Licențiat în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

School of Business este una dintre cele 7 școli de afaceri din China recunoscute în primul rând prin certificatul CAMEA (acreditare avansată în educația chineză pentru management).

Caracteristica programului

Acest program se concentrează pe cea mai recentă teorie și experiență a managementului internațional și oferă un număr mare de studii de caz asupra unor întreprinderi internaționale cunoscute. În plus, școala oferă studenților oportunități de practică prin experimente de simulare și baze de practică și cooperează cu mai mult de 50 de universități cunoscute interne și internaționale, astfel încât studenții să poată înțelege profund practica globală și dezvoltarea academică la diferite niveluri prin intermediul stagiului, vizitând schimb de proiecte și îmbunătățirea capacității lor de comunicare și rezolvare a problemelor în acest proces.

Dezvoltarea carierei

Absolvenții de la această majoritate sunt capabili să se adapteze la cerințele de marketing, managementul clienților, dezvoltarea afacerilor, relațiile publice, managementul operațiunilor și alte poziții și cresc rapid în poziții de conducere prin abilitatea puternică de comunicare cu alte sectoare de afaceri.

burse de studiu

 • Bursa guvernamentală chineză (Tip A)
 • Bursa guvernamentală din Shanghai (Tip B, bursă parțială)
 • Bursa guvernamentală din Shanghai (1 + 4 fundație plus program universitar)
 • Bursa decan CIE

Materiale de aplicație

 • Copia pașaportului
 • Diploma de liceu
 • Transcrieri ale tuturor cursurilor de liceu sau a rezultatelor testului de standardizare internațională (A-NIVEL / IB / IGCSE / AP / SAT / ACT / BC / UEC / STPM etc.)
 • Certificat HSK 4 sau mai mare
 • Taxa de cerere de 600 RMB (fără ramburs)

Eligibilitate

 1. Cetățeni non-chinezi în stare de sănătate bună cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani; deținând un nivel liceal sau mai mare.
 2. Pentru a se înscrie în programe predate în limba chineză, solicitanții trebuie să depună un certificat de „Test de nivel de competență chinezesc” (HSK). Nivelul minim necesar HSK este de 4, cu o cerință suplimentară de un scor de 210 sau mai mare pentru înmatriculații de afaceri / liberale / de studii de artă și un scor de 190 sau mai mare pentru licențați în Inginerie / Știință. Solicitanții care nu îndeplinesc nivelul HSK necesar pot urma cursul de pregătire în limba chineză oferit de CIE la Universitatea noastră.
 3. Pentru programele predate în engleză, una dintre următoarele solicitări de competență lingvistică trebuie să fie satisfăcută:
  • Limba maternă sau limba oficială a țării de origine a solicitanților este engleza
  • Media de predare în timpul studiului liceal este engleza
  • IELTS (un scor general de 5,5 sau mai mare)
  • TOEFL (un scor general de peste 60 sau mai mult)

* Conform reglementărilor Ministerului Educației din RPC, solicitanții care erau cetățeni chinezi, dar ulterior au imigra în alte țări, trebuie să dețină un pașaport străin valabil sau documente de certificat de naționalitate pentru mai mult de 4 ani. Solicitantul trebuie să aibă, de asemenea, dovada reședinței în țara străină pentru mai mult de 2 ani în ultimii 4 ani years până la 30 aprilie 2020) (poate fi considerat ca un an dacă a locuit în țări străine mai mult de 9 luni într-un an, acest lucru va fi calculat din numărul de intrări și ieșiri).

* Codul instituției TOFEL al ECUST este C473.

Pentru mai multe informatii

href = "http://ies.ecust.edu.cn/en/msg.php?id=2

Aplicație online

href = "https://ecust.17gz.org

Contacteaza-ne

Adresa: Camera 106, Clădirea Lizhi, Rd. 130 Meilong, Shanghai, 200237, PR China

Telefon: 0086-21-64253279

E-mail: cie@ecust.edu.cn

Site web: href = "http://ies.ecust.edu.cn

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

East China University of Science and Technology (ECUST) is located in Shanghai, a center of commerce, finance, trade and shipping in China. ECUST was founded in 1952, which is one of the National Key ... Citeste mai mult

East China University of Science and Technology (ECUST) is located in Shanghai, a center of commerce, finance, trade and shipping in China. ECUST was founded in 1952, which is one of the National Key Universities directly regulated by the Ministry of Education of China. Over nearly 70 years of development, ECUST has now developed from the 1st university in China famous for its chemical major to a comprehensive university covering 11 disciplines, including science, engineering, agriculture, pharmacy, economics, management, literature, law, art, philosophy, and education. And also it becomes one of the National '211 Project' Universities, the '985 Advantage Discipline Innovation Platform' Universities and the 'Double First-class Initiative' Universities. Citește mai puţin