Licențiat în Managementul Afacerilor Internaționale (BBA)

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

Următoarea zi deschisă online va fi pe 15 aprilie

Puteți găsi mai multe informații la href = "https://www.tio.nl/ro/open-days/

Un viitor glorios: încheiați o afacere cu o organizație americană și cercetați posibilitățile de a face afaceri în Asia. Lumea afacerilor te caută! După ce ai terminat diploma de licență în Managementul afacerilor internaționale, vei excela la stabilirea contactelor internaționale și la crearea propriilor tale oportunități. Acest program de licență vă aduce un pas mai aproape de succesul internațional.

S-ar putea, de exemplu, să lucrați ca un manager de cont, un manager financiar sau un director de vânzări sau de district. De asemenea, puteți începe propria afacere.

Acest program de licență este potrivit pentru dvs.?

Programul de licență pentru afaceri internaționale de la Tio se bazează pe programul Business International (IB) și pune un accent suplimentar pe finanțe și comerț electronic. Acest lucru înseamnă că vă veți simți chiar acasă în lumea finanțelor și online, după finalizarea acestui program de licență. Te recunoști în descrierea următoare? Tu esti:

Competitiv?

Aveți voința de a marca? Vă mențineți la curent cu evoluțiile internaționale și sunteți întotdeauna cu un pas înaintea ultimelor tendințe. Aveți contacte în toată lumea și vă folosiți cunoștințele ca manager al unei multinaționale, ca antreprenor independent sau consilier în timpul unei preluări corporative. Mentalitatea dvs. de câștigător asigură că organizația dvs. are succes.

Interesați de tranzacționare la bursă?

Vrei să afli totul despre obligațiuni, acțiuni, opțiuni și futures? Pas cu pas, înveți tot ce trebuie să știi pentru a face primii pași ca investitor pe piața bursieră. În spiritul competiției, cei trei studenți cu cele mai bune rezultate pot câștiga o sumă de bani în timpul proiectului Stocuri și obligațiuni.

Bine cu numere și cifre?

Cum arata ca cifrele de venituri din aceasta saptamana sunt mult mai mici decat saptamana trecuta? Nu ați putut să nu observați scăderea statisticilor. Are de-a face cu sezonul sau se întâmplă ceva mai mult? Diplomă de licență pentru Managementul Afacerilor Internaționale vă învață să înțelegeți aceste numere și să luați măsurile corespunzătoare.

Orientate pe plan internațional?

Ți-ar plăcea să lucrezi într-un mediu internațional? Acest program de licență vă permite să vedeți mai multe din lume! În timpul călătoriei internaționale de studiu, vizitați o universitate parteneră și companii internaționale. Obțineți experiență profesională internațională în timpul stagiilor (internaționale).

Antreprenorială?

Vedeți oportunități oriunde mergeți? Ți-ar plăcea să îți pornești propria afacere? Acest program de afaceri vă permite să începeți imediat. Împreună cu colegii de studenți, vă configurați propria afacere și sfătuiți alte organizații cu privire la strategia și operațiunile lor.

Interesat de alte culturi?

Lumea se ocupă de comerț și doriți să deveniți un jucător pe scena internațională. Chiar și în timpul studiilor, veți intra, prin urmare, în contact cu diferite culturi în timpul călătoriei de studiu, al stagierilor dvs. internaționale sau atunci când studiați în străinătate. Veți învăța cum să faceți afaceri cu succes în alte țări.

În control?

Îți place să fii responsabil? Te vezi într-o poziție de conducere? În timpul acestui program de licență, abilitățile dvs. de leadership sunt dezvoltate pe parcursul abilităților de management. Desigur, doriți să vă ocupați de diferitele proiecte în care lucrați. De exemplu, puteți deveni directorul general al companiei studențești.

Excelent în rețea?

Ești bun la întâlnirea cu noi oameni? Aceasta este o calitate excelentă deoarece vă permite să vă construiți rapid rețeaua. Acest lucru va fi cu siguranță valoros în viitorul tău profesional!

Te recunoști prin aceste descrieri? Aruncați o privire la curriculum-ul pentru mai multe informații despre acest program de licență sau participați la o zi deschisă pentru a experimenta atmosfera și pentru a întâlni studenți și lectori.

De ce studenții aleg Managementul Internațional de Afaceri?

