Licențiat în Managementul afacerilor internaționale (BBA) Management Servicii financiare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Bachelor of International Business Administration

Actualizare Coronavirus (COVID-19)

Începeți studiile online și călătoriți în Germania odată ce vi s-a eliberat viza: Ne-am angajat în educația neîntreruptă a tuturor studenților actuali, veniți și viitori la New European College . Din acest motiv, oferim studenților o opțiune flexibilă „splendidă de amestec” - începeți studiile online, fără întârziere și din confortul casei dvs. și călătoriți în Germania pentru a continua studiile în campus odată ce este posibil și viza dvs. a fost emis. Vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere direct la adresa admissions@new-european-college.com, astfel încât să vă poată susține cazul individual și să răspundă la orice întrebare cu privire la învățarea combinată pentru anul școlar 2020-2021.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

Programul de licență este conceput pentru a vă echipa cu cunoștințele și înțelegerea aspectelor esențiale ale teoriei și practicii afacerii. Prin cursurile noastre, studenții sunt cufundați într-o gamă largă de subiecte, precum marketing, finanțe, economie, antreprenoriat și comunicare. Studii de caz, lucrări de proiect, vizite corporative, vorbitori invitați și evenimente în rețea sunt integrate în cursuri, ceea ce vă permite să testați și să aplicați continuu ceea ce ați învățat în lumea reală cu companii și profesioniști din industrie.

Pentru a vă perfecționa seturile de abilități necesare pentru a fi un manager de succes, cursuri de limbi străine și un loc de muncă obligatoriu, împreună cu ateliere de comunicare suplimentare și seminarii de management însoțesc studiile.

Fie că sunt corporații globale, mici și mijlocii, sau întreprinderi de familie - toate companiile sunt potențialii dvs. angajatori după finalizarea cu succes a programului nostru de licență.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

Prin combinarea perspectivelor teoretice cu studiile de caz din practică, programul de gestionare a serviciilor financiare urmărește să permită studenților să dezvolte o înțelegere critică și contextualizată a problemelor, problemelor și soluțiilor cu care se confruntă și oferite instituțiilor de servicii financiare din întreaga lume. Studenții vor învăța să înțeleagă funcția serviciilor financiare într-un context economic mai larg, tot din perspectiva țărilor în curs de dezvoltare.

Pe lângă modulele de bază, programul se concentrează pe diverse domenii specifice industriei, precum pensii și investiții, mediul legal al serviciilor financiare, reglementările fiscale financiare, creditele ipotecare și imobiliare. Bazele lumii bancare și ale finanțelor internaționale sunt, de asemenea, studiate.

Modulele prezintă studenților factori cheie care determină schimbarea în sectorul bancar, mediul de marketing al serviciilor financiare, principiile cheie ale reglementării și cadrele globale care există. Locul de muncă se realizează în cadrul unei bănci sau unei companii de servicii financiare.

Modulele cheie ale serviciilor financiare includ:

  • Reglementări financiare europene
  • Bani și Bănci
  • Ipoteci și împrumuturi internaționale
  • Pensii și investiții
  • Asigurări personale

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Citeste mai mult

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii