Licențiat în educație - timpurie copilarie / primar

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Bachelor of Education (timpurie copilarie / primar) (de naștere - 12 ani) gradul este proiectat pentru a oferi calificări timpurie a copiilor în contextul valorilor creștine. Acest grad nu numai pregătește studenții pentru a intra în profesia de cadru didactic într-un centru de copilarie, preșcolar sau la copil de școală, dar, de asemenea, pregătește pe elevi să fie lideri responsabili și etice într-o epocă în care copiii au nevoie de modele pozitive creștine.

DURATA

Patru ani cu normă întreagă sau echivalent part-time

Modul de livrare

  • În campus (Lacul Macquarie)
  • Învățământul la Distanță

Acreditare

Bachelor of Education (timpurie copilarie / primar) (de naștere - 12 ani) gradul este acreditat de Agenția Terțiar Educație de calitate și Standarde (TEQSA), Consiliul de Studii, didactice și standardele educaționale (BOSTES) și Educație australian pentru copii & Autoritatea de calitate de îngrijire (ACECQA).

Numărul de înregistrare al CRICOS pentru Bachelor of Education (timpurie copilarie / primar) (de naștere - 12 ani) studii este: 083264M

Engleză de competență lingvistică Cerința pentru profesori din NSW

Studenții internaționali necesită un Scor de test internațional English Language (IELTS) de cel puțin 8,0 pentru a vorbi și de a asculta înainte de a fi angajați ca profesori absolvent în New South Wales.

Cariere

Absolvenții de Bachelor of Education (timpurie copilarie / primar) (de naștere - 12 ani) Cursul poate căuta locuri de muncă în următoarele domenii:

  • centre de îngrijire de zi lungă ca lideri de camere, de supraveghere timpurie, Centrul pentru copii și autoritățile de supraveghere autorizate (după un an de experiență de predare)
  • Predarea în stat guvern pre-școli
  • Predarea în instituții de învățământ preșcolar
  • predare pentru sugari (grădiniță de 2 ani) în setările școlare
  • studii postuniversitare va conduce profesori în intervenția timpurie și mediile de educație specială
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Citeste mai mult

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Citește mai puţin
Cooranbong , Wahroonga + 1 Mai mult Mai Puțin