Licențiat în Arhitectură

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

  • Facultatea de Arhitectură
  • Gradul de obținut: licențiat în științe, inginer, arhitect
  • Durată: 4 ani (8 semestre, inclusiv un stagiu de o lună în semestrul 7)
  • Limba: engleză
  • Puncte ECTS: 240

architecture, gang, modern

Curriculumul este conceput pentru persoanele care doresc să studieze arhitectura. A fost dezvoltat pentru a educa viitorii arhitecți atât în cunoștințe tehnice, cât și pentru a-și dezvolta conștientizarea în cadrul valorilor estetice și orientate spre om. Acesta permite studenților să dezvolte abilitățile legate de modelarea zonelor urbanizate atât în ceea ce privește elementele de arhitectură mică, facilități de utilitate publică, cât și proiecte urbane multispațiale.

Cursurile din programul de studiu se bazează pe cunoștințe din disciplinele provenite din științele tehnice: arhitectură, urbanism, construcții și arte sau istoria artei.

Scopul principal al cursului este de a pregăti absolvenții - ingineri arhitecți - pentru carierele lor profesionale și pentru participarea deliberată și competentă la modelarea zonelor care constituie spațiul de locuit al persoanelor și al grupurilor.

Cerințe de intrare

Certificat de absolvire a școlii, comandă foarte bună în limba engleză, scrisoare de intenție și portofoliu.

Portofoliul ar trebui să conțină 5-10 lucrări realizate personal în orice tehnică, format A3, inclusiv minim: 2 desene alb-negru de figuri umane, 1 desen dintr-o compoziție compusă din solide geometrice, 1 desen arhitectural, alte lucrări pe orice subiect. La fel ca originalele, trebuie trimise fotografii sau scanări în versiune digitală.

Oportunități de carieră

Absolvenții studiilor de prim ciclu sunt calificați pentru a-și începe cariera profesională ca auxiliari și în implementarea și supravegherea construcțiilor în domeniul proiectării urbane și proiectării obiectelor arhitecturale împreună cu împrejurimile lor. Finalizarea studiilor din primul ciclu le permite absolvenților să continue studiile din ciclul al doilea.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and ... Citeste mai mult

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and since then has been educating world-class engineers in various areas of science and technology. Located in Gdańsk – a city with a thousand-year tradition and the gate to the Polish coastal line – it is the perfect place to study and enjoy student life. Citește mai puţin