Licențiat în Finanțe

Generalități

Programul de descriere

Finanțele reprezintă piatra de temelie a sistemului întreprinderilor și sunt importante pentru sănătatea economică a firmelor de afaceri și a organizațiilor non-profit. Este un domeniu dinamic care este clasificat prin schimbări continue ca răspuns la schimbările în condițiile economice, ceea ce face studiul stimulării și provocării financiare. Cu toate acestea, profesorii noștri vă vor ajuta să învățați să dezvoltați, să analizați și să interpretați situațiile financiare, să învățați să investiți în active financiare și să învățați să creați și să evaluați planurile pentru obținerea unui succes financiar pe termen lung. Manhattanville College este, de asemenea, situat convenabil lângă multe dintre cele mai importante instituții financiare și sedii corporative, nu numai în New York City, dar și în Westchester County, New York și Fairfield County, Connecticut, care vă vor oferi o mulțime de oportunități de stagii și locuri de muncă după absolvire. Studenții recenți în finanțe au internat și lucrează acum pentru Lincoln Financial Advisors, Morgan Stanley, MasterCard Worldwide și multe alte companii bine cunoscute din industrie.


Prezentare generală/>

Masterul de finanțe de la Manhattanville este format din cursuri de economie, contabilitate, finanțe și metode cantitative, care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru o gamă largă de căi de carieră, inclusiv contabili, auditori și fondatori ai organizațiilor nonprofit.

În timp ce studiați finanțe la Manhattanville va trebui să luați un seminar senior în toamna ultimului an, în care va trebui să discutați rezultatele și concluziile dvs. de cercetare într-o teză. Veți avea, de asemenea, ocazia de a face un stagiu în finanțe pentru a ajuta la cerințele majore.

Departamentul de Economie, Finanțe și Management oferă o finanță majoră și minoră, precum și un program de certificat pentru studenții non-matriculate.

Manhattanville College are, de asemenea, Institutul pentru Libertatea Economică este o întreprindere care catalizează atât discuția populară, cât și cea științifică a problemelor legate de libertatea economică.


Finanțe, Bachelor of Arts sau Bachelor of Science Cerințe majore/>

O finanță majoră necesită 14 cursuri, 12 obligatorii și două opțiuni.


Cursuri necesare/>

ACC 1002 Fundamentele contabilității I

ACC 1002, ACC 1008, FIN 2002, FIN 3015, FIN 3017, FIN 3010: Nu se numără ca arte liberale.


Cursuri opționale/>

ECO 2005

FIN 2004, FIN 2016, FIN 2026: Nu sunt considerate arte liberale.

Notă: Elevii pot alege un departament dublu major. Cei care aleg această opțiune nu sunt permiși la un minor într-un subiect de departament. Elevii cu un departament major de departament sunt permise unui departament minor minor. Alți studenți sunt autorizați de cel mult doi minori responsabili de departamente. Vă rugăm să consultați președintele sau consilierul departamentului pentru detalii privind dubla contabilizare.


Notă: cursurile cu cod FIN nu sunt arte liberale. Ca și în cazul tuturor cursurilor de arte non-liberale de la Colegiu, acest lucru este indicat prin dublu asteriscuri după titlul cursului./>

Elevii specializați în Finanțe sunt rugați să planifice cu atenție pentru a se asigura că vor avea cele 60 de ore de credit de arte liberale necesare pentru gradul BS sau 90 de ore de credit arte liberale necesare pentru gradul BA.


cerinţe/>

Informațiile actuale despre cerințele programelor de diplomă pot fi găsite în cataloagele Colegiilor oficiale.


grad/>

Economie, Finanțe


Idei de carieră/>

Banker, analist bugetar, analist de credit, analist financiar, manager financiar, consultanți financiari personali, agenți de vînzare a valorilor mobiliare, mărfuri și servicii financiare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by ... Citeste mai mult

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by checking out some of our exciting Fall campus events and programs. We believe higher education elevates students' knowledge both academically and practically. That's why we offer 50+ undergraduate areas of study and 70+ graduate programs, degrees, and certificates reinforced by internships, career counseling, mentors, and networking opportunities. We call it outcomes-based learning. Citește mai puţin