Licențiat în Inginerie în Tehnologiile Print Media

Generalități

Programul de descriere

Acest Bachelor of Engineering oferă educație tehnică în Germania, în timp ce elevii vor fi înarmați cu abilitățile profesionale, creative și intercultural necesare pentru a prospera acasă și în străinătate.

În Germania, Print Media Technologies este primul și singurul program internațional de licență în inginerie dedicat mass-media, care este predat în exclusivitate în limba engleză și destinat studenților din întreaga lume. Este un subiect unic care combină creativitatea, știința, tehnologia, studiile interculturale, managementul corporativ și limbile străine.

111635_download.jpeg

Absolvenții se bucură de locuri de muncă de înaltă calitate. Rata de plasare este de 100%. Programul este de a forma lideri educați și practicieni în problemele mass-media; care includ poziții de conducere tehnice, de conducere și de marketing din întreaga lume. Absolvenții lucrează în întreprinderi care se extind pe plan internațional. Programul este conceput cu fermitate pentru a promova competențele în ingineria media; în plus, studenții vor dezvolta abilități critice și de vorbire publică.

Noile tehnologii continuă să se dezvolte. Variația tipăririi datelor pentru individualizarea ambalajului și personalizarea imprimării comerciale va juca un rol mai important în comunicare și marketing. Simbiozile dintre Internet și mass-media tipărite oferă produse noi, revoluționează modul în care comunicăm și declanșează noi strategii de marketing.

Facultatea dispune de un centru unic de învățare de ultimă oră, echipat cu tehnologie media avansată, adică cele mai recente mașini de tipărire utilizate în industrie. Este cel mai mare și cel mai bine echipat centru din Europa și dispune de un număr mare de laboratoare și studiouri, inclusiv prese digitale și comerciale, setări de tipărire creativă, tipărire 3D, o fabrică de tipărire a ambalajelor și cel mai recent echipament post-presă utilizat pentru legare și finisare. Elevii se vor bucura, de asemenea, de multe avantaje ale unei noi facilități pre-media care implică cele mai recente tehnologii IT și fluxuri specifice de lucru disponibile industriei media.

cerere

Deoarece suntem serioși în ceea ce privește educarea liderilor mondiali pentru ziua de mâine, avem nevoie de absolvenți care se pot angaja în numeroase societăți diferite și vor putea să coopereze între ei. Limba străină este o parte importantă a acestui demers. Urmărirea învățământului lingvistic nu este considerat un lux care trebuie căutat de câțiva. Mai degrabă, instruirea în limbi străine este un element esențial al tehnologiei Print Media Technologies .

Limba engleză cerințe

Toți candidații trebuie să aibă o calificare în limba engleză înainte de a fi admiși la programul de licență Print Media Technologies (PMT), indiferent dacă prima lor limbă este engleza sau nu.

Toată predarea la PMT la Hochschule der Medien ( HdM ) se desfășoară în limba engleză (cu excepția câtorva învățătoare germană în al treilea an) și tutorii trebuie să fie convinși că aveți o fluență suficientă în limba engleză scrisă și vorbită pentru a face față cursului de la începutul. Prin urmare, toți solicitanții de limbă engleză non-nativi trebuie să îndeplinească una dintre următoarele cerințe:

 • TOEFL (550 PBT pe suport de hârtie, 72 iBT pe bază de internet sau mai mare), valabilitatea certificării 2 ani de la data emiterii
 • IELTS (6,0 sau mai mare), validitatea certificării 2 ani de la data emiterii
 • Certificat de competență Cambridge (gradul B sau superior)
 • Certificat avansat Cambridge (gradul A)
 • OOPT (GER: B 2 sau mai mare), validitatea certificării 2 ani de la data emiterii
 • Allgemeine Hochschulreife (nota în limba engleză 2,0 sau 12 credite sau mai mult)
 • GCSE în limba engleză (clasa B sau mai mare)
 • Internațional GCSE în limba engleză ca a doua limbă (gradul B sau mai mare)

Scutirile de la această cerință vor fi luate în considerare pentru solicitanții care au:

 • a studiat programul de Bacalaureat internațional, dacă este predat în limba engleză
 • a studiat Programul Integrat Singapore (SIPCAL)
 • au studiat în Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii și au obținut un certificat de admitere universitară.
 • a dobândit un nivel echivalent de limba engleză în liceu

Cerințe de limba germană

Nu avem nevoie de abilități de limba germană anterioare. Studenții care nu vorbesc limba germană trebuie să studieze limba germană ca parte a gradului. Elevii vor dobândi competențele lingvistice necesare în limba germană, urmând cursuri de limbă germană obișnuite în cadrul programului lor. Începând cu al treilea an, studenții trebuie să participe la cursuri tehnice sau de afaceri selectate în limba germană.

Cerințe generale de limbă

 • Până la clasa a treia sunt efectuate în limba engleză.
 • Elevii pentru care engleza nu este limba lor maternă / prima vor fi obligați să demonstreze un nivel avansat de limbă scrisă și vorbită.
 • Vorbitorii nativi germani sunt obligați să studieze limba engleză sau pot studia o a treia limbă, cum ar fi limba franceză, italiană sau spaniolă.
  Cursurile de limbă sunt obligatorii pe tot parcursul studiului.

Cariere

Baden-Wuerttemberg are una dintre cele mai scăzute rate de șomaj din Europa, după cum puteți citi în De ce Stuttgart?

Dar ce ar însemna asta pentru studenții noștri? Unde ar găsi un loc de muncă? Rata de angajare a absolvenților este de fapt 100%, deci nu trebuie să vă faceți griji, veți putea alege locul în care preferați să mergeți.

Absolvenții noștri lucrează ca cercetători, manageri și creativi în afacerile internaționale implicate în producția și ingineria mass-media. Aceștia lucrează în roluri de marketing, management și producție atât în publicațiile de tipărire, cât și în mass-media, de oriunde, de la corporații majore până la creatori de meserii inovatoare.

Unde lucrează absolvenții noștri?

... Porsche AG, Mercedes Benz AG, Grupul Springer, Bertelsmann, BASF, Tetra Pak, Bosch, Friesland Campina, Frito Lay, MBO, DuPont, Merck, Flint, Mondi, Asahi, Kodak, HP, Canon, Fuji, Heidelberger Druckmaschinen AG, Konica-Minolta, Beiersdorf, Henkel, Ferrero, Storck, Procter

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since the 1st September 2001, Hochschule der Medien has brought together the combined know-how of the former University of Printing and Media, an educational institution with over 100 years of traditi ... Citeste mai mult

Since the 1st September 2001, Hochschule der Medien has brought together the combined know-how of the former University of Printing and Media, an educational institution with over 100 years of tradition, and the University of Librarianship and Information whose history reaches back to 1942. Citește mai puţin