ways of teaching and learning? If you said yes, South-Eastern Finland University of Applied Sciences – Xamk – might be just the place for you. Citește mai puţin
Mikkeli , Kotka , Kouvola , Savonlinna + 3 Mai mult Mai Puțin