Licențiat în Programul Aplicat de Informatică (în limba engleză)

Generalități

Programul de descriere

Lumea TI evoluează într-un ritm incredibil, iar provocările depășesc frontierele naționale. Niciun domeniu nu este concentrat pe plan internațional ca IT. Sunteți pasionat de analizarea și implementarea soluției digitale la problemele de viață reală și doriți să fiți un pionier în inteligența artificială și de afaceri? Nu te mai uita, ești la locul potrivit.

Programul de Bachelor în științe Aplicate este un program de un an pentru studenții care au deja o diplomă de licență sau de masterat în domeniul dezvoltării de aplicații sau IT de afaceri.

Programul are ca scop studenții care doresc să petreacă un an suplimentar de studiu IT de afaceri într-un context internațional, cu un accent clar pe învățare prin practică.

Toate cursurile din cadrul programului sunt predate în limba engleză și studenții lucrează într-un mediu de limbă engleză.

Prezentare generală

Primul semestru

Semestrul de toamnă începe la mijlocul lunii septembrie. Veți avea o săptămână de vacanță pentru pauză de toamnă și 2 săptămâni pentru pauza de iarnă.

Perioada de examinare începe după pauza de iarnă din ianuarie. Elevii sunt sfătuiți să utilizeze pauza de iarnă pentru a se pregăti pentru examinarea clasei. Programele de examinare (cu datele pentru fiecare examen) vă vor fi furnizate în prima săptămână a lunii decembrie.

Al doilea semestru

În semestrul de primăvară care se desfășoară în perioada ianuarie-iunie, veți lucra la un proiect IT cu alți elevi (de la programe IT sau de alții) urmat de un stagiu de 13 săptămâni.

Puteți alege între oportunități interesante la companii internaționale precum Johnson

Perioada de examinare începe după încheierea orelor de curs în luna mai. Nu se prevede nicio pauză de studiu înainte de începerea examenului, iar studenții sunt sfătuiți să utilizeze pauza de Paști pentru a se pregăti pentru examinarea clasei. Programele de examinare (cu datele pentru fiecare examen) vă vor fi oferite în prima săptămână a lunii mai.

Dezvoltare personala

Credem că coachingul personal este foarte important, deci există un dialog strâns între profesori și studenți. Ai feedback direct asupra muncii tale și dezvolți o atitudine profesională.

În cadrul cursurilor și proiectelor practice, lucrați în grupuri mici. Lucrul în echipă este o parte esențială a metodei de studiu.

Program de un an

Semestrul 1

Cursuri obligatorii

 • Business Intelligence (5 ECTS)
 • Datele mari (5 ECTS)
 • Servicii de analiză SQL Server (4 ECTS)
 • SharePoint (4 ECTS)
 • Inteligența artificială (4 ECTS)
 • Coaching personal (3 ECTS)

Cursuri opționale (alegeți 2)

 • Inginerie pentru societate (5 ECTS)
 • Startup Bootcamp (5 ECTS)
 • Proiect (5 ECTS)
 • Comunicarea interculturala (5 ECTS)
 • Filozofie (5 ECTS)
Semestrul 2
 • Proiect IT (8 ECTS)
 • Stagiu (20 ECTS)

Ce urmeaza?

Cu această diplomă de licență în domeniul științelor informatice aplicate, sunteți pregătiți pentru domeniu! Numărul studenților IT crește în fiecare an, însă această tendință pozitivă este în greutate datorită creșterii enorme a cererii de către companiile IT. Companiile continuă să se lupte pentru a atrage noi talente din cauza acestui "război pentru talent". Un procent de 98% din studenții noștri au acceptat o propunere de lucru în termen de 3 luni de la absolvire.

Absolvenții noștri sunt angajați ca, de exemplu, Oportunități de Inovare Inteligentă Artificială, Consultanți SharePoint, Consultanți pentru Business Intelligence, Oamenii de Științe ale Datelor, Consultanți în domeniul Datelor și sunt lăudați pentru abilitățile lor tehnice și soft deosebite.

Ultima actualizare Apr. 2019

Despre facultate

Welcome to the international website of Thomas More! Thomas More is the largest university of applied sciences in Flanders, offering over 31 Dutch-taught and 5 English-taught bachelor degree programs ... Citeste mai mult

Welcome to the international website of Thomas More! Thomas More is the largest university of applied sciences in Flanders, offering over 31 Dutch-taught and 5 English-taught bachelor degree programs in the province of Antwerp. Next to that, Thomas More offers exchange programmes in English, for students from partner universities. Citește mai puţin