Licențiat în Administrarea afacerilor în Antreprenoriat și Conducere de echipă

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Învățând făcând afaceri împreună

În TAMK Proakatemia, veți obține un punct de vedere către antreprenoriatul global și leadership în cadrul unei comunități bazate pe modelul avansat de învățare și coaching al echipei finlandeze.

Veți învăța abilități antreprenoriale și de conducere valoroase din viața reală, management de proiect, coaching, abilități de comunicare, gândire sisteme, design de servicii, abilități digitale de afaceri și, cel mai important, cum să conduceți și să dezvoltați o afacere care să aibă succes, durabil și responsabil.

Ideologia noastră de conducere a echipei începe cu eliminarea „lectorilor” și introducerea unui concept cu adevărat finlandez în modelul nostru de coaching. Studierea în Proakatemia are loc lucrând într-o întreprindere de echipă împreună cu alți antreprenori din echipă. Elevii stabilesc întreprinderi reale în care învață abilități de lucru în echipă, marketing și management, combinând teoria și practica. Antrenorii facilitează acest lucru prin orientarea către noile inovații de învățare și prin stabilirea obiectivelor în conformitate cu programa de bază.

Dacă ideile cresc aripi și zboară pe parcursul programului de studiu, modelul cooperatist de întreprindere poate crește într-o afacere de succes în timp în care studenții comerțului devin profesioniști de înaltă calificare. După absolvire, este posibil să vă fi construit deja propria carieră.

Obiectivele studiului

În programul de diplomă pentru Antreprenoriat și Conducere de echipă, veți dobândi competențe antreprenoriale și de conducere prin construirea și dezvoltarea activităților de afaceri ale propriei dvs. întreprinderi de echipă. TAMK Proakatemia oferă un mediu unic de învățare, în care poți dezvolta o gamă largă de abilități de afaceri în viață reală și de lucru în echipă și să înveți despre punctele tale forte și punctele slabe ca membru al echipei și antreprenor. Cooperarea cu companiile și rețelele locale și internaționale ale Proakatemia vă ajută să vă construiți propriile rețele de afaceri deja în timpul studiilor și vă ajută trecerea la viața profesională.

În timpul studiilor, veți dezvolta competențe în domenii care sunt importante în prezent, iar capacitatea de a învăța lucruri noi va fi utilă pe parcursul vieții. În calitate de absolvent de Proakatemia, veți avea diverse abilități și competențe pentru a vă construi propria afacere ca antreprenor sau pentru a lua un rol de specialitate solicitant într-o organizație existentă.

Mai multe despre limba de instruire

Limba programului de licență este engleza, dar toată lumea va dezvolta abilități în limba finlandeză și va dobândi competența necesară pentru a funcționa în mediul de afaceri finlandez. Scopul studiilor este de a dezvolta capacitatea de a lucra bilingv și de a colabora intercultural. Aceste capacități sunt dezvoltate ținând cont de nevoile întreprinderii echipei. Un plan personal pentru studii de limbă, comunicare și studii interculturale este realizat cu fiecare student pentru a permite învățarea acestor abilități prin diverse cursuri, în mod independent și învățarea de la egal la egal.

Conținutul studiului

În Proakatemia, mediul de învățare se bazează pe întreprinderea echipei pe care o vei începe împreună cu alți studenți. Veți redacta un contract de învățare cu care vă veți direcționa studiile, proiectele și seminariile către propriile obiective de învățare. De asemenea, veți redacta un plan de lectură în care puteți selecta literatură profesională relevantă pentru propriile obiective. Cunoștințele și abilitățile care se solicită unui antreprenor se află într-o continuă schimbare și veți avea ocazia să obțineți cele mai relevante competențe la zi. În Proakatemia, puteți afla lucruri despre care nici măcar nu știm.

Subiectele generale de studiu în Proakatemia includ leadership și management, vânzări și marketing, finanțe corporative, muncă în echipă și produse creative și modele de afaceri. De-a lungul studiilor, îți vei dezvolta cunoștințele despre piață și despre afacerile tale. Ca membru al unei întreprinderi de echipă, veți dezvolta meta-abilități importante, precum capacitatea vizionară, curajul, colaborările și abilitățile de comunicare, inteligența emoțională și abilitățile practice de conducere.

