Licențiat în stilul de viață

Generalități

Programul de descriere

Stilul de transformare a stilului de viață

Ne îndreptăm acum spre o perioadă de transformări ulterioare care vor avea un impact profund asupra vieții noastre, la nivel personal, social și economic.

Cum sunt stilurile de viata influentate de natura dinamica a societatilor de astazi? Care este impactul inovării asupra vieții noastre de zi cu zi? Putem schimba stilurile de viață astfel încât să se poată confrunta mai bine cu provocările viitorului?

Stilul de viață Studenții ar trebui să fie inovativi, vizionari și hotărâți.

Elevii se familiarizează cu metode precum gândirea viitoare, gândirea de proiectare și povestirea și învață să aplice aceste metode în cercetarea lor. Veți dezvolta abilități esențiale precum gândirea conceptuală și abilitatea de a formula și dezvolta o viziune și de a învăța cum să aplicați aceste abilități în procesul de proiectare.

Colaborarea cu colegii, atât în ​​interiorul, cât și în afara disciplinei proprii, precum și încrucișările internaționale, reprezintă, de asemenea, o parte esențială a procesului de proiectare. Pentru a ajunge la o reprezentare vizuală convingătoare și la comunicarea produsului final sau a soluției în care stilul joacă un rol esențial, veți studia tehnici vizuale, cum ar fi fotografierea, media audiovizuale, designul web și designul grafic. Veți fi, de asemenea, familiarizați cu o varietate de metode (de producție), de la meșteșuguri tradiționale până la tehnologii de vârf.

Curriculumul abordează o gamă largă de subiecte: mobilitatea, economia bazată pe cunoaștere, tehnologiile, alimentația, sănătatea, relațiile, comerțul cu amănuntul, arta și cultura etc. Reprezentanții de pe piața profesională vor participa la proiecte ca și clienți sau parteneri, împărtășind cu dvs. cunoștințele și experiența lor extinse. Această piață profesională este extrem de diversă, de la întreprinderi comerciale la administrații locale, de la institute la platforme, de la mass-media la domeniul public, de la asistență medicală la educație. Nu în ultimul rând, veți dezvolta un stil vizual distinct propriu prin asamblarea unui portofoliu cuprinzător în timp ce progresați prin programul de studiu.

img

Oportunități de carieră

 • custode
 • Inovator al produselor și pieței
 • Conceput dezvoltator / designer
 • Strategist creativ
 • Trend initiator si vizualizator
 • Expert în tren
 • Specialist în comunicarea vizuală
 • forecaster

crearea de Pionieri

Nostru absolventii de succes Lifestyle includ: Dorian Jurne Blanke & Rose Schildwacht (Rossi & Blake); Bibi Middelburg (mențiune de onoare TWOTY viitoare Talent); și Paulien trasee (câștigătorul TWOTY Talent viitoare și enumerate în Hot100).

Lista de verificare a portofoliului

Tu esti …

 • talentat în artele vizuale?
 • independent și responsabil?
 • dedicat și motivat?
 • antreprenoriale?

Apoi, vizita una din zilele noastre deschise sau deschise seara - și să aducă portofoliul dumneavoastră! - Și se aplică pentru admitere.

Ce

O selecție de 10-15 de lucrări care au fost precedate de un proces creativ

De exemplu: desene, obiecte, fotografii, filme, jocuri, animatii, fashion (accesorii), mobilier, modele, desene, postere, campanii, picturi, artefacte utilizabile și sculpturi. Puteți să publicați și să prezinte toate acestea într-un dosar de portofoliu tradițional îngrijite, dar puteți folosi, de asemenea, diferite metode: de lucru 3D pot fi aduse într-o cutie (carton), digital de lucru poate fi prezentat pe un laptop sau tabletă.

Vă rugăm să rețineți: în afară de aceste lucrări, vă rugăm să ne arătați câteva alte lucruri create. A face o selecție atentă între cele două. În acest fel, putem evalua în ce măsură ai o perspectivă în propriile calități și propria muncă.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Willem de Kooning Academy offers contemporary and cutting edge art courses that complement changing, international practice. The outside world is no longer looking for the autonomous artist or the ... Citeste mai mult

The Willem de Kooning Academy offers contemporary and cutting edge art courses that complement changing, international practice. The outside world is no longer looking for the autonomous artist or the graphic designer, but rather for people who possess a multitude of talents and skills and who look beyond the borders of their original discipline. Citește mai puţin