Licențiat în Managementul Afacerilor și Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Programul Bachelor of Business Management este conceput pentru studenții belgieni și internaționali care doresc să dobândească o cunoaștere profundă a diferitelor domenii de management și să obțină o diplomă de afaceri internațional în contextul intercultural al unei lumi globalizate. Colegii internaționali, lectori străini, călătorii de studiu și posibilități de schimb vor spori conștientizarea interculturală și comunicarea.

Bachelor of Business Management, specializarea Business Management

Kortrijk este inima bătută a antreprenoriatului flamand și a designului care încurajează inovația și creativitatea. Orașul găzduiește numeroase companii multinaționale de mari dimensiuni, cum ar fi Barco, Bekaert etc., dar și o gamă largă de IMM-uri orientate spre industrie sau servicii. Acest lucru oferă regiunii a doua rată scăzută a șomajului în Europa. Centrul istoric al orașului istoric oferă un fundal inspirat, iar vibrantul oraș universitar (universitar) este situat strategic în orice parte a metropolei belgian-franceze Kortrijk, Lille și Tournai.

De ce să te înscrii în acest program?

Următoarele se aplică pentru dvs.?

 • Ați dori să înființați propria companie.
 • Doriți să dețineți o poziție de conducere generală în cadrul unei întreprinderi mici sau mijlocii sau să exercitați o poziție de conducere într-o gamă largă de domenii în cadrul unei companii internaționale.
 • Aveți un accent internațional.
 • Vă interesează relațiile interculturale și sunteți dornici să lucrați în echipe multiculturale.
 • Taxa de înscriere pentru studenții din afara SEE este de 4.900 de euro

Da? Apoi acest program de studiu este tăiat pentru tine.

Ce limbi fac parte din curriculum?

În cadrul programului, alegeți în fiecare an două limbi străine. Pentru vorbitorii non-nativi, limba engleza ca prima limba straina este obligatorie. A doua limbă străină poate fi aleasă în mod liber, însă trebuie să fie diferită de limba maternă.

Vorbitorii nativi din limba engleză pot alege limbile străine din gama CVO Miras oferă limbile franceză, olandeză, spaniolă, germană, italiană, portugheză, chineză, japoneză, turcă, arabă etc.

Sunt unele excursii de studiu o parte a programului?

În cadrul programului, veți avea mai multe oportunități de a vă deplasa în străinătate într-o țară în interiorul sau în afara Europei, până la China sau Columbia, dacă vă place!

Schimbul de Erasmus

Puteți studia la o universitate parteneră străină ca student de schimb Erasmus pe parcursul unui singur termen pe parcursul ultimului an. Executarea unui stagiu în străinătate în cadrul programului Erasmus va fi, de asemenea, încurajată.

Programe de diplomă dublă

În cadrul programului, este posibil să se obțină un grad dublu la una dintre universitățile partenere. Dacă sunteți fluent în limba franceză, puteți obține o diplomă dublă la una dintre colegiile universitare partenere valoneze din Belgia sau puteți studia un an în Franța. De asemenea, puteți obține un al doilea grad la una dintre universitățile partenere daneze sau chiar în Coreea de Sud. În acest caz, aveți un program complet în limba engleză.

Care sunt oportunitățile mele de carieră după finalizarea acestui program?

 • Diferite poziții și responsabilități manageriale în cadrul IMM-urilor sau al companiilor multinaționale.
 • A deveni un antreprenor independent

Care sunt oportunitățile pentru o educație ulterioară?

 • De un an de licență avansată de licență internațională pentru a vă aprofunda în continuare cunoștințele (programul în întregime în limba engleză sau olandeză și engleză).
 • Diplome postuniversitare care pot fi combinate cu o primă oportunitate de angajare.
 • O diplomă de licență suplimentară în domeniul nostru de studiu poate fi obținută în 1 sau 1,5 ani (programe în limba olandeză) la Universitatea noastră de Științe Aplicate.
 • Masterat la o universitate.
 • Oportunități de studiu în străinătate.

Care sunt cerințele de admitere?

Pentru studenții belgieni și SEE se aplică cerințele de admitere pentru un program de licență.

Pentru studenții din afara SEE echivalența gradului obținut va fi verificată mai întâi de biroul nostru de admitere.

Fluență în limba engleză B2 (IELTS 6.5, TOEFL iBT79 sau CBT 213 sau PBT 550) atât scris cât și vorbită este necesară. Candidații care au obținut certificatul CPE sau certificatul CAE îndeplinesc cerințele minime de competență în limba engleză, de asemenea. O scutire de la TOEFL sau IELTS este posibilă pentru candidații cu diplomă universitară sau cu diplomă de liceu / colegiu obținut în Australia, în engleză, în Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Marea Britanie sau în SUA: este suficientă diploma certificată și transcrierile, cu condiția să confirme că întregul studiu a fost finalizat în limba engleză. Elevii care au obținut o diplomă flamandă de învățământ secundar sunt de asemenea scutiți.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to VIVES University College. This new college is the result of the cooperation between KATHO, with campuses in Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout, and KHBO, with campuses in Brugge and Oosten ... Citeste mai mult

Welcome to VIVES University College. This new college is the result of the cooperation between KATHO, with campuses in Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout, and KHBO, with campuses in Brugge and Oostende. At this moment, mergers in the field of higher education are a common trend in Flanders. With approximately 13,000 students, VIVES is the biggest university college in Flanders. Citește mai puţin
Kortrijk , Bruges + 1 Mai mult Mai Puțin