În Proakatemia, învățarea are loc împreună cu propria echipă și alte echipe. Învățarea în echipă necesită un angajament și o prezență puternică. Participarea activă la activitățile echipei este o condiție necesară pentru obținerea de rezultate bune.

Structura studiilor

• Studii de bază și profesionale (150 de puncte de credit ECTS)
• Studii la alegere liberă (15 puncte de credit ECTS),
• Instruire practică internațională (30 de puncte de credit ECTS)
• Teza de licență (15 puncte de credit ECTS)

Proiect final

Obiectivul tezei de licență (15 credite ECTS) este de a combina cunoștințele teoretice cu abilitățile practice și, în acest fel, de a produce soluții de actualitate pentru nevoile organizației. Teza este redactată după practicile raportării științifice și cu accent pe soluții practice pentru problemele existente în cadrul organizației în cauză. Poate fi o sarcină de planificare sau dezvoltare, cercetare, produs sau ghid realizat pentru o companie, o filială a administrației locale sau alte organizații. În mod ideal, studenții ar trebui să găsească un caz practic pentru teza lor finală în timpul pregătirii practice. Redactarea tezei de licență va dura de la patru la șase luni, în funcție de subiectul și nivelul de dificultate.

Internaționalizarea

În calitate de student TAMK , aveți oportunitatea de a finaliza o parte din diploma în străinătate într-una dintre universitățile partenere TAMK , dintre care avem peste 300 în mai mult de 50 de țări.

Oportunități de carieră

BBA în Antreprenoriat și Conducere de echipă pregătește studenți pentru locuri de muncă solicitante în diverse domenii, cum ar fi marketing, vânzări, operațiuni de export-import, management financiar, management de produse și relații cu clienții. TAMK lucrează, de asemenea, în managementul lanțului de aprovizionare, managementul proiectelor și în calitate de consultanți sau antreprenori. Chiar și posturile manageriale la nivel de intrare sunt la îndemâna absolvenților noștri de succes.

Cooperarea cu alte părți

Programul de licență este co-proiectat și co-dezvoltat cu companii locale și studenți ai programului TAMK BBA.

Ca student la gradul de studii TAMK , aveți posibilitatea, atunci când sunteți înscris ca prezent, să selectați studii, de asemenea, din programa de învățământ a Universității Tampere pentru a le include în gradul dvs. în cadrul planului de studiu. Cu aceste studii interinstituționale și proiecte comune, puteți crea un portofoliu de studii personalizat, cu cunoștințe și abilități extinse. Ca student al TAMK , un portal național de studii furnizat de universitățile finlandeze de științe aplicate este de asemenea deschis pentru dumneavoastră.

Posibilități de studii postuniversitare

După absolvirea BBA, veți fi eligibil pentru a solicita un program de masterat în Finlanda sau în străinătate.

Școala de afaceri și servicii TAMK desfășoară, de asemenea, studii suplimentare într-un program de masterat competitiv la nivel internațional, învățat în engleză în Managementul afacerilor internaționale și programul de master în leadershipul educațional. Pentru a solicita programul de master al Universității de Științe Aplicate trebuie să aveți doi ani de experiență de lucru din domeniu după absolvirea BBA.

Taxe de școlarizare

Gradul are o taxă de școlarizare de 9 800 EUR / an universitar pentru studenții non-UE / SEE. Solicitanții trebuie să depună documentația relevantă împreună cu cererea.

burse de studiu

  • EARLY BIRD-bursă: Dacă un student acceptat confirmă locul de studiu alocat în termen de 7 zile de la publicarea rezultatelor, taxa de școlarizare pentru primul an se reduce cu 50%.
  • Premii academice-bursă: Studii finalizate la sfârșitul fiecărui an, împreună cu un premiu GPA suficient de mare pentru studenții cu reducere de 25-50% la taxa de școlarizare a anului următor.
  • Bursă de excelență academică: la momentul absolvirii, studenții pot fi eligibili pentru burse semnificative de excelență academică. Aceste burse sunt guvernate de R TAMK
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to the most popular university of applied sciences in Finland! TAMK has a good reputation among students; its fields of study are interesting and its graduates are in demand on the job market. ... Citeste mai mult

Welcome to the most popular university of applied sciences in Finland! TAMK has a good reputation among students; its fields of study are interesting and its graduates are in demand on the job market. TAMK is also highly respected in all sectors of working life - both as a successful educator of bright new professionals, and as a valued partner in many forms of collaboration. Citește mai puţin