 1. Tio oferă opțiunea de a studia accelerat: să completeze o diplomă de licență în doar trei ani.
 2. Comerțul internațional creează multe locuri de muncă și oportunități pentru tinerii profesioniști bine educați. Numai în Țările de Jos comerțul internațional reprezintă mai mult de 50% din produsul intern brut.
 3. Când veți completa acest grad de afaceri, veți fi, de asemenea, un specialist în finanțe. Veți învăța tot ce trebuie să știți despre acțiuni, obligațiuni, contracte futures și valori mobiliare și despre fluxurile de trezorerie în timpul unei preluări corporative.
 4. Studiați la cel mai bun program de afaceri din Olanda. Cinci ani la rând, de la introducerea acestui program, ales de Ghidul pentru învățământ superior.
 5. Comerțul electronic este o componentă importantă a programului de gestionare a afacerilor internaționale, deoarece multe tranzacții se fac online și canalizarea încrucișată devine din ce în ce mai populară.
 6. Veți avea la dispoziție multe oportunități de carieră după finalizarea acestui program de licență.
 7. La Tio, nu ești un număr; se pune accentul pe dezvoltarea personală și pe supravegherea personală.

Programul de studiu

Practic este cuvântul cheie: învățare făcând! Circa 60% din programul de licență International Business Management are un accent practic. Curriculumul a fost conceput în colaborare cu asociații comerciale, cum ar fi Asociația de gestionare a vânzărilor, Thuiswinkel.org și experți cu o bogată experiență practică. Cu profesoratul, Tio rămâne în fața concurenței când vine vorba de e-business. Acest lucru asigură legătura dintre programul de studiu și nevoile sectorului și cele mai recente tendințe.

Curriculum

Curriculumul este împărțit în patru componente: expertiză financiară, afaceri și antreprenoriat, management internațional, comunicare și internship și teză finală.

Având în vedere importanța de a avea experiență internațională, completați cel puțin o componentă a programului de studii în străinătate (de exemplu, un stagiu, un proiect de absolvire sau un program de schimb internațional).

Expertiză financiară

Înveți să negociezi și urmărești cu atenție comerțul global. Înveți să înțelegi schimbările macroeconomice în timpul unui joc de management organizat într-un mediu real. De asemenea, veți crea propriul portofoliu de acțiuni și acțiuni în timpul proiectului Stocuri și obligațiuni. Studentul cu cele mai mari randamente concurează în finală. Vizitați afaceri cotate la nivel intern și străin, cum ar fi băncile sau producătorii de mașini. Jocul de management te ajută să iei decizii referitoare la finanțare și resurse umane.

Afaceri și antreprenoriat

Stăpâniți arta vânzărilor și oferind prezentări de produse cu ajutorul scenariilor de joc pe roluri. Învățați să desfășurați afaceri cu alte culturi.
Ați înființat o afacere împreună cu echipa dvs.: vă gândiți la oportunități de piață, desfășurați cercetări de piață și vindeți produsul atât online, cât și offline, astfel încât să puteți plăti o sumă plăcută veniturilor acționarilor dvs. Elaborați un plan de afaceri pentru propria afacere internațională.

Management International

Veți fi educat în general la Tio. Asta înseamnă că, pe lângă cunoștințele profesionale, dobândești și cunoștințe generale în domeniul managementului resurselor umane, abilităților de management și antreprenoriatului. În timpul călătoriei internaționale de studiu, vizitați o universitate parteneră și diverse afaceri internaționale. Sunteți învățați de invitați internaționali, iar programul include mai multe prelegeri și excursii.

Comunicare

Învățarea comunicării are o atenție deosebită. Prin jocul de rol, vă exersați limbile și învățați să faceți afaceri cu alte culturi.

Internship & teză finală

În timpul celor două stagii (internaționale), veți aplica ceea ce ați învățat în practică. Totul vine în teza finală.

facultativ

Unele discipline și cursuri enumerate mai jos sunt opționale și, prin urmare, nu sunt obligatorii. Fac excepție cursurile Introducere în economie și Introducere în finanțe și contabilitate, care sunt obligatorii pentru studenții a căror educație prealabilă nu include economie și management și organizare.

Diplomă de licență internațională pentru afaceri va deschide multe uși pentru tine. Ați putea deveni consilier comercial la ABN AMRO sau să lucrați ca manager de comunicare de marketing la Camera de Comerț a Statelor Unite. Doriți să aflați mai multe despre potențialele căi de carieră?

Uitați-vă la perspectivele de carieră

Acest program de licență International Business Management (IBM) a fost acreditat de NVAO și educă studenții în trei sau patru ani pentru titlul recunoscut internațional de Bachelor of Business Administration (BBA) (cod ISAT: 34144). IBM se bazează parțial pe nivelul de competență profesională al profilului Business International (IB), completat cu comerț electronic.

Admitere

Mai jos, veți găsi o imagine de ansamblu a cerințelor de admitere pentru programul de licență International Business Management, cu ajutorul căruia puteți determina dacă puteți începe acest program unic de licență.

