Licențiat în Arte în Relații Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Detalii despre program

  • Limba de predare: rusă
  • Durata: 4 ani
  • ECTS: 240 ECTS
  • Examene de admitere: rusă, istorie
  • Departamentul: Facultatea de Istorie și Științe Politice
  • Data de început / data de încheiere: septembrie 2020 / august 2024
  • Preț: 171 400 de ruble
  • Termen limită: 10 iulie 2020
  • Locație: Tomsk, Federația Rusă

Programul de licență în Relații Internaționale de la Universitatea de Stat Tomsk oferă o înțelegere globală a complexităților care definesc lumea de astăzi, oferind o platformă remarcabilă pentru o carieră în arena internațională.

De ce studiază relațiile internaționale la Universitatea de Stat din Tomsk?

Cu un curriculum larg și un design flexibil, diploma de licență în Relații Internaționale vă permite să vă adaptați gradul dvs. pentru a se potrivi obiectivelor carierei. Există mai multe specializări, fiecare având tematica proprie. Veți putea să vă specializați în domenii variind de la procesul de integrare europeană până la economia politică globală.

Programul de 4 ani oferă o combinație interesantă și provocatoare de cunoștințe teoretice și experiență practică.

Perspectivele de carieră

Programul de licență în relații internaționale este provocator, stimulativ și practic. Programul de patru ani își propune să introducă studenții în domeniul larg al relațiilor internaționale, concepte, teorii și metode de bază, precum și domenii specializate și interdisciplinare. Elevii vor fi instruiți în cercetare, analiză și prezentare / abilități de comunicare. Licențiatul dvs. vă va califica pentru o gamă largă de roluri în aproape toate sectoarele pieței forței de muncă. Mulți dintre absolvenții noștri lucrează pentru serviciile publice, institute de cercetare, organizații internaționale, organisme guvernamentale, ONG-uri, educație, comunicare, dezvoltare politică, institute politice și mediul academic, printre altele.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University.

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University. Citește mai puţin