Licențiat în finanțe, contabilitate și de asigurare

Generalități

Programul de descriere

Licențiat în Finanțe, Contabilitate și Asigurări

Studii privind „Finanțe, Contabilitate și asigurări“ pentru a educa un profil profesional de calificare în finanțe, contabilitate și de asigurare. Această cunoaștere trebuie să fie de natură generală, adânc înrădăcinate în teoriile contemporane ale funcționării piețelor financiare, de contabilitate și standardele internaționale. În același timp, ei au obținut calificare, constând din rezultatele învățării dobândite sunt baza pentru a nu numai activitatea unui test, dar, de asemenea, oferă posibilitatea de a participa activ la practica economică. Fără eforturi de educație în acest domeniu, este dificil să ne imaginăm comportamentul rațional al agenților economici, în epoca globalizării, integrării și informatizarea. Aceste procese necesită, deoarece pe de o parte, înțelegerea fluxurilor financiare și de standardizare a acestora, precum și alte modalități de acoperire împotriva eventualelor perturbațiilor economice.
Companiile poloneze să devină concurența internațională trebuie să aibă manageri și angajați care sunt capabili să combine în mod optim diferite soluții în domeniul costurilor de monitorizare și de gestionare a riscurilor. Profilul educației, inclusiv aspectele legate de contabilitate, finanțe și asigurări, bine fixate pe baza unor subiecte cantitative, drept și economie permite absolvent interdisciplinare pregătește să întreprindă activități profesionale.
Direcția propusă este, de asemenea, compatibil cu standardele adoptate de Ministerul Educației al Științei și Învățământului Superior, și modul în care cele mai bune școli din lumea occidentală - atât americane și europene. În același timp, efectele direcționale selectate sunt în concordanță cu cerințele de candidați pentru auditori și contabili autorizați.


oportunități de angajare

Un absolvent al Finanțe, Contabilitate și asigurări are cunoștințe generale în domeniul finanțelor corporative, contabilitate (inclusiv gestiunea financiară), precum și de afaceri juridice și economice. Aceasta este cunoașterea care îi va permite să lucreze pe poziții de fond (în contabilitate, în secțiunile, firmele financiare de audit și consultanță fiscală, bănci).
Absolventul va fi pregătită pentru a rezolva independent probleme relativ simple de profesionist, dar, de asemenea, știe regulile de lucru în echipă. El poate folosi, practic, foaie de calcul, să păstreze registrele de contabilitate și să utilizeze pe deplin programele de bază utilizate în munca de birou. Să aibă cunoștințe suficiente pentru a efectua, printre altele, funcția de angajat independent în departamentul de contabilitate. Datorită cunoștințelor în domeniul dreptului, gestionarea și efectuarea înregistrărilor financiare, acesta are capacitatea de a efectua în mod independent de afaceri. Cunoaște-o limbă străină la nivelul B2 al Cadrului european de referință pentru limbi străine al Consiliului Europei și este capabil să utilizeze această limbă în terminologia de specialitate în domeniul financiar, contabil și de asigurare. Este pregătit să ia de gradul doi și unele cursuri postuniversitare.


Posibilitatea de educație continuă

absolvent de învățământ are posibilitatea de a studia spre un al doilea grad de management, finanțe, contabilitate și asigurări, economie și alte domenii conexe care fac parte din domeniul științelor sociale și studii postuniversitare selectate. Acesta este pregătit să completeze cunoașterea de sine, prin „învățare pentru viață“, atât în ​​formele de informale formale și non-formale /.

Ultima actualizare Mart 2017

Despre facultate

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education ... Citeste mai mult

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education of students and the diversity and attractiveness of our teaching determines the position of the University in the country and worldwide. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Equis Accredited