Licențiat în Management (3 acreditări)

Generalități

Programul de descriere

Proiectat de experți profesioniști și din industrie, acest program este experiența ideală pentru viitorii manageri

Gradul nostru cuprinzător vă oferă abilitățile esențiale necesare pentru a gestiona o companie și construiește o bază solidă pentru o carieră de succes.

Acest curriculum îmbină excelența academică oferită de o facultate de specialitate. Elevii dezvoltă o înțelegere aprofundată a structurii, rolului, operațiunilor și mediului companiilor. Cursurile oferă cunoștințe de primă clasă în economie, afaceri, marketing, contabilitate, finanțe, management, negociere și conducere. Veți fi pregătiți să gestionați resursele financiare, resursele umane și tehnologiile. Specializarea dezvoltă abilități puternice în domeniul finanțelor corporative, al managementului internațional și al IMM-urilor. Programul oferă posibilitățile de a deveni un manager eficient, responsabil, distructiv, capabil să supravegheze proiecte, să creeze strategii corporative, să ia decizii cruciale, să rezolve problemele și să sporească performanța unei companii.

Acest BBA pregătește absolvenți pentru cariere de conducere de top în diferite tipuri și dimensiuni de industrie, de la bunuri de consum la consultanță, și de la întreprinderile mici la companii globale.

Angajabilitate: licența noastră combină excelența academică, abilitățile practice, tehnologia și angajabilitatea. Abordarea noastră inovatoare pentru studii include exemple din industrie, discuții, studii de caz, proiecte, lucru în grup și platformă digitală.

Despre IFM University, Geneva Elveția

Înființată în 1971, Universitatea IFM - Institutul de Finanțe și Management este o școală de afaceri acreditată situată în inima Geneva, Elveția. Beneficiem de o jumătate de secol de expertiză în educație și cunoștințe de afaceri deosebite, care pun un accent central pe angajabilitate.
Curriculumul nostru de vârf este proiectat de experții noștri cu contribuția liderului de afaceri pentru a oferi carierei absolvenților un avantaj competitiv veritabil. Pasiunea noastră pentru inovație se reflectă în stilul nostru unic de predare care combină excelența academică, abilitățile practice și tehnologia. Excelența IFM în educația de afaceri este recunoscută și IFM beneficiază de o reputație de top în rândul recrutorilor.

Fapte și cifre

 • Lungime: 3 ani
 • Tripla acreditare: ACBSP, IACBE, EDUQUA
 • Grad acordat: Licență în Administrarea Afacerilor (cu specializare în Afaceri Internaționale)
 • 41 de cursuri: inclusiv o gamă largă de materii
 • Mod de studiu: normă întreagă
 • Clasele mici: 15-20 elevi
 • Raport excelent profesor / student: 1 la 6
 • Limba: cursuri predate în engleză
 • 2 prize pe an în octombrie și martie.
 • Mai Mult

Ce spun Alumnii noștri

„În timpul studiilor universitare la IFM, am apreciat în mod deosebit să fiu predat de profesori cu experiență din lumea reală, pregătiți să ne dotăm cu abilitățile de a face față situațiilor reale din cariera noastră profesională. IFM oferă un mediu minunat în care munca în echipă este pusă în practică. ”
Achraf Goneid, analist senior senior fund, UBS Bank

„Experiența mea la IFM a fost foarte satisfăcătoare, nu numai în ceea ce privește conținutul cursului, ci și oportunitățile de networking pe care le-am primit. Profesorii noștri au fost adevărați profesioniști care și-au împărtășit experiența și cunoștințele cu entuziasm. ”
Ioana Steinmann, Executive Communication, Philip Morris International

Cerințele de admitere

 • Un formular de înscriere
 • O scrisoare de motivație de 300-400 de cuvinte
 • Diplomă de bacalaureat, Bacalaureat, A nivel, Maturite sau echivalent
 • Copii ale transcrierilor academice și certificatelor (în limba engleză)
 • Pentru vorbitorul non-nativ englez, furnizați dovada competenței dvs. englezești
 • O scrisoare de referință de la școala dvs. sau de la unul dintre profesorii dvs. (dacă este posibil)
 • O copie a paginii dvs. de fotografie cu pașaport (ID)
 • O fotografie recentă de dimensiuni pasive, color, format jpeg (pentru tine)
 • O taxă nerambursabilă de solicitare de CHF / EUR 150
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutti ... Citeste mai mult

Established in 1971, IFM University is an accredited business school located in the heart of Geneva, Switzerland. IFM’s excellence in business education, innovative approach, business expertise, cutting-edge curriculum, unique teaching style and focus on employability are recognized by 3 major accreditation bodies, rankings and one innovation award. Citește mai puţin