Cerințele de admitere

 • Havo, vwo (orice profil), mbo4-diploma.
 • Diplomă comparabilă, de exemplu: Fachhochschulreife germană sau Abitur (algemeine Hochschulreife), niveluri britanice GCE A, bacalaureat francez, liceu american (inclusiv un program pregătitor pentru colegii) sau învățământ secundar pentru afaceri.
 • CEFR: ≥ B2. TOEFL: iBT ≥ 75-80 puncte (cod instituțional TOEFL Tio: 4764). IELTS Academic: ≥ 6,0. Examen Cambridge: ≥ 160 puncte / Primul certificat Cambridge.
 • Pentru studenții care nu au studiat anterior Management și Organizare, cursul de pregătire Introducere în finanțe și contabilitate (FA) este obligatoriu.
 • Pentru elevii a căror educație anterioară nu a inclus economie, cursul de pregătire Introducere în economie este obligatoriu.

Procesul de admitere

După ce vă primim înregistrarea, Tio vă va trimite o confirmare scrisă a admiterii dvs. (cu condiția să îndepliniți cerințele de pre-educare și nu există o listă de așteptare). Dacă educația dvs. pre-educativă este insuficientă pentru programul pe care doriți să-l urmați, vom programa un interviu și o evaluare. Evaluarea costă 80 €. Comitetul de admitere va decide dacă puteți fi admis la program.

Înregistrați-vă la timp
Programele Tio sunt populare, iar numărul de poziții disponibile este limitat. În fiecare an, acest lucru duce la liste de așteptare. Dacă sunteți sigur de alegerea dvs., ar trebui să vă înscrieți cât mai curând posibil. Pozițiile sunt atribuite în ordinea în care studenții se înregistrează.

Selectarea și tragerea la sorți
Procesul de selecție al acestui tip se bazează pe dacă studenții își îndeplinesc cerințele de educație anterioară și înregistrarea la timp. Tio nu selectează studenții prin loturi.

Interviu introductiv
Veți fi invitat la un interviu introductiv cu antrenorul dvs. de studiu înainte de începerea educației la Tio.

După absolvire

O privire asupra viitorului tău

Există multe drumuri deschise pentru tine atunci când obții diploma de licență în Managementul afacerilor internaționale. Ce zici de a lucra ca consilier comercial la ABN AMRO sau manager de comunicare de marketing la Camera de Comerț Americană. De asemenea, puteți lucra ca administrator de cont sau manager de marketing. Vrei să afli mai multe despre multe opțiuni? Aruncați o privire la oportunitățile de carieră și citiți interviuri cu elevii.

Vrei să îți continui educația după ce ai terminat diploma de licență în Managementul afacerilor internaționale? Această diplomă de licență vă oferă acces la multe programe de master naționale și străine.

Salariu de început

Salariul de pornire brut pentru ultimii absolvenți IBMS este de aproximativ 2.400 EUR pe lună (Ghid pentru învățământ superior 2019).

Oportunitati de angajare

Comerțul internațional constituie mai mult de 30% din PIB numai în Olanda. Aceasta duce la o mulțime de oportunități de angajare și perspective excelente pentru tineri profesioniști bine pregătiți.Succes în industria de afaceri

Cererea pentru manageri extrem de educați, cu o mentalitate internațională, crește ca urmare a comerțului mondial în continuă expansiune. Olanda este o adevărată națiune comercială. Este în top 10 din lume în ceea ce privește exportul de bunuri și servicii (sursa: Statista). Cu cunoștințe profesionale și un sentiment bun pentru finanțe și e-business, îl puteți face, de asemenea, ca antreprenor independent.

Ce poți face și unde poți lucra?

Ce poți face odată ce ai terminat programul de licență pentru managementul afacerilor internaționale la Tio University of Applied Sciences ?
Aproape fiecare sector al industriei are nevoie de tineri profesioniști bine pregătiți, cu abilități excelente de management. După ce ați câștigat această diplomă de licență, puteți, prin urmare, să aveți alegerea dvs. de mai multe poziții și domenii de expertiză.

Gândiți-vă la profesii precum:

 • Director financiar
 • Manager Conturi
 • Manager de vanzari
 • Antreprenor
 • Director de marketing
 • Consultant
 • Director de district
 • Director general
 • Manager de logistică
 • Manager de produs
 • Manager de export

Unde poți lucra? Exemplele includ:

 • Multinationalele
 • bănci
 • Bursa de valori
 • Firme de asigurari
 • IMM-uri
 • Firme de consultanță
 • Agenții de publicitate și comunicare
 • Companii de telecomunicatii
 • Organizații de vânzare cu amănuntul
 • Instituțiile guvernamentale
 • Companii imobiliare
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Citeste mai mult

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Citește mai puţin
Amsterdam , Utrecht , Rotterdam , Eindhoven , Hengelo + 4 Mai mult Mai Puțin