Licențiat în Management Hotel Internațional

Generalități

Programul de descriere

Cu diploma de licență în management hotelier internațional, sunteți calificat să dețineți funcții de conducere operațională în industria hotelieră și turistică internațională. În acești 3 ani de școlarizare, elevii Vatel:

 • dobândește cunoștințe lingvistice profesionale, juridice, economice și fundamentale pentru domeniul lor;
 • învață tehnici manageriale și abilități de conducere în echipă.

Acești viitori manageri din industria ospitalității internaționale abordează realități profesionale concrete și operaționale de-a lungul curriculumului:

 • Au clienți adevărați în restaurantele și hotelurile de aplicații Vatel.
 • În timpul săptămânilor lor de aplicare practică, studenții mai în vârstă îi gestionează pe cei mai tineri: toți lucrează împreună în condiții reale de management.
 • Își perfecționează abilitățile în stagii.
 • Cursurile lor sunt susținute de profesori, precum și de profesioniști din industria ospitalității și a turismului.126647_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpg Proxyclick Sistemul de gestionare a vizitatorilor / Unsplash

stagii

 • Stagiul de 1 an , care se desfășoară în perioada de varf a sezonului turistic de vară sau de iarnă, este solicitant pentru studenții care își descoperă mediul profesional în acest moment aglomerat. Învață sarcini de bază la recepție și în restaurant.
  Scopul este ca, ca viitorii manageri, după ce au urcat pe scara ierarhică, să poată gestiona echipele mai eficient, întrucât ei înșiși au îndeplinit aceste sarcini.
 • Stagiul de anul 2 are încă o dimensiune operațională, dar are loc, dacă este posibil, într-o țară care vorbește engleza, astfel încât studenții să își dezvolte calitățile lingvistice și interculturale.

Curriculum

Anul 1: Studenții sunt introduși în marketing, resurse umane, administrare și cultură profesională și devin condimentați la catering, tehnici de producție culinară, constrângeri de banchet, evenimente neașteptate în recepții sau seminarii în timp ce rămân la școală.

Anul 2: În timp ce continuă să îmbunătățească cunoștințele teoretice odată cu introducerea de cursuri precum Dreptul Afacerilor și Economia Turismului, elevii dobândesc treptat experiență managerială în situații reale. Ei gestionează studenții din anul I, în timp ce sunt gestionați de studenții din anul III. Câștigă încredere în sine în timp ce conștientizează ierarhia într-o afacere.

Anul 3: Studenții au acum capacități legale, economice și lingvistice și sunt pregătiți să administreze echipe la școală. Acest an are ca scop dezvoltarea capacităților analitice folosind bogăția de cunoștințe dobândite, conceperea de strategii și procesul de luare a deciziilor.

Programul Marco Polo

Cei care doresc să aibă o carieră în industria ospitalității și a turismului trebuie să aibă o abordare internațională și interculturală. Ținând cont de acest lucru, Vatel le oferă elevilor posibilitatea de a petrece anul II într-o școală Vatel diferită, situată în orice parte a lumii.

Prezent în peste 30 de țări de pe patru continente, Vatel Group oferă studenților săi posibilitatea de a-și dezvolta mentalitatea interculturală, făcând al doilea an într-o altă școală Vatel, pe care o pot selecta din toate campusurile noastre din întreaga lume.

Cu acest program, studenții pot:

 • descoperi o țară nouă
 • experimentați o nouă cultură
 • învățați o limbă străină suplimentară

continuând studiile de management hotelier cu programa noastră. Școlile Vatel din întreaga lume au aceleași programe educaționale: elevii își continuă astfel cursurile în străinătate înainte de a se întoarce la școala lor de origine pentru cel de-al treilea an de licență.

Anul Marco Polo este apoi validat de școala gazdă a elevilor. Pentru a-și spori experiența în industria ospitalității internaționale, Vatel recomandă studenților să-și extindă șederea cu un stagiu în țările gazdă.

Un program premiat Best Innovation in a Educational Program

Programul Marco Polo a fost acordat de către profesioniștii internaționali din domeniul ospitalității „Best Innovation in a Educational Program Award” la Worldwide Hospitality Awards.

O recunoaștere exprimată de cei care recrutează stagiari Vatel și absolvenți Vatel din întreaga lume.

123901_photo-1544986581-efac024faf62.jpg
Alev Takil / Unsplash

Cerințe de admitere

 • Diplomă de liceu sau echivalente de nivel A:
  • În Franța: Bacalaureat
  • În Belgia: Certificat de încheiere a studiilor secundare
  • În Elveția: Maturité
  • În alte țări: Diploma liceului sau echivalente de nivel A
 • Pentru studenții care doresc să își facă cursurile în engleză: Nivelul necesar în engleză: TOEFL 550 (80 IBT) sau IELTS 5.5 (academic) scrisoare de intenție în engleză.

Procedura de admitere

 1. a lua legatura
  Vă contactați Campusul Vatel la alegere (la un forum, pe internet, prin e-mail etc.).
 2. cerere
  Trimiteți formularul de cerere completat și toate celelalte documente solicitate înapoi la școală.
 3. Evaluare
  Școala îți va studia dosarul și, dacă ești admisibil, vei fi invitat la următorul examen de admitere.
 4. Examen de admitere
  Doriți examenul de admitere la școala la care doriți să participați.
 5. Rezultate
  Veți primi rezultatele dvs. în câteva zile.
 6. Validare
  Admiterea dvs. va fi validată după un interviu cu directorul școlii la care doriți să participați.

Taxe

Taxe de școlarizare pentru Vatel Kigali, Rwanda

Înregistrare 200 USD
Admitere Licență 7.000 USD / an
Total taxe Licență 21.000 USD
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality indust ... Citeste mai mult

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality industry across Africa, Asia, America, and Europe. Vatel’s innovative approach equips them with the knowledge and skills to perform in high-level roles upon completion of their studies by providing practical training exercises and industrial placements throughout the duration of the three-year degree program. Citește mai puţin