Licențiat în Administrarea afacerilor în afaceri internaționale, Lahti

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Programul include studii de afaceri, management, marketing, management financiar și managementul lanțului de aprovizionare, precum și studii de comunicare lingvistică și interculturală. Proiectele din viața reală fac parte din studii și astfel studenții învață să lucreze în echipe de proiecte multiculturale și, de asemenea, să gestioneze proiecte.

Programul de studiu din Lahti include o perioadă de studiu de schimb pe un semestru la una dintre instituțiile partenere. De asemenea, studenții își pot face plasarea aproape oriunde în lume.

Programul de pregătire pregătește studentul pentru diverse aspecte ale operațiunilor de afaceri, inclusiv studii de management, marketing, finanțe și logistică. Pregătește studentul pentru lumea afacerilor internaționale care are nevoie de experți multiculturale pentru companii și diverse poziții de comerț exterior pentru a conduce operațiuni și a implementa proiecte din întreaga lume.

Studenții de afaceri internaționale pot alege dacă doresc să-și aprofundeze expertiza în leadership, marketing internațional sau managementul lanțului de aprovizionare.

Titlurile de muncă posibile sunt manager de marketing, planificator de marketing, asistent de marketing, manager de vânzări, asistent de vânzări, manager de lanț de aprovizionare, coordonator logistic, asistent export, cumpărător, specialist în achiziții etc.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020.

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020. Citește mai puţin
Lappeenranta , Lahti , Lahti + 2 Mai mult Mai Puțin