Licențiat în Inginerie Industrială

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Program pe scurt

Doriți să deveniți directorul unei companii tehnice? Ingineria industrială Bachelor

Conținutul programului

Programul de licență IEM conține toate aspectele legate de gestionarea unei companii de tehnologie într-un mod coerent. Veți obține experiență reală prin realizarea de proiecte reale în companii. În concret, educația se concentrează pe rezolvarea problemelor în domeniile producției, logisticii și achizițiilor, cum ar fi reducerea costurilor, îmbunătățirea calității, livrarea rapidă a mărfurilor și sporirea fiabilității.

Ce să ne așteptăm de la noi

Studenții noștri sunt instruiți să devină experți în domeniul ingineriei de afaceri. Cu cunostintele si abilitatile obtinute la Universitatea Fontys, studentii pot gasi locul de munca ca manageri sau consultanti in companii de productie mari si mijlocii, dar absolventii nostri pot fi de asemenea gasiti in industria serviciilor sau in munca pentru autoritatile locale. Alternativ, există posibilitatea de a face un master sau MBA, iar unii studenți ar putea lua pasul pentru a începe o companie proprie. La sfârșitul studiilor, sunteți pregătit pentru afaceri!

Ce așteptăm de la tine

Deoarece sunteți inginerul industrial industrial, veți fi primul contact pentru aproape toate întrebările legate de schimbările organizaționale și de afaceri. Veți putea ajuta compania să funcționeze mai bine în multe aspecte. Calitățile pe care le așteptăm de la tine sunt cercetător și antreprenor în același timp, dar trebuie să fii și creator și jucător de echipă. Nu vă este nici o problemă să luați inițiativa și să vă asumați responsabilitatea și doriți să investiga companiile. Doriți să faceți un program practic și provocator de management tehnic de licență? Inginerie industrială

Modul de studiu al Fontys

Stilul de predare Fontys este interactiv și centrat pe student. Se concentrează asupra muncii în echipă, ceea ce face ușor întâlnirile cu alți studenți internaționali și olandezi. Studierea în Olanda înseamnă dezvoltarea unei minți deschise și creșterea orientării dvs. internaționale. O mare parte din toate programele de studiu sunt dedicate scrisului de lucrări și lucrează în grupuri pentru a analiza și rezolva probleme specifice. De asemenea, veți avea ocazia să obțineți experiență practică prin stagii sau să faceți experimente în laboratoare, în funcție de domeniul de studiu. Lucrul în echipă: Olanda a primit o laudă internațională pentru stilul său de predare, care se axează pe studenții care lucrează împreună ca o echipă și pe auto-studiu și auto-disciplină. Profesorul va acționa ca facilitator și ghid în procesul de învățare.

De ce să studiezi la Fontys?

Toate programele de licență pentru Tehnologie și Business (FTB) ale Fontys sunt programe acreditate oficial și bazate pe calitatea licenței. A fi un student într-unul din aceste programe înseamnă că locuiți și studiați într-una dintre cele mai promițătoare și rapid dezvoltate regiuni de înaltă tehnologie din Europa: Regiunea Brainport. Această regiune are un mediu unic în Țările de Jos și reprezintă un teren de inovare și de acasă pentru afaceri de clasă mondială, universități și institute de cercetare. Sunteți fascinați de tehnologie și inovație sau de afaceri? Căutați un excelent studiu sau o oportunitate de carieră în Olanda? Dacă da, ar trebui să luați în considerare regiunea Brainport din sud-estul Olandei. Ar putea fi una dintre cele mai inteligente mișcări pe care le faceți!

Cum să aplicați

Aplicați pe fontys.edu/ technologyandbusiness alegeți programul de studiu ales de dumneavoastră.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Citește mai puţin
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Mai mult Mai Puțin