Licențiat în Afaceri Internaționale (Breda)

Generalități

Programul de descriere

Licențiat în Afaceri Internaționale

Privești dincolo de granițe și ești interesat de economie, marketing și afaceri. Programul de studiu International Business vă va pregăti pentru un rol managerial într-o organizație internațională.

O mare companie multinațională dorește să profite de o nouă piață în Brazilia. Acordați consiliere de gestiune pentru marketing. Sau un producător de telefoane mobile vrea să-și mute o parte din producția sa în Europa de Est. Investigați opțiunile și scrieți un plan de afaceri.

În calitate de manager de afaceri internațional, puteți consilia cu privire la tot felul de probleme de afaceri. Ca comunicare, marketing, comerț, vânzări sau finanțe. Abordați problemele de afaceri internaționale din diverse perspective și le rezolvați.

Tu

Sunteți deschisi față de alte culturi. Sunteți independent, dar un jucător de echipă în același timp. Și tu ești aventuros și auto-motivat. Vă interesează afacerile internaționale, modul în care sunt organizate și cum se pot îmbunătăți.

Programul Afaceri Internaționale

Veți dobândi o largă cunoștință de management internațional, marketing, comerț și finanțe. Și veți dezvolta abilități profesionale relevante, cum ar fi munca în echipă interculturală, planificarea, conducerea și comunicarea de afaceri. Menținem un contact strâns cu lumea profesională.

Întregul program de studiu este predat în engleză. Veți învăța oa doua limbă străină și veți petrece cel puțin un an în străinătate. De asemenea, puteți obține un grad dublu. După finalizarea cursului, vi se va acorda gradul de licență în administrarea afacerilor (BBA).

Caracteristicile acestui program de studiu

Comunitatea noastră este cu adevărat internațională. Atât elevii, cât și lectorii provin din Țările de Jos și din străinătate. Abordarea noastră este personală. Veți lucra în grupuri mici și veți avea un antrenor personal.

131263_IB-FCI-BREDA-7795.jpgfoto cu amabilitatea Avans University of Applied Sciences

Cerințele de admitere

Nivelul învățământului dvs. prealabil trebuie să fie echivalent cu nivelul olandez olandez havo, vwo sau mbo 4. Engleza trebuie să fi fost unul dintre cursurile tale. Dacă nu suntem familiarizați cu diploma dvs. străină, NUFFIC, organizația olandeză pentru recunoașterea diplomelor internaționale, va verifica nivelul pentru noi.

Cerințele în limba engleză pentru studenții străini

Examen - Scor minim:

  • IELTS banda generala: 6
  • TOEFL pe hârtie: 550
  • TOEFL bazat pe internet: 80

Date importante:

Începerea programului: septembrie

Termenul limită de depunere a cererilor UE: 1 august
Termenul limită de depunere a cererilor non-UE: 1 iunie

131264_7812.jpgfoto cu amabilitatea Avans University of Applied Sciences

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Studying at Avans University of Applied Sciences means acquiring state-of-the-art knowledge. But that's not all. You will also learn how to apply this knowledge in real business or professional projec ... Citeste mai mult

Studying at Avans University of Applied Sciences means acquiring state-of-the-art knowledge. But that's not all. You will also learn how to apply this knowledge in real business or professional projects. Our studies are geared perfectly to the requirements of organizations and companies that operate internationally. The university has once again in 2018 been ranked the top No. 1 large university of applied sciences in the Netherlands by the leading higher education guide “Keuzegids Hbo” for the fifth consecutive time! Avans has been in the top 3 for 8 years, which shows that we set the bar high, as reflected in our own quality mark. Find out more about Avans University of Applied Sciences by filling in your details and the school will contact you. Citește mai puţin
Hertogenbosch , Breda + 1 Mai mult Mai Puțin