Programul de licență, Food Systems: Sustenabilitate, Management și Tehnologie, pregătește studenții să devină manageri expert în sisteme alimentare. Programul oferă studenților cunoștințele interdisciplinare necesare pentru a lucra în afaceri, mediu și gestionarea resurselor naturale în sectorul agroalimentar. Profilul profesional este în conformitate cu strategia de dezvoltare durabilă prezentată în comunicarea Comisiei Europene intitulată "Inovarea pentru o creștere durabilă: o bioeconomie pentru Europa".

Mai precis, cursul de formare este orientat spre echiparea elevilor cu competențe încrucișate care combină o înțelegere a lanțului de aprovizionare și a competențelor economice și de management al afacerilor cu know-how-ul tehnologic pentru aprovizionarea și conservarea alimentelor, precum și durabilitatea mediului. Rezultatul este un plan de studiu interdisciplinar axat pe aspecte metodologice și abilități de bază care vor continua să fie utile în viitor.

Programul oferă studenților metode și instrumente de analiză și gestionare a întreprinderilor și instituțiilor agroalimentare, de exemplu, companiile de producție și prelucrare a alimentelor, companiile de marcă și cooperativele, consorțiile de protecție (PDO), distribuitorii moderni ai comerțului cu amănuntul, HoReCa întreprinderi, companii de certificare a calității și companii care promovează produse agroalimentare în Italia și în străinătate.

Sistemele de alimentare: sustenabilitate, management și tehnologie program de licență este împărțit în trei căi de învățământ specifice: primul se concentrează pe subiecte legate de durabilitate; al doilea pe teme legate de știința și tehnologia alimentelor, care lucrează cu subiectele de mediu asociate cu bio-economistul modern. Elevilor, prin urmare, li se oferă o serie de opțiuni; un program de master de nivel de nivel.

Obiectivele educaționale specifice pot fi diferite, dar au un numitor comun. De fapt, toate se bazează pe instruirea metodologică solidă și pe instrumentele necesare pentru a reuși în managementul afacerilor.

Program predat în:
  • Italiană

Vezi 4 mai multe cursuri de la University of Parma »

Ultima actualizare Mai 29, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date