Licențiat în Inginerie

Generalități

Programul de descriere

Oferim studenților o bază solidă în inginerie și matematica și știința care stau la baza acestora, în cadrul unei educații artistice liberale.

Practica profesională a ingineriei necesită o înțelegere a metodelor analitice, a tehnicilor de proiectare, a influențelor sociale și economice și a aprecierii tradițiilor culturale și umane. Programul nostru acreditat ABET sprijină aceste nevoi, oferind fiecărui student de inginerie oportunitatea de a dobândi o educație tehnică și liberală largă dar individualizată.

În centrul curriculumului se află o serie de cursuri de matematică, fizică și inginerie care promovează abilități analitice și de proiectare care pot fi aplicate la o serie de discipline de inginerie. Cursurile opționale, proiectele de proiectare și oportunitățile de cercetare universitare permit studenților să urmărească domenii specifice de interes.

Speranța de bază a curriculum-ului artelor liberale oferă studenților cu abilități de gândire critică, competență într-o limbă străină și expunere la o diversitate de opinii și culturi.

Absolvenții programului sunt pregătiți să înceapă o carieră profesională sau să continue studiile în școala postuniversitară.

Programe de studii

O diplomă de inginerie acreditată ABET de la Hope include cursuri de educație generală, matematică, științe și inginerie. Elective în cadrul programului vă permit să se specializeze într-o varietate de opțiuni de accentuare. În prezent există 153 de specializări de inginerie declarate.

Opțiuni de accentuare

  • Ingineria biochimică
  • Inginerie Biomedicală - Inginerie Bioelectrică
  • Inginerie biomedicala - Inginerie biomecanica
  • Inginerie Chimica
  • Inginerie civilă
  • Inginerie calculator
  • Inginerie Electrică
  • Inginerie de mediu
  • Inginerie Mecanică
  • Nu există opțiune de accentuare

Cursuri

Fiecare student de inginerie are un set de cursuri de bază care oferă o introducere în fiecare domeniu de inginerie și oferă o bază largă de cunoștințe.

După aproximativ trei semestre, veți lua cursuri de nivel superior de specialitate pentru a vă aprofunda într-o zonă specială de inginerie.

Vă recomandăm o anumită secvență atunci când alegeți ce cursuri să faceți în fiecare semestru. Vorbiți cu un membru al facultății de inginerie în fiecare semestru înainte de înregistrare.

După absolvire

Majoritatea studenților din domeniul ingineriei își construiesc o carieră în domeniu imediat după ce părăsesc Hope. Alții urmăresc medicina, legea sau învățătura. Aproape jumătate continuă să obțină o diplomă de absolvent. În ultimul an, 48 de studenți au absolvit o diplomă de inginer.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Citește mai puţin