Licențiat în Business Management

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Sunteți antreprenoriale și aveți o viziune pe care ați dori să o realizați? Vă interesează managementul modern al afacerilor și importanța unui mediu inovator? Puteți gestiona mai multe sarcini și aveți capacitatea naturală de a conduce? Dacă răspunsul dvs. este da, programul Business Management este alegerea potrivită pentru dvs.

Cele mai puternice domenii ale programului

 • Inovaţie
 • Management și conducere
 • Cooperarea cu companiile
 • Spirit antreprenorial

Absolvenți și carieră

Ca absolvent, veți fi în măsură să organizați în mod independent procesele și să vă asistați cu managementul. Acest profil absolvent, cu acest tip de cunoștințe și competențe, este întotdeauna foarte căutat. Pe măsură ce veți deveni mai antreprenoriali și mai inovativi, dar veți avea și o gamă largă de cunoștințe, veți putea, de asemenea, să vă administrați propria companie.

Cerințe de înscriere

 • Diploma internațională de bacalaureat (IB) sau diplomă europeană de bacalaureat
 • Diplomă de liceu de la o instituție acreditată
 • Certificat de confirmare a cunoștințelor de limba engleză (de exemplu, TOEFL: scor minim de 79 (IBT), IELTS: scor minim de 6 pentru engleza, Cambridge / Oxford: min nivel B2)
 • Associate, Bachelor sau Master

Atașamentele obligatorii

Imediat după depunere, candidații trimit la adresa școlii la DOBA Business School , Prešernova ulica 1, Maribor, Slovenia:

 • Copie legalizată (ștampila de apostilare) a certificatului de absolvire a școlii secundare superioare (XII)
 • Copie a transcrierilor / foilor de marcă oficiale (ex. Examenele de clasă X și clasa a XII-a)

* O transcriere oficială este o înregistrare academică completă a tuturor cursurilor și notelor obținute la o instituție de învățământ. Acesta trebuie să fie semnat de un funcționar prezidat și să poarte sigiliul sau ștampila certificată a instituției emitente. Semnătura, sigiliul și / sau ștampila trebuie să apară pe toate paginile documentului.

 • Primire care certifică plata taxei de admitere
 • Certificat de confirmare a cunoștințelor de limba engleză (de exemplu, TOEFL: scor minim de 79 (IBT), IELTS: scor minim de 6 pentru engleza, Cambridge / Oxford: min nivel B2)
 • Copia pașaportului candidatului (paginile care conțin date cu caracter personal și adresa permanentă)
 • Fotografie pașaport color

Dacă documentele originale nu sunt în limba engleză, trebuie să oferiți traduceri autorizate oficial.

Limba engleză cerințe

Candidații trebuie să prezinte un certificat de limbă pentru abilitățile lor de limba engleză. Scorurile minime necesare sunt: ​​scorul TOEFL de 79 (IBT), scorul IELTS de 6 pentru engleza, Cambridge / Oxford: B2.

În cazul în care DOBA Business School încheie pe bază rezonabilă că reclamantul a falsificat orice document / informație prezentat Școlii ca parte a cererii sale, fără a limita orice alte drepturi ale DOBA Business School disponibile prin lege, DOBA Business School își rezervă dreptul de a revocați cererea și, în conformitate cu legea aplicabilă și politica DOBA Business School , să renunțați la înregistrarea unui student, iar taxele plătite să nu fie rambursate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our hig ... Citeste mai mult

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment. Citește mai puţin
Maribor , Belgrad + 1 Mai mult Mai Puțin