Licențiat în Informatică de Gestiune

Generalități

Programul de descriere

Sisteme informatice de management

Fondată Departamentul de Sisteme de Management al Informației în anul universitar 2003/2004, deoarece această secțiune își propune să construiască și să dezvolte competențe în domeniul sistemelor informatice de gestiune și modul de gestionare a acestor sisteme, prin furnizarea de studii universitare de calitate, cu o calitate și extrem de eficiente în acest domeniu pentru studenții pentru a satisface nevoile pieței locale și Arabul și la nivel mondial. Secțiunea are o învățătură care dețin diplome de doctorat în disciplinele sistemelor informatice de management, tehnologia informației și de management al afacerilor membri ai personalului sistemelor.

mesaj

Pregăti absolvenți calificați cu cunoștințe profesionale și competențe în domeniul sistemelor informatice de management de a ține pasul cu evoluțiile științifice și tehnologice, pentru a satisface nevoile emergente ale pieței forței de muncă

obiective

  • Oferi studenților cu cunoștințe de bază și competențe în domeniile de gestionare a informațiilor și a sistemelor de management al afacerii.
  • Permite studenților să folosească concepte de management de afaceri în proiectarea, dezvoltarea și aplicarea sistemelor informatice de gestiune.
  • Dezvoltarea capacităților analitice ale studenților.
  • Dezvoltarea deprinderilor și abilităților de membri ai facultăților pentru a ține pasul cu noile evoluții și cercetarea științifică.
  • Alinierea cu cerințele pieței muncii și a ține pasul cu evoluția cunoașterii prin modernizarea și dezvoltarea programelor academice continuă.
  • Adoptarea de proiecte și parteneriate cu instituțiile comunitare locale.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Citește mai puţin