Cariera ta în afaceri internaționale

A avea personal cu competențe internaționale este acum un imperativ organizațional. Programul nostru se concentrează pe obținerea de absolvenți care se pot gândi critic la gestionarea responsabilă a afacerilor internaționale și în mod durabil și să fie echipați cu abilitățile de a construi o carieră de succes în sectoarele corporatist / business, guvernamental, sectorul terțiar și consultanță în Australia și în străinătate.

Ce veți învăța în acest program

Veți dobândi cunoștințe de bază în mai multe domenii ale afacerilor internaționale în prima jumătate a gradului. Apoi, veți dezvolta o cunoaștere mai profundă și capacitatea de a aplica o serie de perspective critice în domenii-cheie ale practicii și managementului afacerilor. În a doua jumătate a gradului, puteți include studii de specialitate sau electives într-o disciplină diferită pentru a vă extinde opțiunile de carieră.

Detalii

În acest program de trei ani, puteți alege un al doilea om de afaceri sau un minor dintr-o altă disciplină de afaceri, un set de cursuri de studii internaționale sau o limbă străină care să corespundă obiectivelor dvs. de carieră.

Exemplele includ limbile străine, studiile internaționale, durabilitatea și mediul, studiile geospațiale, statisticile și gestionarea datelor, politica, justiția socială, studiile de gen și medierea conflictelor.

Programul vă permite să dezvoltați o înțelegere a aspectelor de bază ale afacerilor legate de piețele financiare, comerțul internațional și logistica globală și managementul lanțului de aprovizionare și de a dezvolta abilitățile în managementul intercultural.

În plus, veți învăța cum să gândiți critic cu privire la gestionarea responsabilă și durabilă a afacerilor internaționale în legătură cu designul și spiritul antreprenorial și să înțelegeți rolul instituțional al afacerilor, care arată modul în care economia politică globală formează și este modelată de organizațiile internaționale de afaceri .

Cum veți învăța

Cele mai multe dintre cursurile dvs. vor fi organizate în clădirea universitară Swanston din cadrul RMIT, care oferă spații inovatoare de învățare intercalate cu spații comerciale și sociale, rezultând un mediu stimulativ pentru studenți.

Pe parcursul studiilor, veți colabora cu colegii și veți angaja în mod semnificativ cu industria prin proiecte de grupuri mici și exerciții de simulare. De asemenea, vă puteți angaja în învățarea sau lucrul în străinătate ca parte a studiilor.

RMIT vă oferă o varietate de experiențe, astfel încât să puteți învăța și dezvolta concepte în sala de clasă, precum și să vă implicați în lumea muncii și să aplicați învățarea dvs. atât problemelor reale, cât și realiste.

Veți avea șansa de a demonstra ceea ce ați învățat în clasă sau în industrie prin:

 • prezentând idei și soluții reprezentanților industriei
 • folosind simulatoare personalizate
 • aplicând cunoștințele dvs. pentru a aborda problemele reale prezentate în studiile de caz
 • finalizarea proiectelor de la locul de muncă în funcție de specificații și termene.

Prin intermediul portalului online de învățare al RMIT, myRMIT, veți putea vizualiza resursele online și activitățile de învățare create de lectori, puteți accesa materiale de curs prin Blackboard, puteți colabora cu lectori și colegi și puteți accesa contul dvs. de e-mail student. Software-ul educațional, hub-ul de învățare, resursele și imprimantele sunt accesibile în campus prin intermediul rețelei wireless RMIT utilizând propriul laptop, tabletă sau telefon inteligent sau prin campusurile informatice din campus. Veți putea accesa același software de acasă folosind myDesktop.

Conexiuni în industrie

Veți avea ocazia să aplicați direct competențele dvs. academice într-un context de lucru în următoarele cursuri de învățare integrate la locul de muncă:

 • Gestionarea responsabilității internaționale a afacerilor. În acest curs de bază veți fi condus de un cadru didactic care se specializează în Responsabilitatea Socială Corporativă (CSR) și care a lucrat ca consultant în management în RSC și sustenabilitate. Veți evalua diferite abordări în acest domeniu, învățând cum să vă angajați cu o serie de părți interesate pentru a îmbunătăți rezultatele pentru afaceri și pentru societate.
 • Economia politică a afacerilor internaționale. În acest curs veți studia contextul istoric și instituțional al economiei mondiale și tendințele contemporane în comerț, finanțe, producție și scalabilitatea economică a afacerilor globale și a mediilor politice, economice și culturale în care își desfășoară activitatea. Acestea sunt concepute pentru a vă dezvolta capacitățile de lucru gata și abilitatea dvs. de a analiza și de a gestiona informații și contexte, de a rezolva problemele și de a comunica eficient în viitoarea carieră de afaceri.

Alte opțiuni relevante pentru muncă și pentru industrie includ:

 • Lucrați într-o echipă de studenți ca parte a programului de inovație Fastrack. În acest curs electiv, veți colabora cu mentorii pentru a dezvolta și a prezenta o soluție la o problemă reală. Această formă de prototipuri rapide este concepută să utilizeze gândirea proaspătă din partea studenților RMIT.
 • Elevii de stagii de afaceri, în cazul în care ocupați o poziție pentru una sau două zile pe săptămână timp de un semestru. Aceste posturi sunt, în mod normal, neplătite și sunt concepute pentru a-ți dezvolta abilitățile soft și pentru a-ți mări șansele de angajare la absolvire. Sunteți responsabil pentru găsirea unei destinații de plasare proprii, totuși asistența pentru căutarea unui loc de muncă este disponibilă.
 • BUSM4599 Abilități de afaceri pentru Start Ups, un curs destinat studenților interesați să își înființeze propria afacere.

