Licențiat în Afaceri Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Programul de licență în afaceri internaționale oferă studenților o imagine de ansamblu asupra diferitelor aspecte ale piețelor internaționale și ale tranzacțiilor de afaceri transfrontaliere. Obiectivul principal al programului este de a oferi profesioniștilor cu educație înaltă și trans-disciplinară, cu gândire critică, cu bune abilități analitice, de rezolvare a problemelor și lingvistice, gata să lucreze în condiții flexibile de schimbare rapidă a piețelor internaționale. Programul este conceput pentru a dezvolta o înțelegere a dimensiunilor economice, sociale, culturale și politice ale relațiilor internaționale și pentru a oferi studenților cunoștințe profunde, relevante și actualizate despre economie și comerț, finanțe, management, marketing și statistici. pus într-o perspectivă internațională.

Profilele studenților

Programul pregătește studenții să înceapă și să opereze propria companie angajată în tranzacții transfrontaliere, precum și să lucreze în funcții operaționale, analitice și manageriale pentru organizații de afaceri (inclusiv corporații multinaționale), instituții publice și non-profit într-o varietate de țări și industrii. Absolvenții sunt înzestrați cu cunoștințe despre relațiile economice internaționale și abilități de afaceri de bază necesare pentru a face față provocărilor mediului de afaceri internațional multicultural dinamic.

137508_137479_WUEB-08.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Perspectivele de carieră

 • Poziții operaționale și analitice în întreprinderile care operează pe piețele internaționale sau cooperează cu clienți străini.
 • Poziții operaționale și analitice în organizații și instituții internaționale.
 • Specialist în comerț exterior (export și import).
 • Specialist în birouri vamale, ambasade și consulate.
 • Specialist în finanțare și decontare comerț internațional.
 • Specialist în logistică internațională.
 • Specialist în management internațional.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Programa

Înscrierea este de la 1 iunie 2020 până la 16 august 2020.

În aceste date, candidații sunt obligați să:

 1. Înregistrare în sistemul de înscriere.
 2. Plata taxei de înscriere 85 PLN către contul bancar individual indicat în sistemul de înscriere (IRK).
 3. Completează formularul cu date, descarcă fotografii, alege un program de studiu, anexează documentele necesare.
 4. După ce ați primit informații despre rezultatul pozitiv al verificării documentului - plătiți taxa de școlarizare pentru primul semestru de studii pe un cont special indicat de Comitetul de Recrutare.
 5. Livrați toate documentele cu fotocopii și traduceri jurate în poloneză Comitetului de Recrutare. Termenul limită este 28 septembrie 2020, la 15:00. Data livrării documentelor este importantă, nu data expedierii.

Vă rugăm să rețineți: documentele trebuie să fie livrate prin poștă sau prin curier.

Nu trimiteți documente înainte de decizia Comitetului de Recrutare cu privire la admiterea dvs. la studiu.

Lider de curs

Magdalena Myszkowska, doctorat.

e-mail: magdalena.myszkowska@ue.wroc.pl

Ultima actualizare Iul 2020

Despre facultate

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Citeste mai mult

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Citește mai puţin