Prezentare generală

Gradul de Ecologie și Mediu oferă o formare solidă bazată pe știință, concepută pentru a înțelege funcționarea ecosistemelor, în vederea îmbunătățirii stării lor de integritate și a calității mediului. Oferă o formare interdisciplinară care integrează: chimia mediului; Modelare ecologică; Structura și funcționarea ecosistemelor; Fauna si flora; Analiza spațială; Gestionarea, conservarea și restaurarea sistemelor ecologice; Caracterizarea, evaluarea, monitorizarea și îmbunătățirea calității ecologice; Schimbările climatice și dimensiunile sociale ale problemelor de mediu, printre altele.

Universitatea din Évora are o facultate puternică în diferite domenii ale ecologiei, științelor mediului, managementului terenurilor, managementului și restaurării mediului, cu mulți ani de experiență și o lungă tradiție în predarea și cercetarea în domeniul ecologiei și al mediului înconjurător. Universitatea din Évora este deosebit de bine cotată în clasamentul internațional.

Acest curs implică profesori cu medii diferite, oferind astfel o abordare cuprinzătoare a mediului, de la științele naturii la științele umaniste și sociale. Apropierea ecosistemelor cu diferite nivele de perturbare antropogenă oferă condiții excelente pentru cursuri practice și activități de teren.

Gradul de Ecologie și Mediu permite accesul la o gamă largă de studii postuniversitare (cicluri 2 și 3) în domeniile ecologiei și mediului pentru cei care doresc să continue formarea.

Program predat în:
Portuguese (Portugal)

Vezi 3 mai multe cursuri de la Universidade de Évora »

Ultima actualizare June 6, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Oct 2019
Duration
6 semestre
La zi
Price
2,500 EUR
Studenți din țările UE: 871,52 € Studenți internaționali: 2500 €
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date