Ghidarea dezvoltării Colegiului de Afaceri, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, este un Consiliu consultativ pentru industrie al unor directori de renume, prezidat de Gerhard Vorster, Chief Strategy Officer, Deloitte. Consiliul de administrație creează o punte strategică între cele mai noi tehnologii și gândirea de proiectare și de afaceri.

Universitatea RMIT se angajează să vă ofere o educație care leagă strâns învățarea formală cu practica profesională sau profesională.

Elective și structura programului

Acest program este potrivit pentru studenții care au deja o experiență de lucru semnificativă sau pentru cei care doresc să extindă studiile în domeniul afacerilor și în disciplinele conexe, alegând dintr-o serie de specializări și minorități secundare pentru a se potrivi obiectivelor de carieră sau dezvoltare personală.

Programul este format din 24 de cursuri (fiecare 12 puncte de credit) și include:

 • 8 cursuri obligatorii comune de bază de afaceri
 • 8 cursuri majore de disciplină în afaceri
 • 8 cursuri flexibile.

Cele 8 cursuri flexibile pot fi selectate din trei opțiuni:

 • o a doua disciplină de afaceri majoră (8 cursuri)
 • o disciplină obligatorie de disciplină a afacerilor (4 cursuri) plus un minor minor (orice disciplină)

o disciplină obligatorie de afaceri minor (4 cursuri) plus 4 electives.

Un al doilea agent de afaceri poate fi selectat dintre:

 • contabilitate
 • economie
 • finanţa
 • planificare financiara
 • sisteme de informare
 • logistică și managementul lanțului de aprovizionare
 • administrare
 • marketing.

Cerințe de intrare

Trebuie să fi finalizat cu succes un an australian 12 sau o diplomă de școală secundară superioară cu o medie minimă de 65% (a se vedea calculatorul de mai jos).

Calificările echivalente pot include, de asemenea, finalizarea programului de studii de la Fundația RMIT sau o diplomă post-secundară recunoscută în disciplina relevantă cu notele necesare.

Respectarea cerințelor academice minime nu garantează intrarea. Aplicația dvs. va trebui în continuare evaluată și acceptată.

Limba engleză

Pentru a studia acest program, va trebui să completați unul dintre următoarele teste de competență engleză:

 • IELTS (Academic): bandă totală minimă de 6,5 (fără banda individuală mai mică de 6,0)
 • TOEFL (test pe suport de hârtie): scor minim de 580 (TWE 4.5)
 • TOEFL (Test bazat pe Internet - IBT): scor global minim de 79 (cu cel puțin 13 în Lectură, 12 în Ascultare, 18 în Vorbire și 21 în Scriere)
 • Testul Pearson al limbii engleze (academice) (PTE (A)): scor minim de 58 (fără banda de comunicare mai mică de 50)
 • Cambridge Engleză: Avansat (CAE): minimum 176 cu nu mai puțin de 169 în orice componentă.

Oportunități internaționale

Sunteți încurajați în mod activ să experimenteze lumea mai largă atât în sălile de clasă, cât și în cele clasice. Expunerea la diferite tipuri de colaborare transfrontalieră în timpul studiilor va oferi perspective asupra modului în care organizațiile dezvoltă idei și vă vor prezenta diferite comportamente, stiluri și practici de învățare pe care le veți întâlni după absolvire.

Opțiunile includ:

 • studiind cu RMIT în Vietnam
 • studiind cu partenerul educațional al RMIT Universitatea din Shanghai de Business și Economie Internațională
 • participarea la un schimb de studenți
 • participând la un turneu de studiu care combină o experiență de călătorie și o experiență culturală de peste mări, cu cursuri realizate într-un mod intensiv, care este creditat spre gradul dvs.
 • colaborând pe proiecte în campusuri și locații cu studenți din mediul de afaceri și alte discipline
 • efectuarea unui stagiu de peste mări, ca parte a programului Global Entrepreneurship and Internship (GEIP).

Carieră

Obiectivul RMIT este ca absolvenții de afaceri internațional să devină cetățeni globali mai buni, deoarece au beneficiat de examinarea practicilor de afaceri printr-o lentilă globală și printr-o lentilă de afaceri social responsabilă. Veți găsi o înțelegere a modului în care sunt conectate diferite activități din interiorul și între organizații și sectoare industriale.

Rolurile și industriile pe care le deține o calificare profesională internațională pot include:

 • elaborarea de politici și consiliere, în special în cadrul unei organizații
 • o gamă largă de roluri comerciale și financiare
 • analist de afaceri
 • logistică și roluri de gestionare a lanțului de aprovizionare, cum ar fi consilierea managerilor de achiziții în ceea ce privește comerțul echitabil și aprovizionarea etică în industria logistică de import / export
 • relații guvernamentale și consultanță, de exemplu, consiliere în probleme legate de comerț
 • cercetarea economică și dezvoltarea politicii economice sau a orientărilor de reglementare
 • consultant de management
 • rolurile de afaceri referitoare la responsabilitatea socială corporativă și sustenabilitate, în ceea ce privește strategia de afaceri, clasamentele, evaluările etice și indicii și îmbunătățirea consultării întreprinderilor, a parteneriatelor și a impactului social și asupra mediului.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology »

Ultima actualizare Februarie 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
32,640 AUD
Taxele de școlarizare pe an.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date